Noiz Forum

gmoukou
gmoukou
1:48 προσκυνώ  (έχει ακόμα λίγο τσόφλι στο μάγουλο)

Superfunk
Superfunk
Και εγω προσκυνω...πρεπει να ειναι ο @cos_dr  τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ του τον προδιδουν ??

"η κυβερνηση εδωΚε 25% στην παιδεια,75% στα ΟΠΛΑ και 500% σε συνταξεις 50αρηδων,το υπολοιπο 350% το εφαγε το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  "?

cos_dr
cos_dr
Το μεγάλο κεφάλαιο τα έφαγε και τα δομημένα ομόλογα, μας έκαναν το PSI, πριν μας έβαλαν στο ΕΥΡΩ με ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ο κόσμος ήθελε και τότε να ζήσει, να ζει χωρίς ελλείψεις, με ασφάλεια και τάξη και ξεσηκώθηκε και τώρα θα ξεσηκωθεί η νεολαία. ΖΗΤΩ Η ΝΕΟΛΑΙΑ.

Να πάνε να ζήσουν αυτοί με απασχόληση, με 400 ευρώ και να ξεθάψουν τους γονείς τους για να τους έχουν σπίτι στα 40.

Δεν μπορώ να βγω έξω να διεκδικήσω όσο παλιά, γέρασα, είμαι άρρωστος, πονάνε τα πόδια μου να σκαρφαλώνω, δεν μπορώ την ορθοστασία και το ξύλο με τους μηχανισμούς καταστολής.

Μήπως οι νέοι μας μας ανακουφίσουν.

Αιτήματα μου είναι μια συνταξούλα και το εφάπαξ, μείωση φόρων και πίσω τα κλεμμένα από τις τρόϊκες.

Δεν μπορώ όμως, είμαι γέρος.

Εγω ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Superfunk
Superfunk
Εμ δεν το ειπα?.....ΕΣΥ ησουνΑ ?

cos_dr
cos_dr
@Superfunk , μην με μπλέκεις εμένα με αυτά, εγώ είμαι γέρος πια, άρρωστος, εγώ λατρεύω την κυρία ΚΕΡΑΜΕΩΣ, τον πρωθυπουργό μας, μας έβγαλε απ την κρίση, σε παρακαλώ μην με ανακατεύεις. Δεν έχω σχέση εγώ με κομμουνιστές, πάω στην εκκλησία. Αφήστε μας εμάς, δεν ξέρουμε.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Superfunk
Superfunk
ΕΣΥ ησουν.

Απο τοτενΕς γΙαλιζε ο ματις σου ?

Απο την αλλη πρεπει να παραδεχτω οτι οι ΤΟΤΕΝΕΣ 12χρονοι ειναι ΛΟΓΙΟΙ στην χρηση της Ελληνικης γλωσσας σε σχεση με τους σημερινους 19χρονους..... 

cos_dr
cos_dr
@Superfunk σε παρακαλώ σου λέω, εμείς δεν έχουμε σχέση, εμείς αγαπάμε την κυβέρνηση. Μην λες, γιατί αύριο ο γιος του πρωθυπουργού θα γίνει υπουργός, να με βοηθήσει να μου βολέψει το παιδί.

Και στο γιο μου έτσι θα λέω. Μην μιλάς,  κάτσε φρόνιμα, εσύ θα λες, εγώ τον αγαπώ, είναι χαρισματικός, δίνει λύσεις και τον ψηφίζουμε, μακριά, μην μπλέκεις, θα μας βοηθήσει.

χαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Back