Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
Οντως σπουδαια αν και ΑΡΓΗΣΕ απιστευτα.

Και φυσικα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ περισσεύει......,μη ξεχναμε οτι ΠΟΛΥ προσφατα σχεδον 1 στους 10 Ελληνες τους ψηφιζε ή υποστηριζε ανερυθρίαστα ενω ανεκδιήγητοι "πολιτικοι" απο ΟΛΟ το "δημοκρατικο τοξο" τους "ανεχονταν" ή τους εκλειναν πονηρα το ματι  , ας ελπισουμε οτι η μνημη χρυσοπΣαρου που εχει ο "Ελληνικος λαος" θα μεταβληθει σε μνημη ΕΛΕΦΑΝΤΑ τουλαχιστον για ΑΥΤΟ το θεμα....

Θερμα συγχαρητηρια στην ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΗ προεδρο του δικαστηριου που χωρις αυτην δεν νομιζω να ειχαμε αυτο το αποτελεσμα.

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα . έχουμε ποινές , ελαφρυντικά ,εφέσεις . Πρωτόδικη είναι η απόφαση αν θυμάμαι καλά 

Ιστορική και σημαντική απόφαση , αλλά έχει δρόμο η μάχη 

Earendil
Earendil
So far so good, να ελπίσουμε μόνο πως οι ποινές που τελικά θα εκτίσει αυτό το ειδεχθές μπουλούκι θα θυμίζουν περισσότερο Παπαδόπουλο και Ντερτιλή παρά Μάλλιο και Μπάμπαλη.

Και με την ευκαιρία να φρεσκάρουμε λίγο τους τρόπους μας και την καθημερινότητά μας γιατί ο φασισμός δεν είναι κάτι που συμβαίνει ερήμην μας στον Αλντεμπαράν. Μικρό η μεγάλο, έχουμε μερτικό άπαντες.

C
cigaret13
Δεν ήμουν κυνικός, έγινα...!  Το σκατό του φιδιού όμως δεν "εξαφανίζεται" τόσο εύκολα...χρειάζεται κι άλλο νερό στο καζανάκι της τουαλέτας για να χαθεί...

Καλή-σωστή-αναμενόμενη η απόφαση αλλά οψόμεθα..

sultan of string
sultan of string
Superfunk
Superfunk
Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
@dimsonic Εφετείο  είναι ο χώρος που διεξάγεται η δίκη και η ονομασία της έδρας αλλά το Α' Τριμελλές Εφετείο Κακουργημάτων και δικάζει και πρωτόδικα

https://el.wikipedia.org/wiki/Τριμελές_Εφετείο

Superfunk
Superfunk
Η απόφαση είναι πρωτόδικη.

Έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά...

sultan of string
sultan of string
Ναι έχετε δίκιο

fusiongtr
fusiongtr
Συγχωρήστε με, αλλά αρνούμαι να λειτουργήσω ως μέρος όχλου, που άγεται και φέρεται από την εκάστοτε επικαιρότητα αλαλάζοντας.

Προτιμώ να κοιτάζω μέσα μου και γύρω μου, με όσο μπορώ καθαρότερη ματιά.

Και αυτά που βλέπω δεν μου αρέσουν.

Δεν μου άρεσαν χθες, δεν μου αρέσουν και σήμερα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου αρέσουν και αύριο.

Γιατί πολύ απλά δεν άλλαξε τίποτα.

sultan of string
sultan of string
δεν νομίζω οτι αλαλάζει κανείς Στράτε

fusiongtr
fusiongtr
Διάβασε κανένα site, δες ειδήσεις, κοίταξε γύρω σου τι γίνεται ....

Σαν απελευθέρωση από χούντα μοιάζει η σημερινή μέρα.

sultan of string
sultan of string
μεταξύ μας νομίζω συζητάμε. 

Το γίνεται στα κανάλια ποτέ δεν με ενδιέφερε, εκτός από ακαδημαϊκής απόψεως

geka
geka
Το σκατό του φιδιού όμως δεν "εξαφανίζεται" τόσο εύκολα...χρειάζεται κι άλλο νερό στο καζανάκι της τουαλέτας για να χαθεί...

Καλή-σωστή-αναμενόμενη η απόφαση αλλά οψόμεθα..

Αυτο ακριβως. Ειναι ομως μια καλη στιγμη η σημερινη, τοσο χαρας, οσο και συμπερασματων για το ποιοι τους ανδρωσαν

fusiongtr
fusiongtr
"μεταξύ μας νομίζω συζητάμε"

Ακόμα κι αυτή η συζήτηση για τα αυτονόητα χωρίς ουσιαστική σημασία όμως πράγματα μου φαίνεται κάπως.

Τι έγινε δηλαδή το τόσο φοβερό?

Εγκληματική οργάνωση, μάλιστα, το ξέραμε, απλά απέκτησε και νομική υπόσταση ο χαρακτηρισμός.

Θα εμποδίσει αυτό την επόμενη ανάλογη οργάνωση από κάτι?

Εγώ τους θυμάμαι από όταν ήμουν παιδί (τα ίδια έκαναν και τότε), μόνο που τότε δεν ήταν στην βουλή, και δεν κουνιόταν φύλλο από άποψη δημοσιότητας.

Το θέμα είναι δηλαδή να μην "λερώσουμε" την βουλή με την ύπαρξή τους εκεί?

Αφού αυτές οι νοοτροπίες και αυτή η κουλτούρα υπάρχει.

Υπάρχει εδώ, δίπλα μας, κάθε μέρα βλέπουμε αποτελέσματα από πράξεις κάποιων που την ενστερνίζονται.

Αν δεν είχε λόγο ύπαρξης δεν θα υπήρχε, ή θα πήγαινε προς εξαφάνιση.

Εμείς την τρέφουμε (όλοι μας), της δίνουμε λόγο ύπαρξης.

Εμείς, και οι κοινωνικο-οικονομικές δομές στις οποίες ζούμε.

Εμείς με τις νοοτροπίες μας.

Αυτό είναι για μένα το σημαντικό.

Earendil
Earendil
Δεκτά όλα @fusiongtr. Οι συνοδοιπόροι και οι ανώνυμοι υποστηρικτές εδώ ήταν και εδώ θα μείνουν, πράγματι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα για αυτή τη συζήτηση όμως. Ή για αυτή τη στιγμή.

Πώς να το κάνουμε; Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πράγμα τόσο ασυνήθιστο εδώ γύρω που αυτομάτως γίνεται θέμα για συζήτηση.

sultan of string
sultan of string
το θέμα ξεκίνησε ως συνήθως από τα χαμηλά κλιμάκια της δικαιοσύνης, εκεί που επικυρώθηκε το καταστατικό τους.

Τώρα τρέχουν τα ανώτερα να λύσουν το θέμα.

Αλλά το πρόβλημα είναι γενικότερα στο νομοθετικό.

Οι νόμοι είναι επιεικέστατοι και δεν εφαρμόζονται κι όλας. (Ξεκινώντας από το πρόσφατο που συζητήσαμε για τα λιμανάκια -που ξέρω και γω τι είναι κι ας είμαι 500 χλμ μακρυά- και φτάνοντας στον νόμο Παρασκευόπουλου). 

Jazzjoker
Jazzjoker
Στράτο δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που (πρώην) κοινοβουλευτικό κόμμα, καταδικάζεται σύσσωμο τόσο βαριά. 

Και μόνο η ιστορία του γεγονότος θα επηρεάζει τα μυαλά πολλών νέων γενεών από εδώ και πέρα.

Back