Noiz Forum

C
cigaret13
Αφού δεν έχει μαόνι στο σώμα, δεν κάνει για μέταλ!   Άλντερ ρε γαμώτο, άλντερ; ??

fusiongtr
fusiongtr
Έχεις ένα δίκιο εδώ που τα λέμε.

Πάντως πες με ανώμαλο, αλλά εμένα μου αρέσει.

Βέβαια θα την είχα γεμίσει διακοπτάκια στο pickguard για όλους τους δυνατούς συνδυασμούς μαγνητών, αλλά δεν έχει να κάνει.

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
δεν βλέπεται για τα γούστα μου . 

rgxinap
rgxinap
ρε Cigar τι Cigar κάπνισες πάλι, εχεις δει πολλες μεταλικες κιθάρες π.χ. super strat, ibanez, ESP, κτλ να έχουν σώμα μαόνι? κυρίως έχουν alder και basswood.

Σχετικά με το κιθαρόνι της φώτος, είναι απομίμηση αυτης της τελες:

https://www.google.com/search?q=telecaster+john+5&tbm=isch&ved=2ahUKEwikuoLt7dnsAhUH44UKHVzsD0YQ2-cCegQIABAA&oq=telecaster+john+5&gs_lcp=CgNpbWcQAzICCAAyBggAEAUQHjIGCAAQBRAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB5QswhYyAxg9Q9oAHAAeACAAZACiAHLCJIBBTAuNC4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=8ryaX6T5M4fGlwTc2L-wBA&bih=941&biw=1904&client=ubuntu&hs=NNq&safe=strict&hl=en

fusiongtr
fusiongtr
"ρε Cigar τι Cigar κάπνισες πάλι, εχεις δει πολλες μεταλικες κιθάρες π.χ. super strat, ibanez, ESP, κτλ να έχουν σώμα μαόνι?"

Ξέρει αυτός τι λέει .... :classic_wink:

rgxinap
rgxinap
οκ το αφηνω πανω σας ασουμ, δεν χάθηκε και ο κοσμος λίγοι μεταλάδες παίζουν με LES PAUL ?

sultan of string
sultan of string
Παντως χωρις να ξερω τι κανει ο μεσαιος παίζει οπως η δικιά μου αν θες αυτο το στυλ. Φυσικα ομως παιζει κι αλλιως.

fusiongtr
fusiongtr
Θεωρώ το wiring πολύ περιοριστικό.

Το 3way switch (gibson style) είναι πάνω - neck, μέση - μεσαίος, κάτω - γέφυρα.

Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Άμα ασούμε είχα τέτοιο πράγμα εγώ, θα είχα γεμίσει το pickguard με switch-άκια, για συνδυασμούς, σπλιταρίσματα, series/parallel, κλπ.

Back