Noiz Forum

vagelism
vagelism
ηταν ροκ ο σεισμουλης.

εν αναμονη μετασεισμων

cos_dr
cos_dr
    σε μια χώρα σεισμογενή, στο κόκκινο σύμφωνα με τους σεισμικούς χάρτες, σε μια "δύσκολη" μορφολογικά επικράτεια, με αρκετά προβληματικές υποδομές. σε μια δεκαετία που πέρασε και μια άλλη που έρχεται που χαρακτηρίζεται ως δεκαετία των καταστροφών και της μετανάστευσης από τους αρμόδιους φορείς, πρέπει............. να μάθουμε να ζούμε με αυτά.

Ψύχραιμοι, ενημερωμένοι και σε ατομικό επίπεδο, πάντα σε εγρήγορση, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ λοιπόν για να μειώσουμε παράλληλα τον κίνδυνο τραυματισμού, σωματικού και ψυχικού αλλά και να προστατεύσουμε την ίδια μας τη ζωή και τη ζωή των άλλων, όχι μόνο από τον άμεσο κίνδυνο των φαινομένων (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές), αλλά και από την συμπεριφορά μας μετά από αυτά, που αν είναι λανθασμένη (μας κυριεύσει ο πανικός, η υστερία, η ΤΡΕΛΑ ?) και λειτουργούμε ανάλογα, μπορεί να αποβεί εξίσου μοιραία.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

cos_dr
cos_dr
Εμένα με έπιασε σπίτι και ανησύχησα λίγο για το V-Synth, γιατι το είδα να έρχεται προς τα εμένα και πήγε να πέσει. Και άμα πέσει και σπάσει τι θα απογίνω ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
Με τιμάει που έτρεξα να πιάσω την κιθάρα μου;;;  χαχαχα 

Λόγω ελαστικότητας, 4ου ορόφου κλπ η αίσθηση ήταν τρομακτική πάντως.... Έπιασα την οθόνη του pc θα έπεφτε πάνω μου 

Yameth
Yameth
Κύριε διασώστη, πέρα απ'την ψυχραιμία, δεν μας λες και 2 λόγια οδηγίες, να τις θυμηθούμε όλοι;

cos_dr
cos_dr
google it.

μπείτε σε σελίδες πολιτικής προστασίας, υπουργείων, ΜΚΟ και τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι, μέχρι και σχεδιάκια έχει.

Είναι ύλη προσβάσιμη και δομημένη από ειδικούς για να γίνει κατανοητή από απλούς καθημερινούς ανθρώπους με στόχο να συμβάλλουν και αυτοί θετικά σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης αναλόγων φαινομένων και των συνεπειών τους.

όπως λέγαν οι παλιοί...........

Ιατρική από το τηλέφωνο δεν γίνεται.

Τώρα βέβαια γίνονται όλα, αλλά πρέπει να υπάρχει η ανάλογη υποδομή και η προπαίδευση του συνεργάτη ώστε να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και ουσιαστικά οι...................................τηλεοδηγίες.

Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ όμως παραμένει ο ποιο σημαντικός και καθοριστικός παράγων.

προς το παρόν εγώ παίζω μόνος μου ένα διαδικτυακό παιχνίδι

Βλέπω τώρα φωτογραφίες που δημοσιεύονται π.χ. από εκκενώσεις κτιρίων κλο., τις κατεβάζω και κυκλώνω τα λάθη.

Διασκεδάζω περισσότερο από το να παίζω word blitz στο κινητό. χαχαχαχαχαχαχα

Μου θυμίζει κάποιες ασκήσεις σε εκπαιδευτικές πλατφόρμες που συνήθως ΣΑΡΩΝΩ. χαχαχαχαχαχχααχα

Back