1990- Όταν έπαιζα ΠΑΝΚ στα 15

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λίγο που το έτρεξε ο drummer........

Εύγε, συγκινούμαι ταμάλα όταν βλέπω παλιό υλικό καλών φίλων, συμφορουμιτών, γίνομαι ακόμα πιο υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την τρελά υπέροχη ομάδα του noiz, εύγε!!!!

Θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να συγχρονίσεις το video με το audio και να το ανεβάσεις κανά να σε απολαύσουμε καλύτερα!!!!!!

LK POWA!!!!!!?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάτσω να ακούσω δύο (2) τραγούδια των Clash?Προβολή συνημμένου 47425

Ήδη με το κομμάτι του LK και το editing που έκανα έχω ακούσει punk για τα επόμενα 32 χρόνια.

Παρ'το αλλιώς, όπως και να έπαιζαν (για μένα μια χαρά έπαιζαν) μιλάμε για πιτσιρικάδες, το 1990 σου λέει ότι γράφτηκε το βίντεο, ούτε 18 δεν ήταν ο LK τότε.

Άλλο αυτό κι άλλο το "κανείς punk drummer δεν παίζει '' ,όχι τίποτα άλλο γελάει ο κοΖμος ?  με τέτοιες δηλώσεις.

Θα έλεγα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να συγχρονίσεις το video με το audio και να το ανεβάσεις κανά να σε απολαύσουμε καλύτερα!!!!!!
Το έκανε ο @Waterfall-K

Το έκανε ο @Waterfall-K
A ναι, είδα λίγο βιαστικά, δε διάβασα όλα τα post, μπράβο του!!  MONTAGE ? Τώρα το βλέπω ξανά

Άλλο αυτό κι άλλο το "κανείς punk drummer δεν παίζει '' ,όχι τίποτα άλλο γελάει ο κοΖμος ?  με τέτοιες δηλώσεις.
Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας. image.gif

Superfunk...Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων...θα διαπιστώσεις έντρομος ότι οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας.Προβολή συνημμένου 47426
Σέβομαι το δικαίωμα της άποψης αλλά διαφωνώ με αυτό το ποστ και μάλιστα θα έλεγα πως ένιωσα και λίγο προσβεβλημένος?, εμένα μου αρέσουν αυτά αλλά και οι μουσικοί τους ??

St jims park=πάρκο Αγίου Δημητρίου; ?

Ωραίο βίντεο εύγε για την διόρθωση άξιζε!. Πωπω και το κομμάτι δεν είχε κλείσει 10ετια τοτε.

Πολύ ωραίο σύνολο, για λύκειοπαιδα σούπερ 

Νομίζω ότι είναι καιρός να ακούσεις και κάτι άλλο στη ζωή σου...έξω από το punk, την pop και γενικότερα ότι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα charts των τελαυταίων 40 χρόνων.

Εσενα περιμενα να μου  το πεις ? δεν ακουω ουτε punk, ουτε pop, ουτε καν rock εδω και 20 χρονια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν διαμαντια σε αυτα τα ειδη, και σιγουρα δεν ακουω  ΤΙΠΟΤΑ απο τα τσαρτς εδω και 20 χρονια....ομως δεν ακουω και ΜΠΟΥΡΔΕΣ σαν κι αυτες που πετας ωρες ωρες ?  να σαν και αυτην 

οι ντράμερ της punk και γενικότερα οι "μουσικοί" αυτού του είδους δεν κάνουν ούτε για το πανηγύρι της Πάνω Στενής Ευβοίας

δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν διαμαντια σε αυτα τα ειδη, και σιγουρα δεν ακουω  ΤΙΠΟΤΑ απο τα τσαρτς εδω και 20 χρονια
Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ χωρίς ροκ, ποπ και punk θεωρώ τη ζωή λειψή.

Κι αυτό το χάλια μαύρα μουσικό γούστο πως το απέκτησες ρε συ? ?

γιατι ξερεις το γουστο μου?

εγω ακουω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσικη απο ΟΛΑ τα ειδη, απο Τουρκικα arabesque & Ottoman classical music, μεχρι 60s Perouvian cumbia & Stax/Motown με μια σταση στον Μπετοβεν ?

Εσυ εχεις ΤΣΙΧΛΑ στον εγκεφαλο ? και ακους μονο τεχνοροκ και βαρετη φΙουζιον  ? (δεν λεω για Παπαθανασιου γιατι και εμενα μου αρεσει ?)

εγω ακουω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσικη απο ΟΛΑ τα ειδη, απο Τουρκικα arabesque & Ottoman classical music, μεχρι 60s Perouvian cumbia & Stax/Motown με μια σταση στον Μπετοβεν ?
Ξέρεις τι λένε για αυτούς που δηλώνουν "ακούω τα πάντα", ε?...?

Εσυ εχεις ΤΣΙΧΛΑ στον εγκεφαλο ? και ακους μονο τεχνοροκ ? (δεν λεω για Παπαθανασιου γιατι και εμενα μου αρεσει ?)
Δεν ακούω...τεχνορόκ, δεν υπάρχει καν αυτό το είδος.? Που τα διαβάζετε ωρέ απίθανοι αυτά τα ονόματα??

Ξέρεις τι λένε για αυτούς που δηλώνουν "ακούω τα πάντα", ε?

διαβαζε Λιιιιιγο πΓιο προσεΧτικα....ακουω ολα τα ΕΙΔΗ εγραψα , οχι ακουω τα παντα.... εκτος κι αν πηγε η ΤΣΙΧΛΑ και στα ματΓια ?

Εγώ ακούω τα άπαντα γενικώς. ?

Πολύ ωραίο το βίντεο,ωραία παίζεις Λάκη και μια χαρά φαίνεται να γουστάρετε όλοι σας ?

Μακάρι να είχα αντίστοιχο υλικό,αλλά είχα περάσει μια φάση σαν έφηβος που δεν στεκόμουν ούτε για φωτογραφία 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back