Noiz Forum

sultan of string
sultan of string
λένε και ελεύθερος επαγγελματίας

cos_dr
cos_dr
Ναι, δεν είμαστε περήφανοι πια. Αν μας πληρώσουν όμως καλύτερα, ρίξουν τη φορολογία, κάνουν κάτι για την ακρίβεια και την αισχροκερδεια, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την αντικειμενική αξιολόγηση, εργασία με προοπτική, αναγνώριση, φτιάξουν τους δρόμους, γκρεμίσουν τα αυθαίρετα και αν το πολιτικό σύστημα εξυγιανθει και δίνει το καλό παράδειγμα και δεν συμπεριφερεται δεσποτικα και έρθει πραγματικά κοντά στον πολίτη, έμπρακτα και οι γκόμενές πάψουν να συμπεριφερονται παλαβά και μάθουν τι θέλουν και να το δείχνουν κιόλας.... ε.... νομίζω πως θα ξαναγίνουμε υπερήφανοι και θα λέμε λεπτομέρειες περισσότερες. Χαχαχαχαχαχα 

gkourmoul1
gkourmoul1
Η εργασια, σε πολλες περιπτωσεις, ειναι κατι το πολυ προσωπικο για να το μοιραστει, δημοσια, ο καθενας.

John Goumis
John Goumis
εγώ παθαίνω το αντίθετο... με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και λέω αναγκαστικά πολ. μηχανικός, ενώ θα ήθελα να απαντήσω απλώς ''ελεύθερος επαγγελματίας''

Nestoras
Nestoras
Είμαι υπερήφανος για τον τίτλο μου!

fusiongtr
fusiongtr
Κάποιοι (αρκετοί) λένε και "άνεργος".

sultan of string
sultan of string
μην πούμε και συνταξιούχους among other things

Yameth
Yameth
Αναφέρομαι στους μισθωτούς.

Φυσικά υπάρχουν ελ. επαγγελματίες που ορίζονται απο την επιχειρηματική δραστηριότητα. π.χ. Πολ. Μηχανικός.

Το άνεργος υποθέτουμε πως δεν είναι μόνιμη κατάσταση και δεν υποδηλώνει ειδικότητα. Γιατί όχι;

Και φυσικά συνταξιούχοι που δεν παράγουν έργο πλέον και δεν ανήκουν στο εργατικό δυναμικό.

N
Nikos Aravanis
Τεχνικός στον ΟΤΕ,η δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός και αν δεν την κάνεις καλά ?

fusiongtr
fusiongtr
Α, μάλιστα.

Αφού λοιπόν είσαι στον ΟΤΕ .... έχω κάνει αίτηση για μεταφορά, μήπως μπορείς να μην πληρώσω το κόστος αφού είσαι μέσα στα κόλπα?

Πλάκα κάνω βέβαια, αλλά .... άμα ασούμε πεις που είσαι και τι κάνεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την γνωριμία μαζί σου.

Άρα .... ιδιωτικός υπάλληλος και τέλος.

N
Nikos Aravanis
Δεν έχω τέτοια κολλήματα Στράτο αλλά σε καταλαβαίνω.(Εννοείται ότι αστειευόμουνα για το θέμα της ντροπής)

Αν μπορώ να βοηθήσω το κάνω,αν δεν μπορώ το λέω και δεν νιώθω τύψεις.

Αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει,κακό της κεφαλής του μιας και την επόμενη φορά που θα μπορώ να τον εξυπηρετήσω δεν θα το κάνω ?

fusiongtr
fusiongtr
Ειδικά στο noiz βέβαια, οι δημόσιοι υπάλληλοι λένε την ειδικότητα, και όχι το "δημόσιος υπάλληλος".

Γιατί θα τους βουτήξει μετά ο superfunk και ... μαύρο φίδι που τους έφαγε. :classic_tongue:

Back