Noiz Forum

LK
LK
Λυσεις υπάρχουν, αλλα βασικά ειναι μια.......η σωστη.

Την εχουμε ξανα πει.

Σετάρουμε το audio pc , όπως το θελουμε, και μετα βγαζουμε την πρίζα.....από το ethernet.

Τον εχουμε για audio , και ΜΟΝΟ, και πάμε παρακατω.

Φυσικα αυτα ΕΙΝΑΙ προβληματα......με αυτα ασχολουμαι και εγω ....ολη μερα.

Μανώλης Χναράκης
Μανώλης Χναράκης
Όταν δουλεύεις με hardware δεν έχεις αυτά τα προβλήματα.

cos_dr
cos_dr
Με 10 και 2004 ότι πατέντα και να έκανα δεν θα την έπαιρνε.

Απλά αφού όλα τα είχα στα 7 και δούλευαν, δεν έπρεπε να κάνω τη μετάβαση των μουσικών στα δέκα, αλλά είχα βαρεθεί να έχω δύο λειτουργικά.

Όλο το άλλο μουσικό software που είχα καθώς και το harware συνεργάζονται άψογα με τα 10 και μεταξύ τους.

Την πάτησα από μια αλλαγή υποστήριξης εσωτερικής λειτουργίας ασφάλειας από τα windows που την υποστηρίζουν κάποια παλιά προγράμματα, οχι πολλά από ότι βλέπω, απλά έπεσε ένα από τα αγαπημένα μου.

Δεν το περίμενα.

θα ριξω τα 7.

Πραγματικά στα 10 οτι άλλο μουσικό software έχω και δεν είναι και λίγα  και είναι τα περισσότερα πέραν των 3 ετών παλαιότητας, δουλεύουν χωρίς πρόβλημα.

Εδώ και 7 μήνες παράλληλα με ότι άλλο έχω σε παιχνίδια και ότι άλλο κάνω δεν μου δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, κανένα κόλλημα και είμαι και από αυτούς που τα ανοίγω αχταρμά όλα μαζί και μεταπηδάω από το ένα στο άλλο.

Και internet μπαινω και παιζω παιχνίδια με ανοιχτά παράθυρα στο firefox και έχω και ανοιχτό το μουσικό λειτουργικο με πολλά plug in στο παρασκήνιο μερικές φορές και με τον RYZEN που έχω και την μνημη, μεταπηδώ από το ένα στο άλλο και δεν νιώθουν τα 10. Πραγματικά.

Έπεσα στην περίπτωση.

cos_dr
cos_dr
@Μανώλης Χναράκης ε, σίγουρα αλλά από την άλλη το integration π.χ. των σύγχρονων synths π.χ. και music workstations με daws αλλά και plug ins είναι πλέον mainstream, μέχρι και cross-platform και τα windows 10 το υποστηρίζουν εκμεταλλευόμενα και την αντίστοιχη δρομολόγηση των components του υπολογιστή με ισορροπία στην κατανομή της ισχύς και την επικοινωνία των πρωτοκόλλων.

Απλά κάποιοι παλιοί καλοί developers και ιδιαίτερα σε προγράμματα που δεν τσακώνονται και έξω από τα καταστήματα για να τα πάρουν οι χρήστε, όπως ο Kay του Karma, δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις αναβαθμίσεις και να τα εξελίξουν ανάλογα, δεν τους συμφέρει.

Αυτό πιστεύω εγώ

Μανώλης Χναράκης
Μανώλης Χναράκης
@cos_dr

Εντάξει, δεν έχεις άδικο. Αλλά άντε τώρα να θες να κάνεις σοβαρή δουλειά και να έχεις τέτοια προβλήματα.

fusiongtr
fusiongtr
Πω πω ρε φίλε ...

Πίκρα!

Μανώλης Χναράκης
Μανώλης Χναράκης
Μόνο πίκρα;

Back