Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ναι!!!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ο,τι κι αν είναι το υπόλοιπο!

Ναι ρε Γκουρμουλη ναι!!!

H-H?

H-s-s?

H-s-H?

Χρώμα?

Θα προβλέψω H/s/s

Χρώμα φαντεζι ή λευκό να'ναι κ ο,τι να'ναι!

Καλοπαιχτη 

fusiongtr
fusiongtr
Ρε συ Γιώργο τι γίνεται?

Είσαι το άκρο άωτο του GAS.

Σε λίγο δεν θα υπάρχει μάρκα που να μην έχεις κάποιο μοντέλο της.

Μαγαζί να ανοίξεις?

Εκτός και είναι δώρο για κάποιο παιδί πάλι.

Το "καλόπαιχτη" εννοείται βέβαια.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
@fusiongtr απ'όσο ξέρω δεν είχε σούπερστρατ. Μα είναι δυνατόν? Να μην υπάρχει σούπερστρατ σε γκαζατο παίχτη?

gkourmoul1
gkourmoul1
Έδωσα μια και πήρα αυτή. Δεν υπήρξε αμαρτία....

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ψυχοβγαλτης είσαι βρε αδερφέ

Μιλαααα

gkourmoul1
gkourmoul1
fusiongtr
fusiongtr
Που είναι βρε το gear list στο προφίλ σου?

Γιατί το εξαφάνισες?

Μήπως δεν χωρούσε πια όλα τα όργανα που έχεις?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Είπα λευκό, ε είναι μαύρο σιγά τη διαφορα?

Τι λέει ο μπρατσος? 22 ή 24αρι? Το ψημένο σφενδάμι? Το νέκ σεηπ? Ηχητικά πως είναι? Πόσο ζυγίζει? Πόσο κοστίζει? Με τι ζώνη θα τη φοράς? Πως παίζει με το Μαρσαλι?

Καλά κρατά αφτες τις ερωτήσεις για την παρουσίαση κ πες μας ο,τι θες τώρα 

ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ !!!!!?

gkourmoul1
gkourmoul1
Το έχω αναθέσει στον λογιστή μου, μη κάνω κάνα λάθος... ?

gkourmoul1
gkourmoul1
Το μπράτσο είναι 22αρι, ώστε να πάει στη θέση του ο neck μαγνήτες. Slim D 12-16inch, και θυμίζει μπράτσο τελεκαστερ αλλα πιο λεπτό.

Ηχητικά είναι πολύ χοτ. Σκοτεινοί μαγνήτες με 500αρι pot και έρχονται τα πρίμα στα ίσα τους. Με την πρώτη ευκαιρία θα τη βάλω σε κανονικό ενισχυτή. Πάντως, βγάζει κλασικούς ήχους από στρατ και από τελε (μεσαια θέση). Στον bridge παίζεις death metal.

Δεν είναι βαριά (κάνα 3300 την υπολογίζω). Θα τη φορώ με τη ζώνη που φορώ τις περισσότερες κιθαρες, μαύρη δερμάτινη...

Την είχε σε αγγελία ένας Αθηναίος, πολύ παράξενος. Δεν ήθελε να μου πει τιμή. Με το που του είπα ότι είμαι από Κρήτη και ότι θα στείλω έναν Αθηναίο να κάνει την συναλλαγή, με ξαπόστειλε.

Εν τέλει έβαλε τιμή 700. Πήρα τηλέφωνο τον Πάνο @PAL και την επομενη μέρα την τσεκαρε και μου την έστειλε. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως!!!!

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Φαντάσου στην παρουσίαση δηλαδή τι θα πεις....

gkourmoul1
gkourmoul1
Ένα πρόχειρο κλιπακι (με το ampster) με καμποσο gain. Στο τέλος ανεβοκατεβαζω το volume knob και καθαριζει ο ήχος.

chdirty.mp3
Ένα με καθαρό σε όλες τις θέσεις.

chclean.mp3

Και ένα στο μιξ, όπου χρησιμοποιώ το ίδιο πετάλι με εκείνο στο λαιβ, αλλά με πολύ λιγότερο gain 

mix.mp3

Τα υπόλοιπα στο review....

Back