Noiz Forum

N
Nikos Aravanis
Μονο και μονο που έχει αυτό το ύφος και στάση σώματος θα πω μια λέξη.

Ουστ.

Βάλε λίγο Λισίτσα στην ζωή σου Κώστα για πιάνο(οχι οτι αυτή δεν παίζει καλα) και αν θες να δεις κώλους υπάρχουν άλλα site :P

cos_dr
cos_dr
Μα γιατί το παίζει καλά αντικειμενικά το έβαλα. Το έπαιζα κι εγώ παλιά. 

N
Nikos Aravanis
Βρε καλά το παίζει,αν το παίζει αυτή.

Απλα φτάσαμε αντι να ακούμε μουσική να μας μπερδεύει ο κώλος και τα πόδια της :D

cos_dr
cos_dr
φίλε μου, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά πλέον πρέπει να προσαρμοστούμε στην εποχή του diversity.

Και εξάλλου τέτοιες με τέτοιο στύλ, εμφάνιση κλο. υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες την εποχή μας, καλύτερες ή χειρότερες. Σαν και αυτή όμως δεν παίζουν όλες. Εκεί γίνεται το ξεκαθάρισμα. Στα όργανα χαχαχαχαχαχαχαχα

Πάντως αυτή το παίζει.

Την έψαξα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lola_Astanova

Είναι μορφωμένο, δυνατό παιχτρόνι.

N
Nikos Aravanis
Κωσταντίνε!

Απο αυτές και αυτούς που ξεβρακωνονται προτιμώ να μην τους βλέπω,αν είναι καλοί θα τους ακούσω φυσικά αλλά πάλι θα προτιμήσω να μην τους βλέπω.

Αν θέλω να δω κώλους,πάλι καλά υπάρχουν εκατοντάδες sites να τους δω και που προσποιούνται να παίζουν πιάνο κιόλας αν έχω τέτοιο φετίχ :D

Οπως είπα παίζει καλά και δεν θα την φτάσω ποτέ αλλά είμαι παλαιών αρχών :D

cos_dr
cos_dr
Κατά τη γνώμη μου στην εποχή μας αυτό δεν θεωρείται ξεβράκωμα.

Εκατοντάδες χιλιαδες κορίτσια και αγόρια μικρής και μεγάλης ηλικίας "ξεβρακώνονται" πλέον στα social media και παράλληλα είναι σαν γενιά πολύ πιο εξελιγμένα και ταλαντούχα από την προηγούμενη.

Αυτό ειναι mainstream πλέον. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αυτό.

Το επιβάλλει έμμεσα  και άμεσα (μέσω την αντίστοιχης προβολής προτύπων τύπου NTM και SURVIVOR) ο σύγχρονος ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός με στόχο την κατανάλωση, με σκοπό το κέρδος και μέσω της εμπορευματοποίησης των πάντων. Και πάλι σε κρίση βρίσκεται γιατί η ανάπτυξη είναι φρούδα και καταλήγει σε δυσβάσταχτα χρέη.

Eγώ δεν ήμουν ποτέ συντηρητικός και το αποδέχομαι.

Πάει η εποχή που η γυναίκα ήταν σεμνή και ζούσε στην κουζίνα.

Η κοπέλα αυτή σπάει παράλληλα και το στερεότυπο του αν είσαι, ντύνεσαι, επιδεικνύεσαι έτσι, σημαίνει πως δεν έχεις γνώση και απόδοση υψηλού επιπέδου στις επιστήμες και τις τέχνες.

ΝΑΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!

Την θέλω σπίτι να μου παίξει πιάνο και μετά να την πάω στο κρεβάτι!!!!

Αγιε Βασίλη! Ακούς?

χαχαχαχαχααχαχααχα

fusiongtr
fusiongtr
Βάλε εσύ την πιανίστρια, να βάλω εγώ την ντράμμερ, είσαι ρε να φτιάξουμε μπάντα?

N
Nikos Aravanis
Οτι να ναι :D

fusiongtr
fusiongtr
Όχι ρε Νίκο, μην μου χαλάς το όνειρο.

Back