Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Ρε Φάνη, συνέβη το απίστευτο.

Όταν ξεκίνησα να γράφω το προηγούμενο ποστ, δεν είχες γράψει ακόμα.

Ότι έγραψα λοιπόν, το έγραψα χωρίς να έχω δει τι είχες γράψει εσύ, ειλικρινά μιλάω.

Κρίνε μόνος σου τις ομοιότητες στο τι σκεφτήκαμε και οι δύο.

sultan of string
sultan of string
μου είναι συμπαθής

μιλάει ωραία

γενικά πιάνει σοβαρά θέματα

γράφει ωραίους στίχους και συχνά ωραία μουσική.

έχει γεράσει σχετικά όμορφα θα έλεγα, πάντα ως νέος (ιδίως ως νέος) ήταν άσχημος.

αυτά

Πνοή και Νύξη
Πνοή και Νύξη
@fusiongtr θνητοποίηση ημίθεων για να νιώθουμε καλύτερα, οι ασχολούμενοι με τα κοινά θνητά πράματα. Πάω στοίχημα (με το μυαλό μου) πως θα τον κράξει η κυρά του μόλις φτάσει σπίτι, επειδή ξέχασε να πάρει μανέστρα

LK
LK
H Νέα Υόρκη (όπως και όλες οι μεγάλες πόλεις) είναι Χωνευτήρι ακόμα και για τους πλόύσιους.

Η επίφαση ότι εκεί "συμβαίνουν πράγματα" και το μόνο που συμβαίνει είναι να συγχνωτίζεσαι/ συνοστιζεσαι με άλλα πόσα εκκατομύρια.

Αλί στα άτομα της τρίτης ηλικίας (για να μην πω σε όλους) που δεν έχουν την τύχη/ ευκαιρία/ επιλογή να γεράσουν σε ένα ήρεμο σπίτι στην εξοχή (με 35 μυρια θα εμενε σε πυργο).

Η Εικόνα για μένα είναι θλιβερή

sultan of string
sultan of string
γιατί θλιβερή?

μια χαρά είναι. Εκανε τα ψώνια του και γυρνάει στο διαμέρισμά του.

Ίσως καλύτερα με μετρό παρά ταξί

LK
LK
Δεν ειναι το πρόβλημα μόνο  το μετρό.

Θα προτιμούσα να έμενα στην Tarzana- ή στο Encino ή στο Malibu.

Να χα ΖΕΣΤΗ όλο τον χρόνο, σε μονοκατοικία, και να ψωνιζα από παραδίπλα...με τα πόδια.

sultan of string
sultan of string
ο άνθρωπος έχει μπίζνες που τρέχουν.

Πού ξέρεις μπορεί να τη βρίσκει. 

Η Νέα Υόρκη είναι πάντα γοητευτικό με τον τρόπο του μέρος να ζει κανείς.

Το Malibu ίσως όχι τόσο. Πχ εγώ θα προτιμούσα ΝΥ.

εξ άλλου έχει πάντα να διαχειριστεί το the wall.

Ίσως το μόνο κληροδότημα που του άφησαν οι pf.

LK
LK
Με αφορμή αυτόν , μιλησα για εμένα.

Προφανως για να μενει εκει , μάλλον του αρεσει.

Ας έμενε και στα Φιλιατρά , δικαίωμά του είναι , δεν λέγω.

sultan of string
sultan of string
Φιλιατρά?

...ΔΓ/ΔΑ

Yameth
Yameth
Δικό μου λάθος το 35 εκ.

15 έδωσε ο άνθρωπος για ένα townhouse στο Upper East Side το 2007. Ουκ ολίγα έτσι κι αλλιώς.

Κι εγω φυσικά στη Ν.Υ. θα έμενα, στην πιο Ευρωπαϊκή πολιτεία των ΗΠΑ, όχι L.A. ρε φίλε... Εκεί κυριαρχεί η αισθητική Kardashians και νεοπλουτίδη.

Ο Waters πάντως δεν είναι σε τουρνέ αλλά το φθινόπωρο θα ανεβάσει τη θεατρική εκδοχή “Us + Them” απο τις συναυλίες του 2018.

LK
LK
Σωστό αυτό που λες Γιάννη.

Για αυτο ακριβώς δεν μου αρέσει η ΝΥ , επειδή σιχαίνομαι το (κυρίως βορειο)  Ευρωπαϊκό Life Style (και το κλίμα).

Αν είχα την ευκαιρία να μεινω ΗΠΑ, ουτε καν LA θα διάλεγα.

Για Savannah Georgia με έβλεπα ?

sultan of string
sultan of string
πάντως στα 76, με 4 αποτυχημένους γάμους, σχεδόν ασκητική ζωή (πετσί και κόκκαλο είναι)...μπορεί να παίρνει το μετρό για να κάνει γνωριμίες...

npap
npap
ναι Δημήτριε... έστειλε ήδη μήνυμα στην διπλανή του... ?

Superfunk
Superfunk
Μαλλον σε συγκεντρωση υπερ του ΜαδουρΟΥ παγαινει.....και ανταλασσει μυνηματα με τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ,ισως χρειαζεται και τα 0,50 ευρω/tweet για να ξεχρεωσει το δανειο των 35.000.000....

?

