"Τέλος μια μέρα θα μου πεις πόσες μπλε οθόνες έφαγες στο pc μέχρι να το τελειώσεις "
Τρεις σε κάθε άνοιγμα, μετά άλλαζα το καλώδιο στις sata θύρες (κρατάει για μερικές ώρες το κόλπο), και ξαναμανά.
Τρεις σε κάθε άνοιγμα, μετά άλλαζα το καλώδιο στις sata θύρες (κρατάει για μερικές ώρες το κόλπο), και ξαναμανά.
Η εισαγωγή με στεναχώρησε γιατι σε μελλοντικό μου τρολοsong ειχα σκοπό να κάνω μια ανάλογη εισαγωγή και ουρλιαχτό και έχασα την πρωτοτυπία τώρα, ξενέρωσα.
Το υπόλοιπο είδες? Μια χαρά σου βγαίνουν και έλεγες δεν μπορώ και..... χαιδευεσαι όπως λένε στο χωριό της πεθεράς μου.
Χαχαχαχα.
Αντε καλή επιτυχία, να δούμε αμα κοιτάξουμε την κατάσταση των αποτελεσμάτων ανάποδα ποιος από τους δύο μας θα βγει πιο πάνω και αν με περάσεις θα σου κάνω εγω ένα korg nano kontrol (το παλιό το λευκό) δώρο.
Το έχω στο κουτί του.
Εγω άκουγα το δικό μου το funky και εκεί που μπαίνουν τα brass είναι πολύ δυνατά, θα τρομάξουν οι κριτές. Πρέπει να έχουν το χέρι στο volume
Εχω πει να μην τα βάζω κατευθείαν, να τα ακούω την αλλη μέρα για να φτιάχνω τίποτα στον ήχο, αλλα με εφαγε το battlefield και το f1 2019.
Τέλος μια μέρα θα μου πεις πόσες μπλε οθόνες έφαγες στο pc μέχρι να το τελειώσεις λολ.
Καλή επιτυχία σε όλους και να κερδίσει ο καλύτερος!!!!
Και να μαστε καλα!!!!!!