Noiz Forum

Yameth
Yameth
Οι δύο στο κέντρο είναι οι Eagles.

sultan of string
sultan of string
σίγουρα

Δεν έδωσες όμως απάντηση

Yameth
Yameth
Αυτη είναι η απάντηση. Eagles χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν.

sultan of string
sultan of string
η ερώτηση δεν περιλαμβάνει τη λέξη eagles

Yameth
Yameth
Μα ο λόγος που τους ξέρεις είναι γιατί είναι οι Eagles. Και γι αυτό ενοχλείσαι, γιατί τους αγάπησες για την μουσική τους αλλά σύμφωνα με τον Beato δεν σου αρέσει ο τρόπος που διαχειρίζονται τα δικαιώματα τους.

Τα τραγούδια όμως γράφουν απο κάτω Henley/Frey.

sultan of string
sultan of string
εικασίες

αγάπησα τους eagles για δυό λόγους, ήξερα την Linda Rondstadt και τον Joe Walsh πιό πριν.

Τον Henley (ιδίως) τον σιχάθηκα από τη μέρα που ψώνισα (γύρω στο 2002 νομίζω) το hell freezes over γιατί είχα αγοράσει home cinema και μου είπαν ότι είχε πολύ καλό ήχο και τον άκουσα να μιλάει και η μύτη του τρύπησε το καπάκι του dvd player.

Δεν περίμενα κανέναν Beato να μου βρεί έξτρα λόγους. Βέβαια καλά έκανε ο άνθρωπος και τον ευχαριστώ.

btw αν ενδιαφέρεται κανεις για το dvd hell freezes over και το hotel california με mini lp japan cd ας μου κάνει μια προσφορά.

Yameth
Yameth
Κρίμα που μπερδεύεις τη μουσική με συμπεριφορές.

Το dvd hell freezes over είναι σκέτη απόλαυση για μένα. Θα το μετανιώσεις.

sultan of string
sultan of string
Πάντα.

Εχω να ακούσω who από τότε που βγήκε η ιστορία με τους σκληρούς δίσκους του Pete Και εκεί με τσούζει, γιατί έχω μεγάλη δισκοθηκη.

όπου παίζουν οι ακαβάλητοι (πρακτικά ο Joe και ο Smith) αξίζει. Κρίμα που ψήθηκε κι ο Vince Gill να πάει μαζί τους.

Yameth
Yameth
Ενας μουσικός μπορεί να γράφει χωρίς να εκδίδει.

Ιδιαίτερα όταν δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κανένα ή βαρέθηκε ή κουράστηκε ή απέκτησε νεα ενδιαφέροντα ή βγήκε στη σύνταξη.

Οπως τα λες, για σένα μάλλον όποιος έγραψε μουσική πριν αρχίσεις να ασχολείσαι είναι nostalgia act.

Η απλά δεν ξερεις για ποιους μιλάς. Ο ενας είναι νεκρός εδω και δυο χρόνια. Η συνεντευξη δε ειναι του 2013 όπως σίγουρα πρόσεξες.

Η ατάκα στα σχόλια του βίντεο λέει πολλά: "listen to the opinion of REAL musicians who were and are known and respected worldwide for more than 40 years compared to the "if you're lucky more than 5 years or until the flavor runs out"

Yameth
Yameth
Κι εγω μαυροσκούφη μου.

Back