Noiz Forum

sultan of string
sultan of string
σίγουρα

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ το έκοψα το ξύρισμα κ' ησύχασα.

Yameth
Yameth
Ρε άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;

Superfunk
Superfunk
Μα δεν είναι δουλειά, είναι απολαΦσηΣ.

Yameth
Yameth
Για μένα είναι σαν να πλένω τα δόντια μου. 3'.

Προτιμώ το έξτρα time μεταξυ των SSS (shit, shower, shave) να το μοιράσω εμπροσθοβαρώς.?

A man's got to do what a man's got to do.

Clint.

Superfunk
Superfunk
Εμένα μου παίρνει 5-6 λεπτά (για 4 pass shave σούπερ κόντρα, για απλό μόνο πέρασμα χωρίς κόντρα,που σπάνια κάνω,ούτε ένα λεπτό).

Και το ευχαριστΙεμαι κι όλας.

Όχι δεν είμαι από αΦτους που κΣουριζονται με τσι ώρες.

Απλά χρησιμοποιω αποτελεσματικότερα, ομορφότερα και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία ?

gkourmoul1
gkourmoul1
Δεν την παλεύω καθόλου με το ξύρισμα. Χασιμο χρόνου. Μια φορά την βδομάδα, λίαν επιεικώς. Και αυτό διότι έχω φαγούρα μετά.

Yameth
Yameth
Συγκρίνοντας πάντως με τα δικά μου ξυριστικά, δεν νομίζω πως ισχύει το επιχείρημα σου πως τα δικά σου είναι φιλικά στο περιβάλλον. Η προσωπική απόλαυση στέκει καλύτερα.?

Προβολή συνημμένου 25893

Superfunk
Superfunk
Φυσικά και ισχύει, όλη αυτή η πλαστικουρα ,της κεφαλής (μπλιαξ) που θα καταλήξει;

Και καλά εσύ τουλάχιστον δεν χρησιμοποιείς disposable οι περισσότεροι που δουλεύουν πλαστικά πόσους τόνους πετάνε;

Εγώ έχω το ίδιο ξυράφι από το 1980 ? (το οποίο πριν είχε ο πατέρας μου από το 1954)

Άσε που κοστίζει μια περιουσία το μοντέρνο ξυρισμα.

Όσο κάνει ένα πακέτο Mach 3 ανταλλακτικά κάνουν 100 DE blades Shark που κόβουν σαν Κατάνα. ? και με βγάζουν 2 χρόνια με καθημερινό ξύρισμα.

Για να μη μιλήσουμε για ομορφιά και αισθητική.

Τρε μπαναλ η πλαστικουρα που μοιάζει με αθλητικό παπούτσι ?

Καλά για πΓιοτητα ξυρίσματος δεν χρειάζεται καν να ανοίξουμε κουβέντα...

Superfunk
Superfunk
Την άλλη φορά θα σου χαρίσω ένα DE και με αφρό ξυρίσματος μια χαρά ξυρίζει.

Θα πάθεις πλάκα με τη διαφορά.

Back