19ος CGEmpire Μουσικός Διαγωνισμός

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Παιδιά, για όποιον ενδιαφέρεται,

http://www.cgempire.com/forum/cgempire-music-competitions-132/19th-cgempire-music-competition-sponsored-kong-audio-4946.html#post35162

Διοργανώνω μουσικούς διαγωνισμούς με διάφορα βραβεία.

Αυτή τη φορά το θέμα είναι Ερωτική σκηνή. Οι σπόνσορες είναι οι άνθρωποι πισω απ'το Kong Audio, οι οποίοι προσέφεραν δύο βραβεία για τον πρώτο και τον δεύτερο νικητή. Ο πρώτος νικητής θα πάρει όλα τα οκτώ plug-ins, αξίας $532, και ο δεύτερος έχει μια επιλογή ανάμεσα σε 3 διαφορετικά bundles, αξίας $128 ή $120.

Γενικά είναι εξαιρετικά για ethnic μουσική, καθώς και πάρα πολύ καλά για live playing. Όποιος ενδιαφέρεται για Κινέζικη μουσική, ας προσέλθει.

Νικόλας

Τα vsts σου παίζουν στο MAc (γιατί στο site δεν λέει τίποτα) ή τσάμπα θα κερδίσουμε?

Y.Γ Τώρα το είδα...Windows XP 32/VISTA 32. 512mb RAM...με έχασες! ;D

Τσάμπα...

Κέρδισε εσύ και δώρισέ τα σε άλλον. (εμένα εμένα εμένα... *αχεμ*)

Μόνο για Mac... Λυπάμαι... Ξέρεις πρίν απο κάποιους μήνες είχα την τρομπετούλα, απο το άλλο θρέντ... Ξέρεις αυτούς που έχουν κάνει και το σαξόφωνο... για σπόνσορες... ;)

Τρίγγα: Ναι, έχασα! Αλλά κέρδισα την υπέροχη γεύση το νες κουίκ!!!!!!!  :o :o :o :o

...Βέβαια μπορώ να κερδίσω, και να χαρίσω το βραδείο στον Eyeprotocol...(αλλά και αυτός Mac έχει...)

marathon είπε:
...Βέβαια μπορώ να κερδίσω, και να χαρίσω το βραδείο στον Eyeprotocol...(αλλά και αυτός Mac έχει...)
αμα ειναι για τοσο ιερο σκοπό να βάλω κ γώ πάλι το φρουιτι λούπ και να λουπάρω ρε παιδί μ.

Νικόλα HEMO δοκίμασες?Δοκίμασε κ θα δείς.....Δίνει ψωμιάααα

trigga είπε:
αμα ειναι για τοσο ιερο σκοπό να βάλω κ γώ πάλι το φρουιτι λούπ και να λουπάρω ρε παιδί μ.
Εσύ να κάτσεις στα αυγά σου...-4 έχεις!!!

θα χτυπήσω high score.9 φορες καρμοθηρία μιλάμε για εμπειρία που δε φτάνει  ουτε ο Ξανθοπουλος στην ταινία με το καϊκι κ την κακοκαιρία ναπούμ.

marathon είπε:
Εσύ να κάτσεις στα αυγά σου...-4 έχεις!!!
Ναι αλλά με το +4 που έχει κάνει σύνολο 69... εεεεε...  ::)
Μα τον τουτατί, ευτυχώς που δε διαβάζουν Ελληνικά οι Κινέζοι, κι ελπίζοι να μην πιάσουν το babelfish...  :P

babelfish= το ψαρι της Βαβέλ?Το μωροψάρι?

To babe k to fish νταξ ειναι μωρο κ ψάρι αλλα το L?Loukritia,Loukia,loylou,ladokola,lamarinas,labrador,lalakis,larisa?Δεν βγαζω νόημα.

trigga είπε:
babelfish= το ψαρι της Βαβέλ?Το μωροψάρι?

To babe k to fish νταξ ειναι μωρο κ ψάρι αλλα το L?Loukritia,Loukia,loylou,ladokola,lamarinas,labrador,lalakis,larisa?Δεν βγαζω νόημα.
Φίλε Nikolas...κάτι τέτοιες στιγμές δεν νοσταλγείς την Αγγλία?

