Εγώ το έλεγα από πέρσι που θριαμβολογουσατε κ εσείς κ εμείς .
Χωρίς 3ο κ 4ο ανταγωνιστή παίζαμε.
Ο εξωαποδω ήταν ανέκδοτο
Εσείς είχατε άμυνα ανέκδοτο
Εμείς είχαμε την πιο δουλεμενη ομάδα, αλλά ποιότητα παιχτών γιοκ
Κ ο ΠΑΟΚ ήταν παρατημένος.
Φέτος θα φανούν όλα αυτά με άσχημο τρόπο όπως πάει.
Κ δε ξέρω για εσάς, αλλά για εμάς φταίνε κ εμμονές. 10 λεπτά έπαιξε μαζί ένας αριστερός Μπακ με σέντρα όχι για τα πανηγύρια κ ένας επιθετικός στη σωστή θέση που κοιτάει να κάνει τη δουλειά του επιθετικού κ ισοφαρίσαμε.
Δυστυχώς από το επόμενο παιχνίδι πάλι τα ίδια. Από την πρώτη χρονιά φαίνεται πως ο Πέρεθ σέρνεται λόγω ηλικίας πλέον (κ ας ξέρει μπάλα). Με το που φέρνει ένα μέσο με αλλά χαρακτηριστικά κ κάνει πλάκα στο δεύτερο μισό... τον κάνει δώρο σ'εσας. Κ έτσι φτάσαμε στην Τρίτη χρονιά να αρχίζει να κρατάει επιτέλους τον Πέρεθ στο πάγκο δειλά δειλά. Για χουανκαρ, παλασιος κλπ ούτε κουβέντα. Ουφφφφφφ ?
Χωρίς 3ο κ 4ο ανταγωνιστή παίζαμε.
Ο εξωαποδω ήταν ανέκδοτο
Εσείς είχατε άμυνα ανέκδοτο
Εμείς είχαμε την πιο δουλεμενη ομάδα, αλλά ποιότητα παιχτών γιοκ
Κ ο ΠΑΟΚ ήταν παρατημένος.
Φέτος θα φανούν όλα αυτά με άσχημο τρόπο όπως πάει.
Κ δε ξέρω για εσάς, αλλά για εμάς φταίνε κ εμμονές. 10 λεπτά έπαιξε μαζί ένας αριστερός Μπακ με σέντρα όχι για τα πανηγύρια κ ένας επιθετικός στη σωστή θέση που κοιτάει να κάνει τη δουλειά του επιθετικού κ ισοφαρίσαμε.
Δυστυχώς από το επόμενο παιχνίδι πάλι τα ίδια. Από την πρώτη χρονιά φαίνεται πως ο Πέρεθ σέρνεται λόγω ηλικίας πλέον (κ ας ξέρει μπάλα). Με το που φέρνει ένα μέσο με αλλά χαρακτηριστικά κ κάνει πλάκα στο δεύτερο μισό... τον κάνει δώρο σ'εσας. Κ έτσι φτάσαμε στην Τρίτη χρονιά να αρχίζει να κρατάει επιτέλους τον Πέρεθ στο πάγκο δειλά δειλά. Για χουανκαρ, παλασιος κλπ ούτε κουβέντα. Ουφφφφφφ ?
Την Πέμπτη θα φάμε κι άλλη μια φάπα.
Το θέμα είναι να μην αρχίσουνε κάποιοι τις π@π@ριές για τον Πελάδο.
Ο άνθρωπος αυτός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο.
Και λάθη θα κάνει, και θα ρισκάρει.
Δεν μπορεί να σου βγαίνουνε πάντα τα ρίσκα.