Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Μου θύμησες ένα "Μίκυ Μάους" που είχα διαβάσει παιδί (ακόμα ρε παιδιά θυμάμαι ατάκες από τέτοια παιδικά περιοδικά).

Ο Ντόναλντ κοιμόταν λοιπόν, και μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο τα ανηψάκια να τον ξυπνήσουν.

Πετάγεται ο Ντόναλντ απ' το κρεβάτι και ρωτάει νευριασμένος "τι έγινε?".

Και τα ανηψάκια ..

"Ξύπνα θείε, πήγε μεσημέρι, ώρα να κοιμηθείς".

Jazzjoker
Jazzjoker
Στις οργανωμένες παραλίες συναθροίζονται παραδοσιακά άνθρωποι που έχουν μια αδικαιολόγητη πεποίθηση ότι είναι πολύ σημαντικοί. Η ξαπλώστρα και το service του εκάστοτε μπαρ θεωρείται υπηρεσία που την αξίζουν. Η συνεχής ξάπλα και η επίδειξη επιεικώς άκομψων τατού επίσης. Από τον πολύ καφέ αναγκάζονται να μπουν και λίγο στη θάλασσα για κατούρημα.

Yameth
Yameth
Είσαι πολύ εύστοχος στις παρατηρήσεις σου. Και μετά σου λένε "είσαι αντικοινωνικός".

fusiongtr
fusiongtr
Έχει τύχει στο παρελθόν να δω κάτι βιντεάκια από παραλίες της Μυκόνου.

Αυτά που έβλεπα μου έκαναν τρομερή εντύπωση.

Εγώ ξέρω ότι όταν πας στην θάλασσα, αράζεις, κολυμπάς, ξαπλανταρώνεις, ξανακολυμπάς, κλπ.

Έβλεπα λοιπόν κάτι κοπέλες, να περπατάνε πηγαίνοντας να βουτήξουν, αλλά .... να μην βουτάνε ποτέ.

Περπατούσαν λικνιζόμενες μπαίνοντας, και αφού έφτανε το νερό μέχρι το στήθος τους περπατώντας, γύριζαν και έβγαιναν έξω πάλι περπατώντας.

Κάνω μπάνιο σου λέει μετά ο άλλος ....

Ρε σεις ακόμα και στην βάφτισή τους πιο πολύ κολύμπησαν αυτές λέμε.

Ίσα ρε, ξεφτύλες.

npap
npap
μα και συ ρε Στράτο μ' (όπως κι εγώ και οι απού πάνω φίλοι μς) τσι κοιτάς τσι ωραίαι... δεν αντέις... δεν κρατάς τσίλιες στον χαρακτήρα λέμε...?

ΥΓ. α!... αν σε έψησα μην ξεχνάς αν δεν τις κοιτάς να έχεις μαζί σου και καμιά τάβλα για να μπορείς να περάσεις την τάφρο που θα έχουν σκάψει περπατώντας κυκλικά γύρω σου για να τους δώσεις σημασία... α και κανα κομποσκίνι για να προσευχηθείς μια και θα χεις και κρίμα στον λαιμό σου γιατί θα βουτήξουν τελικά αι καημέναι κορασίδαι, αλλά όχι για να κολυμβίσουνσι... θα πέσουν να πνιγούν οι έρμες (από τον καημό τους)...?

ΥΓ2. κακέ(οί)...

Αετός
Αετός
Είναι φοβερό,που θέλουν να μεταφέρουν,όλες τις <<αστικές>>τους ανέσεις,στην παραλία.

cos_dr
cos_dr
γιατί μου τη λέτε ρε παιδιά? Εγώ σχεδόν όλο τον Ιούλιο έτσι κάνω.

Και τώρα μαζεύτηκα. Γιατί η Αθήνα είναι απόλαυση τον Αυγουστο που αδειάζει.

Και νιώθω πως είμαι πολύ σημαντικός, ξεχωριστός, το απολαμβάνω όταν με σερβίρουν.

Όταν φροντίζουν τα παγάκια να έρχονται συνέχεια.

Να τρώω στο τραπεζάκι και να πίνω.

Γιατί όμως έκοψαν μισθούς και συντάξεις και αύξησαν την φορολογία όμως, γιατί?

Γιατί περνούσαμε καλά και κομπλεξάρονταν οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ και μας θέλουν σκλάβους, εμάς τους φτωχούς.

Δεν θέλουν την μεσαία τάξη πια, την χρησιμοποίησαν και την πέταξαν στα σκουπίδια ωσάν στυμμένη λεμονόκουπα. 

Και το μόνο που έχω να πω γι αυτό είναι ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ!

Γιατί? Και τι θα απογίνουμε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
Εντελώς boomer σχόλια από κατά τα άλλα αρκετά αγαπητούς σε μένα χρήστες και σεβαστούς

#sorrynotsorry

Back