- Πόντοι
- 1,788
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε έκανα πιο μικρό. Καλά κρατιέσαιΑπό την punk περίοδο μου, σε ένα Live καλοκαίρι του 1900
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάτσω να ακούσω δύο (2) τραγούδια των Clash?Προβολή συνημμένου 47425
Ήδη με το κομμάτι του LK και το editing που έκανα έχω ακούσει punk για τα επόμενα 32 χρόνια.
Παρ'το αλλιώς, όπως και να έπαιζαν (για μένα μια χαρά έπαιζαν) μιλάμε για πιτσιρικάδες, το 1990 σου λέει ότι γράφτηκε το βίντεο, ούτε 18 δεν ήταν ο LK τότε.
Το έκανε ο @Waterfall-KΘα έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να συγχρονίσεις το video με το audio και να το ανεβάσεις κανά να σε απολαύσουμε καλύτερα!!!!!!
A ναι, είδα λίγο βιαστικά, δε διάβασα όλα τα post, μπράβο του!! MONTAGE ? Τώρα το βλέπω ξανάΤο έκανε ο @Waterfall-K
Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας.Άλλο αυτό κι άλλο το "κανείς punk drummer δεν παίζει '' ,όχι τίποτα άλλο γελάει ο κοΖμος ? με τέτοιες δηλώσεις.
Σέβομαι το δικαίωμα της άποψης αλλά διαφωνώ με αυτό το ποστ και μάλιστα θα έλεγα πως ένιωσα και λίγο προσβεβλημένος?, εμένα μου αρέσουν αυτά αλλά και οι μουσικοί τους ??Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας.Προβολή συνημμένου 47426
Αν σου αρέσουν, άκου τα.?εμένα μου αρέσουν αυτά αλλά και οι μουσικοί τους ??
Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων.
οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας
Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ χωρίς ροκ, ποπ και punk θεωρώ τη ζωή λειψή.δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν διαμαντια σε αυτα τα ειδη, και σιγουρα δεν ακουω ΤΙΠΟΤΑ απο τα τσαρτς εδω και 20 χρονια
Κι αυτό το χάλια μαύρα μουσικό γούστο πως το απέκτησες ρε συ? ?δεν ακουω ΤΙΠΟΤΑ απο τα τσαρτς εδω και 20 χρονια
Κι αυτό το χάλια μαύρα μουσικό γούστο πως το απέκτησες ρε συ? ?
Ξέρεις τι λένε για αυτούς που δηλώνουν "ακούω τα πάντα", ε?...?εγω ακουω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσικη απο ΟΛΑ τα ειδη, απο Τουρκικα arabesque & Ottoman classical music, μεχρι 60s Perouvian cumbia & Stax/Motown με μια σταση στον Μπετοβεν ?
Δεν ακούω...τεχνορόκ, δεν υπάρχει καν αυτό το είδος.? Που τα διαβάζετε ωρέ απίθανοι αυτά τα ονόματα??Εσυ εχεις ΤΣΙΧΛΑ στον εγκεφαλο ? και ακους μονο τεχνοροκ ? (δεν λεω για Παπαθανασιου γιατι και εμενα μου αρεσει ?)
Ξέρεις τι λένε για αυτούς που δηλώνουν "ακούω τα πάντα", ε?
Όχι Γιάννης, Γιάνης...?διαβαζε Λιιιιιγο πΓιο προσεΧτικα....ακουω ολα τα ΕΙΔΗ εγραψα , οχι ακουω τα παντα?