27 διαφορετικά φορμά κασσετας ήχου.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 1K
Τις "8 track tape" (στο 2:18) τις προλάβαμε κάποιοι.. σε αυτοκίνητα (πατεράδων, θείων κ.λ.π.) αρχών του '70

Δυστυχώς , μετά την κλασσικη κασσετα , όλες τις προλάβαμε ?

Μετά από αυτό το Video θα θεωρήσετε την κλασική compact cassette καρά mainstream. ?
Εννοείται πως είναι!  :classic_biggrin:

Εχω δουλέψει σχεδόν όλα τα professional formats όπως τα NAB cartridges που είχαν πραγματικά καλό ήχο και λούπαραν ή έκαναν αυτόματο sync. Ηταν μόνο μικρές σε διάρκεια, κυρίως για διαφημίσεις ή ένα τραγούδι. Αν σου πέσει κάποιο τέτοιο μηχάνημα θα καταλάβεις. 

Το μόνο που μου έχει μείνει σε μορφή κασέτας παίζει σε αυτό το Sony DTC-1000ES, DAT recorder που έχω να χρησιμοποιήσω απο τα 90'ς. Ανάβει κανονικά όμως. Πραγματικό hardware! Ασήκωτο και με πλαινά ξύλινα καπάκια.

14961198997_77a6a2f1e2_b.jpg

Γιαννη, ένα dat που εγραφε σε super VHS και ειχα πετυχει καμια 3-4 χρονια στις αγγελιες δικό σου ήταν;

Πάντως Ρευ...μοδερνος à la carte μου είσαι...διότι με τις κιθάρες.....βινταζουλη σε ξέρω.?

Δεν σε ειδα με καμία Roland G-707 , με καμια Casio DG20 ή Stepp DG1....αντε βρε αδερφε καμία VG Stratocaster.

Εκει μου χεις πατροπαράδοτα γούστα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fostex-5-professional-dat-digital_1_3aed5a89b30a875d84da45f94a2d6343.jpg

το αγαπημένο μου fostexάκι που με συντρόφεψε ακούραστο και με καταπληκτικό ήχο για χρόνια στο studio αλλά και στο σπίτι κατόπι, κάπου τοχω παραπεταμένο... με έβαλες σε μπελά να το ψάξω βραδιάτικα... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@yamethκαι @npap Aν κάποτε αποφασίσετε να σας αδειάσουν τη γωνία....ευχαρίστως να σας διευκολύνω ?

Trending...

Νέα θέματα

Back