Noiz Forum

cos_dr
cos_dr
και ο Ιαβέρης μικρός τα ίδια έκανε και χειρότερα. Δυστυχώς.

Δυστυχώς επίσης στις κόντρες αυτές επιδίδονται και άνω των 30 ετών.

Στις κόντρες αυτές υπάρχει παρασκήνιο διαφθοράς.

Υπάρχει παρασκήνιο παραεμπορίου.

Υπάρχουν πολλά

Υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία πίσω από τις κόντρες που στήνονται.

Και όλο αυτό το σχήμα δυστυχώς βρίσκει μιμητές για μαγκιά.

Ήμουν μιμητής και ξέρω.

Είμαι μια διεφθαρμένη ψυχή που γλύτωσε κάποια στιγμή από την κατρακύλα και βρήκε τη γαλήνη και την ισορροπία.

χαχαχαχαχαχαχαχα

sultan of string
sultan of string
Ξανθόπουλε ?

cos_dr
cos_dr
Βεβαίως, είμαι ένας σύγχρονος ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
Εν τω μεταξύ πως γλίτωσαν τα πιτσιρίκια με την μηχανή ;; Είναι η καλή είδηση της ημέρας που λέμε 

cos_dr
cos_dr
Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα. Ότι και να μου έδινες το έβαζα με τις πόρτες.

Δεν είχα μυαλό.

Άλλαξα όμως.

Ένα όμως πράγμα παραμένω και έτσι θα πεθάνω.

ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, την παλιά, του ΑΝΤΡΕΑ!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

fusiongtr
fusiongtr
Εμένα πάντως (αν και το μέρος είναι γνωστό για τις μεταμεσονύχτιες κόντρες) αυτό δεν μου φαίνεται για κόντρα.

Σιγά την ταχύτητα με την οποία μπήκε στην στροφή.

Άντε να είναι 80 χλμ/ώρα (που ούτε 60 δεν πιστεύω ότι είναι).

Εμένα μου φαίνεται ότι ένας καραγκιόζης, προσπάθησε να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να κάνει σαν οδηγός, και κόντεψε να πάρει κόσμο στον λαιμό του.

cos_dr
cos_dr
Δεν είναι κόντρα το συγκεκριμένο. Αυτό που λες είναι.

Αλλά ήταν αφορμή να ανοίξουμε το φάκελο.

fusiongtr
fusiongtr
Έτσι πιστεύω κι εγώ βρε Κώστα.

Jazzjoker
Jazzjoker
Η συγκεκριμένη στροφή είναι γνωστή σκοτώστρα και ειδικά το ρεύμα που κινείται αυτός που του έφυγε. Κατηφορική κλειστή, με άσφαλτο 40 ετών και κλήση ανάποδη που σε σπρώχνει έξω. Αν σου φύγει εκεί, δε μαζεύεται.

Βάλε τώρα και ένα σωρό κάγκουρες που πήραν το δίπλωμα με λάδωμα από τον μπαμπά και αποφάσισαν ότι θα μάθουν αγωνιστική οδήγηση στα λιμανάκια συν ένα πλήθος ηλιθίων που μαζεύονται εκεί και νομίζουν ότι μια στραπατσαρισμένη μπάρα θα τους προστατέψει αν φύγει του αλλουνού το αμάξι.

Κανονικά, το σημείο αυτό θα έπρεπε να έχει μόνιμο στημένο περιπολικό τα βράδια.

Yameth
Yameth
Σωστά. Αλλά η τροχαία μας δεν ασχολείται με την πρόληψη ατυχημάτων.

Στράτε η στροφή αυτή είναι των 60 +-5 χλμ max, διότι όπως λέει και ο γνώστης είναι

Κατηφορική κλειστή, με άσφαλτο 40 ετών και κλήση ανάποδη που σε σπρώχνει έξω.
Να προσθέσω και άλλα 20 χρόνια στην άσφαλτο. Την έχω περάσει πολλές χιλιάδες φορές, χειμώνα - καλοκαίρι με αμάξι και μοτοσυκλέτα. Την "πίστα" αυτη την έχω αναπαράξει απο το Google maps και στο Gran Turismo και την δοκίμασα ακόμα και με F1. Είναι μια πανέμορφη διαδρομή που προκαλεί και χρειάζεται ασφαλτόστρωση και αστυνομική επιτήρηση τα βράδια του Σ/Κ.

fusiongtr
fusiongtr
"Στράτε η στροφή αυτή είναι των 60 +-5 χλμ max, διότι όπως λέει και ο γνώστης είναι ...."

Εννοείται ότι συμφωνώ βρε Γιάννη μου, το έγραψα καθ' υπερβολήν, με την έννοια ότι άμα είναι κάποιος τόσο χαλβάς να κάνει κόντρες εκεί, δεν θα αντιμετωπίσει τα πράγματα με την λογική, αλλά με την μαρμελάδα που έχει στον εγκέφαλο αντί για φαιά ουσία.

Έχω περάσει κι εγώ ουκ ολίγες φορές από εκεί και κσέρω ...

