Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Η κουτάβα το ζωγράφισε?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αυτή είναι η τελική σας απάντηση;

Nestoras
Nestoras
Ελαιοχρωματιστής;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ειχα μια κουβεντα με τον @Freedom με αφορμη τους U2 κ τον Ορνετ Κολμαν κ θυμηθηκα τον Ροθκο

Superfunk
Superfunk
Mark Rothko.

Αριστούργημα.

fusiongtr
fusiongtr
"θυμηθηκα τον Ροθκο"

Τον Ρόθκο από τουθ Ντιούκθ?

Να πώς φαίνεται ότι ο ΣΦ έχει τα κατάλληλα κριτήρια να το αξιολογήσει.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@Superfunk το έχεις δει από κοντά το έργο?

Superfunk
Superfunk
@vrasidas27

Ναι ,και πολλά άλλα.

Μετά τον Miro (με τον οποίο είχε μανία σε σημείο πλήρους αντιγραφής στα early years του ο Rothko) και τον Picasso βέβαια ,ο Rothko είναι ο αγαπημένος μου ζωγράφος.

Ο απόλυτος βασιλιάς της abstract ζωγραφικής

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Θες να μου πεις γιατί είναι αριστούργημα;

Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά 

Superfunk
Superfunk
Γιατί μιλάει στην ψυχή μου πρώτα από όλα, γιατί είναι απολύτως πρωτοποριακό, γιατί είναι πανέμορφο , γιατί πριν από αυτό δεν είχε γίνει ξανά κάτι παρομοιο  .....και γιατί κάποιος το αγόρασε για 70 εκατομμύρια ? 

Γενικά καλλιτέχνες τέτοιου μεγέθους εμείς οι ελάχιστοι καλό είναι να μην τους αξιολογουμε καν, σε όλες τις τέχνες,όχι μόνο στη μουσική.

fusiongtr
fusiongtr
"Γενικά καλλιτέχνες τέτοιου μεγέθους εμείς οι ελάχιστοι καλό είναι να μην τους αξιολογουμε καν, σε όλες τις τέχνες,όχι μόνο στη μουσική."

Αν δεν έχουμε τα κατάλληλα αξιολογικά κριτήρια θα συμπληρώσω εγώ.

Μπορούμε όμως να πούμε αν μας αρέσει ή όχι, πράγμα που είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής.

Superfunk
Superfunk
"Αν δεν έχουμε τα κατάλληλα αξιολογικά κριτήρια θα συμπληρώσω εγώ.

Μπορούμε όμως να πούμε αν μας αρέσει ή όχι, πράγμα που είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής."

Εννοείται.

Αν και οποιοσδήποτε με "αξιολογικα" κριτήρια χαρακτήριζε "μάπα " το συγκεκριμένο έργο θα έτρωγε καρπαζιες.....και δικαίως βέβαια.

Αλλά γενικά συμφωνώ το πολυ το ψιρισμα είναι βαρετό,είτε σου αρέσει κάτι είτε όχι, αν είναι ΠΟΛΥ επιτυχημένο και αρέσει σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο και εσύ το θεωρείς "μάπα" (πρόσεξε δε λέω να σου αρέσει αλλά να το πεις "μάπα") μάλλον ΕΣΥ στραβά αρμενιζεις,ο γυαλός μια χαρά ίδιος είναι...

Back