Noiz Forum

cos_dr
cos_dr
Εμένα μου έχει χρησιμεύσει 2 φορές στο να γνωριστώ και να παίξω με άλλους μουσικούς και να φτιάξω μπάντα  στην προηγούμενη μορφή.

Αλλά από τότε που είμαι στην τελευταία εκδοχή του, δεν με παίρνει κανένας χαχαχαχα

Πλάκα κάνω.

LIKE!

Μου κάνουν προτάσεις αλλά δεν ενδίδω, έχω αράξει στο ΔΗΜΟΣΙΟ. χαχαχαχαχαχαχα

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ είμαι αυτός για τον οποίο συζητάνε στο thread με τους καλαμπόρτζους.

Τι να δικτυωθώ δηλαδή, να γελάνε κι άλλοι μαζί μου?

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μέσω του noiz έχω γνωριστεί με φοβερούς μουσικούς που είναι και πολύ καλά παιδιά.

Κάνει καλή δουλειά!

Yameth
Yameth
Τα μοντέλα έχουν το book με τις πόζες, που κουβαλάνε μαζί τους.

Ο μουσικός; 

Γι αυτό το προφίλ με το ποιός είσαι, τι παίζεις, που ζεις, βίντεο, μουσική κ.α. είναι χρήσιμο.

Με μια αναζήτηση στα μέλη, όποιος ψάχνει, βρίσκει. 

Ο κόσμος μας δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει.

LK
LK
" Τα μοντέλα έχουν το book με τις πόζες, που κουβαλάνε μαζί τους. "

Εγώ δεν το κουβαλάω πάντως ?

fusiongtr
fusiongtr
Εσύ το έχεις ανεβασμένο στο cloud γι' αυτό.?

LK
LK
Instagram

sultan of string
sultan of string
συμφωνώ μαζί του 100% στο ότι ακούω πράγματα που μου προτείνουν φίλοι που ξέρω πως παίζουν και τι γουστάρουν.

Yameth
Yameth
Αν δεν είσαι τόσο πολυάσχολος όσο ο Scoffield όμως και συχνάζεις εδω μέσα όλο και κάτι θα βρεις που να αξίζει.

sultan of string
sultan of string
καλό είναι να μην μπαίνω στην ίδια φράση με τον Sco...ακόμα κι αν έχει να κάνει με τις γενικές ασχολίες.

Σίγουρα βρίσκω εδώ.

Εχω παρατηρήσει επίσης ότι συχνά μου αρέσουν πράγματα που ακούν άγνωστοι που τυχαίνει να με "ακολουθησουν" πχ στο soundcloud

cos_dr
cos_dr
Σε λίγα χρόνια οι αλγόριθμοι θα φτιάχνουν μουσική, προφίλ δικό τους και θα γνωρίζονται και θα παίζουν μουσική, όλα αυτά θα γίνονται σε νάνοδευτερόλεπτα και εμάς τους ανθρώπους θα μας κάνουν πέρα. 

cos_dr
cos_dr
Τι μου ρθε τώρα. Το νέο μου κομμάτι. The Algorithm. Way of the Algorithm. Algorithmic Complexity. Κάπως έτσι θα το πω. 

Αυτό είναι. Μου ρθαν και τα πρώτα μέτρα. 

Πάω στο synth χαχαχαχαχα. 

Back