Noiz Forum

Πνοή και Νύξη
Πνοή και Νύξη
Βιάζεσαι, έχω αποθηκευμένα "to listen" καμιά 50αριά κομμάτια. Και η μουσική για ακρόαση απαιτεί όλη μου την προσοχή, όχι στο πόδι από το κινητό. Ο χρονος αυτός έχει περιοριστεί στο ελαχιστο και εχει κατακερματιστεί από άλλα πενήντα πράματα που απαιτούν ολη μου την προσοχή, περαν των επαγγελματικών. Δεν μου αρέσει να γράφω εν τάχει ή να πατάω ενα like για να βγω από την υποχρέωση. Έχω μια πρώτη εικόνα. Μόλις μπορέσω θα επανέλθω εντος του θρέντ. (Μα κι εσύ 8μιση λεπτά;)

Yameth
Yameth
Πολλές φορές ένας σχετικός τίτλος ή μια αναφορά βοηθάει περισσότερο στο να αφιερώσει κανείς χρόνο να μπει για να διαβάσει κάτι.

sultan of string
sultan of string
Πολλές φορές ένας σχετικός τίτλος ή μια αναφορά βοηθάει περισσότερο στο να αφιερώσει κανείς χρόνο να μπει για να διαβάσει κάτι.

δεν έχεις άδικο, αλλά πιστεύω ότι οι κατηγορίες video και mix (music) δεν προωθούνται στην ροή του φόρουμ όπως τα απλά post. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό όπως το λέω. Δηλαδή το ίδιο ισχύει και για τα music. Πιό πολύ προβάλλει το φόρουμ τα show off παρά το music.

Yameth
Yameth
Το Music και τα Video έχουν πρωτοκαθεδρία στην πρώτη σελίδα, για την έξτρα προώθηση. Στο χέρι μας είναι να προσθέτουμε και μια συνοδευτική εικόνα για να τραβήξει το μάτι περισσότερο. Επίσης φαίνονται και στη ροή What's new εκτός και αν ακολουθείς δική σου με άλλα φίλτρα. Είπαμε... καλοί σαν μουσικοί αλλά απο μαρκετινγκ ψιλο-πάσχουμε. Αυτη τη δουλειά έκαναν οι δισκογραφικές εταιρίες.

Back