Noiz Forum

LK
LK
Δεν ξερω τι λες, αλλά εγω Ιντερ σήμερα....

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Μα καλά τώρα Ίντερ; Δηλαδή κάτσε. Δε θες να υποστηρίξεις ομάδα του κώλο-Μαντσαστα κ η επιλογή σου είναι τι?

Η Ίντερ;

fusiongtr
fusiongtr
Λες να την ξαναπατήσει ο Πεπ?

Κάθε χρόνο φτάνει στην βρύση και πίνει το λαστιχάκι.

Ε, αν το χάσει και σήμερα ....

Με τέτοια ομάδα που έχει φτιάξει ...

Δηλαδή με ποιον πρέπει να παίξει για να το πάρει?

Με την ΑΕΚ?

ECC803s
ECC803s
Μα το έχει κατακτήσει x3 (και με τις δύο ιδιότητες)

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το από πάνω σχόλιο μου δεν πάει στον @LK . Το λέω δυνατά για να τ'ακουσω μπας κ αποφασίσω με ποιους είμαι. 

fusiongtr
fusiongtr
Ναι βρε, εγώ μιλάω για την Σίτυ.

Μόνο με την Μπαρτσελόνα το έχει πάρει.

LK
LK
@vrasidas27 To τζουζέπε μεάτσα είναι το ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικό γήπεδο (ευρωπαϊκό) που καταδέχθηκα να περάσω απ' όξω (γιατί οκ από αυτά της Ζαλονίκης περνούσα αναγκαστικά ?) . Όσο για το Μιλάνο, η μοναδική πόλη στον κόσμο που αν βαριόμουν στην Κοζάνη, θα άνοιγα θέμα : "Βαρέθηκα στην Κοζάνη, να μετακομίσω στο Μιλάνο;".

fusiongtr
fusiongtr
Κοίτα να δεις, αν ήταν για επίδειξη μόδας, κι εγώ Ίντερ θα ήμανε (αν και η Μίλαν το έχει καλύτερα).

Αλλά για μπαλίτσα ...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Το γιατί δε μας λες όμως κ ίσως κρύβεται ενδιαφέρον εκεί.

fusiongtr
fusiongtr
Του αρέσει η Ιταλία, και το Μίλανο αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη γι' αυτόν.

Ιδανικό θα μπορούσα να πω.

LK
LK
Εγώ δεν σας λέω το γιατί;

Έχω 1000 επιχειρήματα, απλά θα πώ ένα.

Αν ήταν καλό το Μιλάνο για τον Αντονιόνι...είναι και για μενα.

Η Μίλαν είναι λαϊκιά ομάδα. Η Ιντερ είναι οι αστοί

fusiongtr
fusiongtr
"Η Μίλαν είναι λαϊκιά ομάδα. Η Ιντερ είναι οι αστοί"

Στο ποδοσφαιρικό προφίλ τους ισχύει το αντίθετο.

Η Μίλαν έχει το βελούδο, και η Ίντερ είναι το αντίπαλο δέος.

LK
LK
Εγώ για την ιστοριά λέω.

Η Μιλαν είναι η εργατική τάξη. Η Ιντερ (International) που μάλιστα ιδρύθηκε και από έναν Έλληνα ηταν μπουρζουάζες και ήθελαν και έβαλαν και ξενους στην ομάδα (εξου και το όνομα).

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Δε μπορώ να καταλάβω πως όλοι λένε είμαι τάδε ομάδα στην Ελλάδα, Μίλαν  στην Ιταλία, Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Λίβερπουλ στην Αγγλία κ πάει λέγοντας. Είναι υποχρεωτικο να υποστηρίζεις μια ομάδα σε κάθε χώρα? Είχατε πολλούς Λιβερπουλθανους πχ στο χωριό σου πριν 40 χρόνια;

Δατμπηνγκσεντ εκτός από την ομάδα μου υποστηρίζω ΚΑΘΕ ομάδα ιταλική εκτός από Ίντερ Λάτσιο. Μεγαλωσαμε σε μια εποχή που μόνο στην Ιταλία επαιζουντανο μπαλλιτσα τετοια κ είχαν μαζευτεί όλες οι μορφαρες του κοσμου?

LK
LK
Εγω δεν είμαι τίποτα. Ούτε στην Ελλάδα.

Αν βάλεις όμως ότι το Μιλανο με αρεζει και ότι σιχαίνομαι τα Αγγλάκια και ειδικά του Μαντζεστερ.....είναι μονόδρομος τι θα υποστηρίξω.

fusiongtr
fusiongtr
Δεν μου αρέσει καμία Ιταλική ομάδα, με εξαίρεση την φετινή Νάπολη για ένα μεγάλο διάστημα.

Αλλά η πιο μισητή από όλες, είναι η Γιουβέντους.

LK
LK
Πάντως κανονικά δεν θα έβλεπα το ματς, αλλά μια αλληλουχία γεγονότων τα έφεραν έτσι ώστε να είμαι μόνος στο σπίτι.

Οπότε θα το δω. Τι ώρα είναι και που;

σκούφοΣ
σκούφοΣ
οχι κ μισητη η ομας του Αλεσσαντρο που εχει ριξει κ εφτ....

fusiongtr
fusiongtr
Mega (από ελεύθερα κανάλια) στις 22:00.

fusiongtr
fusiongtr
Η χειρότερη φετινή (τουλάχιστον) Σίτυ το πήρε.

Αλλά τα "μπράβο" πάνε στην Ίντερ, που έπαιξε ακριβώς όπως την περίμενα, και έκανε το τέλειο παιχνίδι.

Πραγματικά τα έδωσαν όλα και έχασαν στις λεπτομέρειες.

Back