Και φυσικα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ περισσεύει......,μη ξεχναμε οτι ΠΟΛΥ προσφατα σχεδον 1 στους 10 Ελληνες τους ψηφιζε ή υποστηριζε ανερυθρίαστα ενω ανεκδιήγητοι "πολιτικοι" απο ΟΛΟ το "δημοκρατικο τοξο" τους "ανεχονταν" ή τους εκλειναν πονηρα το ματι , ας ελπισουμε οτι η μνημη χρυσοπΣαρου που εχει ο "Ελληνικος λαος" θα μεταβληθει σε μνημη ΕΛΕΦΑΝΤΑ τουλαχιστον για ΑΥΤΟ το θεμα....
Θερμα συγχαρητηρια στην ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΗ προεδρο του δικαστηριου που χωρις αυτην δεν νομιζω να ειχαμε αυτο το αποτελεσμα.
So far so good, να ελπίσουμε μόνο πως οι ποινές που τελικά θα εκτίσει αυτό το ειδεχθές μπουλούκι θα θυμίζουν περισσότερο Παπαδόπουλο και Ντερτιλή παρά Μάλλιο και Μπάμπαλη.
Και με την ευκαιρία να φρεσκάρουμε λίγο τους τρόπους μας και την καθημερινότητά μας γιατί ο φασισμός δεν είναι κάτι που συμβαίνει ερήμην μας στον Αλντεμπαράν. Μικρό η μεγάλο, έχουμε μερτικό άπαντες.
Δεν ήμουν κυνικός, έγινα...! Το σκατό του φιδιού όμως δεν "εξαφανίζεται" τόσο εύκολα...χρειάζεται κι άλλο νερό στο καζανάκι της τουαλέτας για να χαθεί...
Δεκτά όλα @fusiongtr. Οι συνοδοιπόροι και οι ανώνυμοι υποστηρικτές εδώ ήταν και εδώ θα μείνουν, πράγματι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα για αυτή τη συζήτηση όμως. Ή για αυτή τη στιγμή.
Πώς να το κάνουμε; Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πράγμα τόσο ασυνήθιστο εδώ γύρω που αυτομάτως γίνεται θέμα για συζήτηση.
το θέμα ξεκίνησε ως συνήθως από τα χαμηλά κλιμάκια της δικαιοσύνης, εκεί που επικυρώθηκε το καταστατικό τους.
Τώρα τρέχουν τα ανώτερα να λύσουν το θέμα.
Αλλά το πρόβλημα είναι γενικότερα στο νομοθετικό.
Οι νόμοι είναι επιεικέστατοι και δεν εφαρμόζονται κι όλας. (Ξεκινώντας από το πρόσφατο που συζητήσαμε για τα λιμανάκια -που ξέρω και γω τι είναι κι ας είμαι 500 χλμ μακρυά- και φτάνοντας στον νόμο Παρασκευόπουλου).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.
Και φυσικα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ περισσεύει......,μη ξεχναμε οτι ΠΟΛΥ προσφατα σχεδον 1 στους 10 Ελληνες τους ψηφιζε ή υποστηριζε ανερυθρίαστα ενω ανεκδιήγητοι "πολιτικοι" απο ΟΛΟ το "δημοκρατικο τοξο" τους "ανεχονταν" ή τους εκλειναν πονηρα το ματι , ας ελπισουμε οτι η μνημη χρυσοπΣαρου που εχει ο "Ελληνικος λαος" θα μεταβληθει σε μνημη ΕΛΕΦΑΝΤΑ τουλαχιστον για ΑΥΤΟ το θεμα....
Θερμα συγχαρητηρια στην ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΗ προεδρο του δικαστηριου που χωρις αυτην δεν νομιζω να ειχαμε αυτο το αποτελεσμα.