Noiz Forum

BillTrantos
BillTrantos
Και μερικά ντέμο για να είμαστε δίκαιοι και ωραίοι:

fusiongtr
fusiongtr
BillTrantos
BillTrantos
Δεν παίζεις δίκαια ρε φίλε, ήδη τυραννιέμαι, μια βδομάδα το σκέφτομαι.

fusiongtr
fusiongtr
Τι είναι μια εβδομάδα μπροστά στην αιωνιότητα ....

Με αυτό δεν θα ησυχάσεις ποτέ.

Γκαραντί σου λέω.

BillTrantos
BillTrantos
Με 200 νομίσματα Βρυξελλών μήπως να κάνω μερικά μαθήματα με κάναν περουκά, μπας και γένω άνθρωπας; Μπορώ ήδη να ακούσω την ησυχία...

fusiongtr
fusiongtr
"Μπορώ ήδη να ακούσω την ησυχία"

Αυτό είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για σωστό ear training.

gkourmoul1
gkourmoul1
To 3o μου ακούγεται καλύτερα.

Μετά το 1ο και τελευταίο το 2ο.

sultan of string
sultan of string
στα λεφτά σου

fusiongtr
fusiongtr
"στα λεφτά σου"

Τα βλέπω και βάζω άλλα 20.

sultan of string
sultan of string
πάσο χαλαρα

A
Ali Barout
Βρε συ μπιλ, δύσκολα ζητάς. Αφού του χρόνου (ή όταν μπαίνουν σε πάουερ εκπτώσεις) θα πάρεις και τα άλλα, γιατί να τυραννιέσαι;

BillTrantos
BillTrantos
@gkourmoul1 Χμμμ, εμένα μ'αρέσει περισσότερο απ'όλα το 2. Αλλά είναι ο ήχος, ή το παίξιμο; Αιώνιο πρόβλημα αυτό, θα λυθεί με το demo που θα κάνω μες το σκ.

@Ali Barout Δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά κυρ Αλή μου και πάω να με σώσω, αλλά φευ.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
3) Αυγά... Αυτό μου άρεσε περισσότερο απ' ότι άκουσα.

BillTrantos
BillTrantos
Η αλήθεια είναι πως τα βίντεο είναι άσχετα μεταξύ τους από πλευράς ήχων, μιλάμε για 3 εντελώς διαφορετικούς παίκτες με εντελώς διαφορετικά στυλ και ανάγκες.

Στο χέρι μου αρέσουν εξίσου το 1 με το 2 (έχω κατεβάσει τα demo), στο 3 έχω έτοιμο workflow, αλλά δεν τρελάθηκα ποτέ με το feel.

Η αναποφασιστικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι στο 1 έχω πολύ χώρο για να φτιάξω δικούς μου ήχους, είτε με amp sims, είτε με captures και να στηρίξω μια μικρή εταιρία που τα προϊόντα της μου αρέσουν χρόνια.

Το 2 όμως είναι μια σουίτα που έχει μέσα τον αγαπημένο μου ενισχυτή προσομοιωμένο πόντο-πόντο. Προς το παρόν είναι η μόνο εταιρία που έχει amp sim του Victory Kraken και μάλιστα και τα 2 του κανάλια, με επιλογή είτε EL34, είτε 6L6. Βάζουμε εκεί μέσα ότι ο Rabea έχει πολύ παρόμοιο rig/signal chain με τη δική μου αισθητική και έτσι καταλήγουμε στο δίλημμα.

Τα λεφτά είναι πάνω κάτω ίδια, οπότε δεν τίθεται ως παράγοντας.

Έχω μερικές μέρες ακόμα να παίξω με τα demo μέχρι να τελειώσουν οι εκπτώσεις, θα σας ξαναζαλίσω όταν αποφασίσω.

gkourmoul1
gkourmoul1
Τελευταία μέρα μην κάνεις τίποτα. Μην παίξεις και μην ακούσεις κανένα demo. Στο τέλος της ημέρας θα ξέρεις τι να αγοράσεις.

Back