Noiz Forum

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Με γρίφους μιλάς γέροντα... ? Δεν γνωρίζω τον κύριο ούτε τους Κουμπάνος. Για πες... Πύραυλος;

odis13
odis13
Μη τυχόν σε ακούσει ο SF να λες οτι δεν γνωρίζεις τον κυριο Ribot γιατι θα σε ψάχνουμε!!!

Περαν της πλάκας, τεράστιος κιθαρίστας ιδιαίτερα αγαπημένος σε πολλούς εδω μέσα, και με τρομερά diverse δουλειές, τοσο session οσο και δικες του κατα τους καιρούς. Κλασσική φιγούρα σε πολλούς δίσκους του Tom Waits αλλα και γνωστος συνεργάτης του John Zorn, είχε κατα καιρούς διάφορα δικά του σχήματα και projects  οπως πχ τους Ceramic Dog που είναι ίσως και η πιο ενεργή του μπάντα.

Οι Los Cubanos Postizos ήταν ένα project του που είχε κυκλοφορήσει 2 δισκους πριν απο δεκαετίες, και έκτοτε ήταν πρακτικά ανενεργό, τρομερά αγαπημένο μου. Κάπως τους ήρθε να κάνουν reunion και να παίξουν Λονδίνο, οπότε βουρ - έχω κλείσει ήδη πρώτο τραπέζι πίστα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
ΟΚ βάζω να ακούσω πάραυτα. Τι προτείνεις να ακούσω ως trademark του;

odis13
odis13
Με τους Κουβανους 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Με του Κουμπάνος με ψιλικούφανε, ιδιαίτερα στο φινάλε...

Οι Ceramic Dog από την άλλη, κομματάκι... χαοτικοί για τα γούστα μου. Σίγουρα θα τους γούσταρε ο Παράγκας. Πολύ φευγάτοι...

Το ακουστικό ήταν "συμβατικό" και συμπαθές.

Πιο πολύ μου έκανε κούκου με τους Zorn, αν και ο ήχος του ήταν λίγο "ξυράφιασμα" ?

Τώρα για το τελευταίο... Παράγκας ?

ΟΚ ιδιάζουσα περίπτωση κιθαρίστα- not my cup of tea, αλλά και no problem.

ΥΓ: Και αυτός είναι αγαπημένος του Φάνκιου; ? Βρε τον βρωμοπάνκη ? 

Back