Noiz Forum

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
Σε ποιον Νακα;;;  Αδιανόητο ότι ήρθε Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι 

BillTrantos
BillTrantos
Στη Ναβαρίνου ήταν σήμερα για 2 clinics, 11:00 και 17:00. Γενικά πρέπει να έγινε ψιλοκακό promotion γιατί κι εγώ χθες το βράδυ το έμαθα από post του ίδιου του Jared.

Yameth
Yameth
Δεν ενημερωθήκαμε απο κανέναν. Τα κάνουν event έκπληξη!

BillTrantos
BillTrantos
Ήταν πολύ άδικο για τον Nichols γιατί δεν ξέρω τι έγινε στις 17:00, αλλά το πρωί ήμασταν 6-7 άτομα. Εμένα μου άρεσε γιατί αυτό το του έδωσε τη δυνατότητα να έχει πιο προσωπική επαφή με μας, αλλά άλλος στη θέση του εύκολα θα ξενέρωνε. Ίσα ίσα ο άνθρωπος έλεγε πόσο cool είναι που ήρθαμε τέτοια ώρα, κλπ. Περιπτωσάρα. 

sultan of string
sultan of string
ψιλοκατουρημέ... σε κόβω....!

vagelism
vagelism
φιλε εσυ μου το συστησες..

Κανει{ μονος του} κατι Greta αγορακια να φαινονται σαν να παιζουν το μια ωραια πεταλουδα με πλαστικες κιθαρες.

Και εγω δεν ειχα ακουσει τιποτα για clinic.

+ 1 στο οτι γραφει εξαιρετικα τραγουδια.

Θα γουσταρα να τον δω απο κοντα.

BillTrantos
BillTrantos
@dimsonic καρακατουρημένο με λες, γιατί ήμουν. Ο τύπος πέρα από κτήνος σωματικά, είναι και φοβερός παίκτης. Παίζει καρφί σε ένα Marshall voiced Blackstar και σκίζει. Έπαιξα εγώ και ακουγόταν σαν τσιρίδα για βασανιστήρια δελφινιών και σκύλων. 

@vagelism Έπαιξε 3 τραγούδια μόνος του, χωρίς backing track και στεκόταν άνετα, έχει τέτοια παρουσία ως φωνή και ως παίκτης. Καμία σχέση με τα παιδιά που αναφέρεις, ο άνθρωπος παίζει, όχι αστεία.

Rebel_Of_South
Rebel_Of_South
@vagelism με αδικείς κατάφωρα , τον έχω ποστάρει μήνες πριν τον παικταρά ?? . Πολύ με πείραξε που έχασα τέτοια ευκαιρία για κουβεντούλα ...... @BillTrantos πως σου φάνηκαν τα signature του ;;;

BillTrantos
BillTrantos
@Rebel_Of_South Η κιθάρα έχει neck επίπλου, πολύ mojo, αλλά σε ξεβρακώνει ο P90 καρφί σε τέτοιο ενισχυτή. Ο ενισχυτής φοβερός και πολύ δυνατός για 20w, βγάζεις live παντού βασικά, εκτός αν πας να παίξεις σε κάνα γήπεδο. Με ένα drive μπροστά παίζει και μεταλλιές μοντέρνες, αλλά κατά βάση είναι ένας modded Plexi ήχος.

vagelism
vagelism
@BillTrantos μιας κ το εθιξες...ενας απο τους καλυτερους κιθαριστες που εχω παιξει ever...

Mιλαμε για πραγματικη grooveομηχανη ο τυπος..δεν χρησιμοποιουσε κανενα πεταλι. Καρφωνε κατευθειαν στον ενισχυτη.

Επαιζε μονο με το distortion του ενισχυτη.

Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση θυμαμαι...γιατι εχω παιξει κ με παιχτες που ειχαν 15 πεταλια..κ τοσο ωραιο ηχο δεν εβγαζαν.

Back