Λακη οσο  βορειο  Ευρωπαϊκό Life Style εχει η ΝΥ αλλο τοσο shredding style εχω εγω στην κιθαρα (εχω ζησει 5 χρόνια στην ΝΥ) ? 

Θα συμφωνησω για την Savannah & γενικα για τον αμερικανικο νοτο παντως και εγω εκει ονειρευομουν καποτε να αποσυρθω....

LK
LK
Άσχετο, αλλά σχετικό (στο μέτρο που αφορά τις μεγάλες πόλεις).

Στη Σιγκαπούρη λέει (φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα ισχύει και στη ΝΥ) για να κατέχεις αυτοκίνητο, πληρώνεις ένα fee, δεκαετές (ό,τι αυτοκίνητο και να έχεις) ύψους (κάτι σαν φόρος κατοχής/ τέλος κυκλοφορίας για δεκαετία) 50.000 δολάρια Σιγκαπούρης (κάπου στα 35.000 euro δηλαδή).

Πρακτικά σου ακυρώνει, αν δεν είσαι ζάμπλουτος, την κατοχή αυτοκινήτου.

Σε συνδυασμό με το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ κόστος διαμονής.

Σε συνδυασμό με το αρκουδόκρυο (για να επανέλθω και στην ΝΥ).

Τον ΘΟΡΥΒΟ.

Τη φοβία (φίλος που μένει εκει ΝΥ- μου ειπε ότι ΔΕΝ μπορείς να σταθείς, χα χαζέψεις για ένα λεπτό…θα σου την πέσουν , ως ύποπτο για κάτι).

Η ΝΥ έκανε όνομα σε παλαιότερες δεκαετίες , οι οποίες έφυγαν ανεπιστρεπτί, και απλά τώρα είναι , για τα γούστα μου, μια αφόρητη-πανάκριβη φυλακή.  

[SIZE=12pt]ΧΙΛΙΕΣ φορές Ελληνική ύπαιθρος. [/SIZE]

Superfunk
Superfunk
>(φίλος που μένει εκει ΝΥ- μου ειπε ότι ΔΕΝ μπορείς να σταθείς, χα χαζέψεις για ένα λεπτό…θα σου την πέσουν , ως ύποπτο για κάτι).<

Οταν ζουσα εγω (1984-1990) σου την πεφτανε παντου αλλα όχι λογω αστυνομευσης ,αλλα λογω εγκληματικοτητας ? ,ετσι και εμπαινες στο μετρο με πορτοφολι το χαιρετουσες σε δευτερολεπτα....μονο τον πρωτο χρονο μου διαρηξανε το σπιτι 3 φορες και ζουσα και στο Μανχαταν (Tribeca που ενταξει ηταν λιγο χαλια,τωρα εχει γινει trendy και πανακριβη περιοχη) ...που να εμενα και σε καμμια Jamaica (Queens) ή στο Bronx με πολυβολο επρεπε να κυκλοφορεις....?  

Παντως ηταν υπεροχη και εξακολουθει να ειναι υπεροχη (αν και εχει αλλαξει δραματικα,σαν νηπιαγωγειο ειναι πλεον δεν νομιζω να εχει γινει εγκλημα στο Μανχαταν τα τελευταια 10 χρονια....) 

Eτσι κι αλλιως με 15-20 δολλαρια το ΠΑΚΕΤΟ τα τσιγαρα...δεν ειναι για εσενα...? (οταν ζουσα εγω εκει εκαναν 1,5-2 το πακεττο) 

Στη Σιγκαπουρη ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ τα αυτοκινητα αλλα ειναι και παντελως ΑΧΡΗΣΤΑ.

Οποιος θελει πολυτελειες ΠΛΕΡΩΝΕΙ ,οπως αλλωστε και στο Τοκυο (1200 ευρω/μηνα ειναι η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ θεση σταθμευσης) 

LK
LK
Ποιο Μανχαταν....ούτε για Κουηνς δεν ειμαστε ?

fusiongtr
fusiongtr
Άντε από δω ρε μπρούκληδες. :classic_tongue:

fusiongtr
fusiongtr
Στην Μακρόνησο (Long Island) πώς είναι?

Μου φτάνουνε να πιώ ένα κοκτέιλς? :classic_biggrin:

Πνοή και Νύξη
Πνοή και Νύξη
(πληκτρολόγηση με ψιθυριστό, συνωμοτικό ύφος)

"Έλα Νικολάς. Σήμερα έκανα ό,τι μου είπες, πήρα το μετρό και πήγα στο δημόσιο ιατρείο. Είχε ουρά και βαρέθηκα λίγο, αλλά μετά από 7 ώρες ο γιατρός με εξέτασε και μου είπε δεν έχω τίποτα, να πίνω νερά και να πάρω παρακεταμόλη αν πονέσει το κεφάλι μου. Με ρώτησε αν έχω πάρει drugs ποτέ. Λολ. Δεν ήταν και τόσο φοβερό τελικά. Περιμένω με αγωνία την επόμενη αποστολή, αυτή με την αίτηση για επίδομα στέγασης και τη συλλογή δικαιολογητικών. Αύριο θα πάω να πληρωθώ για τα γυαλιά που μου γράψαν πριν από 8 μήνες. Not bad. Φίλος είμαστε us & them σε αυτό (pun). Θα τους πάμε μεχρι τέλους."

Back