Superfunk
Superfunk
>Αλλά η τροχαία μας δεν ασχολείται με την πρόληψη ατυχημάτων.<

εγω δεν έχω καταλάβει ακόμα με ΤΙ ακριβώς ασχολείται σε αυτή τη χώρα...

cos_dr
cos_dr
Η τροχαία αποφάσισε να διαθέσει έναν τροχονόμο ανά πολιτη, για να τον ελέγχει καθημερινά αν τηρεί τον ΚΟΚ. Η κυβέρνηση σκέφτεται να επεκτείνει το μέτρο και να διαθέσει σε κάθε πολίτη στελέχη και από άλλα σώματα ασφαλείας, ακόμα και από υγειονομικές υπηρεσίες για να τους ακολουθούν καθημερινά και να φροντίζουν για την αποτροπή παρανομων ενεργειών ή τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Τα στελέχη αυτά θα έχουν αυξημένες νομικές αρμοδιότητες. Εκτός από τη δυνατότητα να βεβαιωνουν παραβάσεις του νόμου, επιτόπου θα μπορούν να τις εκδικαζουν, να αποφασίζουν την ποινή και να την εκτελούν. Οι ειδικοί πιστεύουν πως έτσι θα περιοριστουν δραματικά οι παραβάσεις του νόμου. Μεταξύ των προτάσεων που εξετάζονται είναι και η δυνατότητα επί τόπου στείρωσης ή και εκτέλεσης των παραβατων, σε εξαιρετικές βέβαια περιπτώσεις. Χαχαχαχαχα 

Yameth
Yameth
Η τροχαία είναι ίσως το μοναδικό σώμα του κρατους που μπορεί να φέρει άμεσα έσοδα.

Δεν έχει παρά να κάνει τη δουλειά της και να κόβει κλήσεις στις άπειρες ανα λεπτό παραβάσεις.

Οχι όταν το ταμείο είναι μείον και βγαίνουν στα ρανταρ της Αττικής αλλά καθημερινά σε οποιοδήποτε φανάρι. Ενα πενηντάρικο να έτρωγε ο καθενας για καθε μπουρδα που κάνει, θα το σκεφτότανε την επόμενη. Δεν χρειάζεται να του πάρεις το βιός ολόκληρο.

Είναι απορίας άξιο πάντως γιατι δεν λειτουργεί εφόσον φέρνει έσοδα.

cos_dr
cos_dr
Αυτοί που τα κάνουν φανατικά δεν θα ιδρώσουν με το πενηντάρικο. Πλουσιόπαιδα, βαποράκια ναρκωτικών και κάθε είδους άλλης παραοικονομικής συναλλαγής, στοιχηματίες ..........................

Οι πιο φτωχοί και πιο τίμιοι δεν θα συνετιστούν ιδιαίτερα στην εποχή μας. Δεν θα πληρώνουν όπως έχουν πόσα απλήρωτα και η οικονομικοκοινωνική πίεση, η ανεργία, η ακρίβεια θα τους λυσσάξει περισσότερο και θα εκτονωθούν βαρώντας αδύναμους στο δρόμο π.χ.

Όσο υποβιβαζόμαστε οικονομικά και κοινωνικά, όσο κυριαρχεί η διαφθορά, η αδυναμία της ευρωπαϊκής ένωσης να στηρίζει τις χώρες του νότου χωρίς εξαντλητικά ανταλλάγματα, η αδυσοδία του κεφαλαίου που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του κέρδους μπλα μπλα μπλα, θα σαλτάρουν πιο πολλοί, θα εκτονώνονται όλο και ποιο πολύ σε πράγματα που ανάγονται σε κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία και άμα δεν έρθει ένας Αντρέας να τα βάλει με την κάθε wannabe  Θάτσερ και να της πει, κυρία μου μας έχεις σπάσει τα καρύδια............

Αυξάνονται οι πιθανότητες να σας σιδερώσουν στο δρόμο, να σας δείρουν για ένα κινητό, να σας σφάξουν μέρα με τη μέρα γιατί εσείς δουλεύετε και αυτοί δεν έχουν ουτε για γάλα και τους τη βάρεσε κλπ.

Γιατί τους το είπαν οι φωνές γιατί δεν είχαν να πάρουν τα ψυχοφάρμακα, δεν είχαν διαγνωστεί.....................

ε? εγώ έτσι λέω!

Yameth
Yameth
Μπα... λάθος κάνεις.?

cos_dr
cos_dr
Όχι, εγώ λέω το σωστό, γιατί είμαι της πιάτσας και των σαλονιών και ξέρω.

Και τα έχω κάνει και ξέρω τι φταίει.

Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε.

Και εξάλλου νομίζεις εγώ τα λέω.

Ξέρεις πόσες έρευνες υπάρχουν που επιβεβαιώνουν αυτό που λέω.

Πως όλα αυτά αυξάνουν αυτά τα φαινόμενα.

Υπάρχουν έρευνες, βιβλιογραφία που τα συσχετίζει όλα αυτά.

Ξέρω εγώ.

Εγώ με την αντιμετώπιση καταστροφών ασχολούμαι, εκεί εκπαιδεύτηκα.

Με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του ασχολήθηκα, εκεί δούλεψα, εκπαιδεύτηκα από κορυφαίους επιστήμονες

διαφόρων τομέων, της υγείας, της ασφάλειας, της πρόνοιας.....................

Όλα αυτά λοιπόν που έκαμα, που έζησα στο φως και το σκοτάδι, που συμμετείχα και οι βασικές ιατρικές μου γνώσεις αυτά τα συμπεράσματα βγάζουν.

Αν κάμω λάθος δεν ξέρω.

Εγώ ξέρω ότι αυτά ξέρω.

Αυτές είναι οι ΑΠΟΨΗΣ μου

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

fusiongtr
fusiongtr
"Εγώ με την αντιμετώπιση καταστροφών ασχολούμαι ....."

Εμένα δεν με έχεις αντιμετωπίσει ακόμα ....

Δεν ξέρεις τι θα πει πραγματική καταστροφή λοιπόν.

Yameth
Yameth
Έχω πολύ διαφορετική άποψη για σένα Στράτε.?

Back