Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
No worries και εκτιμώ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις αναλυτικά παρά το κλείδωμα του θέματος.

fusiongtr
fusiongtr
Ένα "μπράβο" από μένα και στους δυο σας.

Πολύ το χάρηκα αυτό ρε παιδιά ...

Superfunk
Superfunk
>Τελος πάντων, δεν είχα σκοπό να σε αδικήσω. Αν όντως πιστεύεις ότι δεν έχεις ελιτιστικο τρόπο τοτε παρεξήγησα. <

Μα ΕΧΩ ελιτίστικο τρόπο...γιατί νομίζεις ότι ο @nestoras δεν έρχεται σπίτι μου για πεταλοκατασταση πλέον;

την τελευταία φορά τον έβαλα να πάρει το ασανσέρ της ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ και τον άφησα να περιμένει στην αίθουσα αναμονής 3 ώρες. ?

Nestoras
Nestoras
Όχι μόνο θα έρθω, αλλά θα κάτσω άλλες 3 ώρες από τη στιγμή που θα είναι να φύγω. 

Superfunk
Superfunk
Ενταξει θα πω στους ΥΠΗΡΕΤΕΣ μου  να ΑΠΟΛΥΜΑΝΟΥΝ το ασσανσερ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. 

Σου εχω αγορασει και μασκα ΤΑΞΙΚΗ ,ανταξια ενος Sir ,σιγα μη σε αφησω να μπεις στο σπιτι μου με την μπακατελα την Κινεζικια... πτωχε, ε πτωχε....

image001-1.jpg

Nestoras
Nestoras
Έχω να πω πως τον SF πολλές φορές τον αδικεί ο τρόπος γραφής του. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ταλαντούχος συνθέτης - μουσικός και ευαίσθητη ψυχή. Όσες φορές έχω πάει σπίτι του πάντα φεύγω με ένα δώρο. Ίσως βέβαια για την βάσανο της αναμονής που με υποβάλλει. ?

fusiongtr
fusiongtr
Ώρε δαχτυλίδι ο Νέστορας ...

Superfunk
Superfunk
Δεν ειναι ο Νεστορας ενας απο τους ΥΠΗΡΕΤΕΣ μου ειναι που τον χρησιμοποιω στις δειγματοληψίες

Nestoras
Nestoras
Έχει βέβαια και τα άσχημα του. Δείτε τι μου έχει για να με υποδεχθεί αντί για μια ευειδή  δεσποσύνη. . 

Superfunk
Superfunk
> για να με υποδεχθεί αντί για μια ευειδή  δεσποσύνη<

Θα σε περιμενει ο υιος μου με την πληρη σειρα Godzilla παραταγμενη στο σαλονι και ενα φλογοβολο ανα χειρας (μη φοβασαι ΝΕΡΟπιστολο ειναι και δροσιζει )

Με ρωταγε αλλωστε προχθες "μπαμπα θα μου φερεις ακομα εναν πτωχο κυρΓιο σαν και αυτον που βασανισα τον προηγουμενο μηνα?"

fusiongtr
fusiongtr
Παρακαλώ περάστε κύριε Νέστορα ...

b8f696056f3527d377d655c2f121976f.jpg

Back