Noiz Forum

A
Ali Barout
Dida.

Ξεκινάς λογκαρισμένος. Πας στο Track @ Music

Προβολή συνημμένου 36335

και συμπληρώνεις τη φόρμα. Θέλει 4 πράγματα υποχρεωτικά:

1. Τίτλο

2. Περιγραφή

3. Το αρχείο της μουσικής. (εδώ υπάρχει και περιορισμός μεγέθους, μπορεί να χρειαστεί έξπορτ χαμηλότερης ποιότητας ανάλογα τη διάρκεια του κομματιού)

4. Εικόνα (που θα είναι το thumbnail του κομματιού)

Alex Raptakis
Alex Raptakis
Είναι απλό καλέ. Πας στο Music -> New Track (μεγάλο μπλε κουμπί), και συμπληρώνεις ό,τι βλέπεις. Τίτλος, περιγραφή (αν θες) και όσον αφορά το αρχείο ήχου, ανέβασέ το σε μορφή mp3 καλύτερα για να μπορέσει να χορέσει. Αλλιώς μπορείς πολύ απλά να βάλεις σύνδεσμο YouTube ή SoundCloud. Δε χρειάζεται να τα βάλεις όλα φυσικά!

Dida Rakotoarison
Dida Rakotoarison
A
Ali Barout
Χμ. Όντως. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο έξτρα κριτήριο, το προφίλ φαίνεται πλήρες, μήπως δεν εμφανίζονται οι δυνατότητες επειδή δεν έχεις καμία ανάρτηση ακόμα; Μπορείς να ανοίξεις θέμα στο φόρουμ; Σου δίνει κουμπί; Δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων υπάρχει; Κάποιος διαχειριστής λογικά θα ξέρει καλύτερα ποιος ακριβώς είναι ο περιορισμός εδώ.

fusiongtr
fusiongtr
Βρε Dida μου, δεν σε αφήνει ούτε να ακούσεις τα tracks των άλλων?

Για πάρε ένα screenshot της πρώτης σελίδας.

Yameth
Yameth
Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, χρειάζονται 2 συμμετοχές σε συζήτηση στο forum προτού αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το site. Οπότε με λίγη υπομονή, αν δείξεις ενδιαφέρον σε κάποια συζήτηση, θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες.

fusiongtr
fusiongtr
Δηλαδή βρε Γιάννη μου οι επισκέπτες δεν μπορούν να ακούσουν κομμάτια που έχουν ανέβει στο music?

Yameth
Yameth
Δεν το γνωρίζω αυτό. Θα ρωτήσω.

Alex Raptakis
Alex Raptakis
Θα πρέπει κάπου να υπάρχει έστω ένα banner, το οποίο θα πρέπει να αναφέρει ότι χρειάζονται αυτά τα 2 πρώτα posts (όπως είναι το "Ανεβάστε τη μουσική σας στο Music" που σκάει κάθε λίγο.

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ νομίζω ότι η επιλογή music πρέπει να υπάρχει για όλους (επισκέπτες και μη, όσα post κι αν έχουν κάνει).

Αν υπάρχει περιορισμός για ανέβασμα λόγω post, τότε μέσα στο music, όταν πατάς το new track και δεν έχεις συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό post, να βγαίνει ένα μήνυμα που να λέει ότι "πρέπει να συμπλρώσεις τον τάδε αριθμό post για να μπορέσεις να ανεβάσεις την μουσική σου".

Yameth
Yameth
Έτσι ήταν στο παρελθόν αλλά με αφορμή καποιους σπαμερς πάρθηκαν μέτρα απο τη νέα διαχείριση.

Back