το επιπεδο της ελλαδας δεν το βλέπεις αγγλια  ρε στιχοίοται.

Αμεσως να μας κανεις τον έκσιπνω.

ΩΧΗ ΡΑΙ ΠΕΔΕΙΑ πάλι. Αυτή η ορθογραφία θα μας φάει τελικά... Αλλά απ'την άλλη θα μπερδέψουμε τους ΚΟΙΝΑΙΖΟΥΣ, άρα ΜΑΙΣΑ! ΜΕΣΑ! ΜΑΣΑ! ΜΑΜ!

Και, ναί, τρίγγα, ΗΕΜΟ πίνω. Το καλύτερο! ;D

μη με κοροϊδεύβτς θα σι καταραστώ κι θα παει απατο το θέμα.Σι βλέπου δεν πίντς καθόλου γάλά στην Αθηνα.

Τελικά ασχολήθηκα...

1) Γιατί ένα αξιόλογο μέλος και σοβαρός επαγγελματίας ζητάει τη συνδρομή μου (μας).

Έχοντας αυξημένη κλαδική συνείδηση, και ξέροντας ότι forums (όπως το CGEmpire, το Noiz και πολλά άλλα), έχουν ανάγκη από διαφημιστικά έσοδα (χορηγούς, banners κλπ) για να μπορούν κάτι σαν και εμένα να λένε ΔΩΡΕΑΝ το μακρύ και το κοντό τους, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

2) Γιατί έχει πλάκα...κινέζικη μουσική!!! και δη ερωτική ιστορία!!!

3) Για τη συμμετοχή. Έτσι κι αλλιώς τα συγκεκριμένα δώρα μου είναι άχρηστα (δεν παίζουν στα Mac)

Πάμε στο κομμάτι τώρα...φίλε μου Nikolas είναι δύσκολο!

Επειδή (πριν αρχίσω) άκουσα αρκετά κινέζικα, μπορώ να πώ ότι σαν "Δυτικός" δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό που έφτιαξα είναι πιο κοντά στο ντοκυμανταίρ.

Το κομμάτι είναι ένα αρκετά τελικό προσχέδιο. Το μεγαλύτερο μέρος γράφτηκε με το GR20 kαι στο ταπεινό Garageband. Θέλω να αλλάξω τα φωνητικά (δεν έχω βρεί ακόμα κινέζικα και για την αίσθηση έβαλα ινδικά!!), και να διορθώσω τα σόλο και τα pan του τέλους.

Περιμένω τα σχόλια του Nikolas (μην γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους...για την Ελλάδα ρε γαμ@τ@!) αλλά και όλων των υπολοίπων

http://soundclick.com/share?songid=7395686

Έχει κανείς κινεζικά φωνητικά? Με σώζει από το ψάξιμο

marathon είπε:
Περιμένω τα σχόλια του Nikolas (μην γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους...για την Ελλάδα ρε γαμ@τ@!) αλλά και όλων των υπολοίπων

http://soundclick.com/share?songid=7395686

Έχει κανείς κινεζικά φωνητικά? Με σώζει από το ψάξιμο
και για να στο πω στα ...Κινεζικα, εκανες ke gamo to komataki...  ;D  ;D  ;D

ευγε! πολυ καλο!

ενιωσα σαν αλλος Bond στο You only live twice...    :o  ;D

Thanks man...αφού ξέρεις κινέζικα...μπορείς να μου κάνεις φωνητικά?

πολυ καλη δουλεια marathon! ειληκρινα!

ειναι πολυ ατμοσφαιρικο κ ερωτικο!

το ακουω κ φανταζομαι μια κινεζα να.... γκουχ γκουχ  :P

αλλα ενα μελωδικο slide ηθελε.... χαχαχαχα (πλακα κανω)

Thanks man, όταν πάρεις και εσύ midi μαγνήτη, για μάθε μου πως είναι το slide...στα κινέζικα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back