Noiz Forum

A
Ali Barout
Όσι. Υπάρχει διασύνδεση, και τα λεφτά της καρτός μπορούν να φαγωθούν μονο στο κατάλληλο κατάστημα. (Εστίασης, διαμονής, κτπ). Από την άλλη, όσοι τα παίρνουν σε λογαριασμό (αλλά λιγότερα) τα τρώγουσι όπου θέλουν.

Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ από το Fuel pass.

LK
LK
Σε αυτά δεν γινόταν κατάθεση.

Αλλά σκέφτομαι..... visa είναι, αριθμό κάρτας έχω, ημερομηνία λήξης έχω..... τριψήφιο CW ...έχω, γιατί να μην  γίνεται;

Εκτός αν η σειρά (4 πρώτα ψηφία κάρτας) είναι dedicated μόνο σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

A
Ali Barout
"Εκτός αν η σειρά (4 πρώτα ψηφία κάρτας) είναι dedicated μόνο σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις."

Μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται, γιατί αρκετοί που μου έρχονταν εμένα να βάλουν, έλεγαν ότι πήγα στο τάδε μαγαζί (άσχετο, ρούχα π.χ., ή βιβλιοπωλείο) και δεν την έπαιρνε. Οπότε μάλλον είναι οι κάρτες φτιαγμένες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε τερματικά με συγκεκριμένα MID (merchant ID), και κατ επέκτασιν σε επιχειρήσεις του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος.

[SIZE=14.3px]Edit: Βέβαια, σε περίπτωση που ο Thomann προσέφερε διαμονή σε κατάλυμα στο Treppendorf, ίσως να γινόταν... ΧΜΜΜΜΜΜ... Εκτός αν είναι μόνο για τουρισμό εντός ελλάδος.[/SIZE]

LK
LK
Κρίμα...μια αγορά από τον Θωμά ....θα με ταξίδευε. ?

C
cigaret13
Ούτε μιάμιση ώρα δρόμος είναι απ'το γραφείο σου.... πάνε μια βόλτα στα Γιάννενα να τα φας βατραχοπόδαρα!

LK
LK
Θα πάω στα Γιάννενα το Σάββατο που μας έρχεται, αλλά έχω σπίτι να μείνω ?

A
Ali Barout
Αχ ωραία και τα Γιάννενα...

LK
LK
Σιγά το Λας Βέγκας ναούμε. ?

fusiongtr
fusiongtr
Έλα βρε, τουρισμός για όλους είναι.

Πάγαινε μια Γερμανία, και όταν πας στον Θωμά, πάρε καμιά κιθάρα, και πες του να κόψει απόδειξη με περιγραφή δύο χωριάτικες, καλαμαράκια γεμιστά, πατάτες τηγανητές, αθερίνα, χταπόδι ξυδάτο, και πέντε μπύρες.

Άμα δεν σε αφήνει το σύστημα να πας εξωτερικό, πάγαινε μια Μύκονο, κάτσε στην ταβέρνα, και παράγγειλε μια Ibanez, έναν fender deluxe, και μερικά overdrive για ορεκτικά.

Μόνο μην τους πεις bad monkey, θα σε γδύσουν.

A
Ali Barout
"Σιγά το Λας Βέγκας ναούμε."

Εμένα μου άρεσε που μύριζε παντού κοψίδια... Είμαι πολύ ρομαντικός και με αγγίζουν αυτά.

C
cigaret13
Άσχετο... αλλά βλέπω τώρα στο προφίλ του LK δίπλα δεξιά,  διαφήμιση για κάποια έκθεση βεντάλιας...!!!

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ λέω να μην βιαστείς να ξοδέψεις τις διακοπές αυτές.

Μπορεί να σου χρειαστούν στο μέλλον.

Αν δηλαδής βγάλεις κανένα διαζύγιο υπέρ της συζύγου, και σε πάρει ο πρώην σύζυγος στο κυνήγι, να έχεις κάπου να κρυφτείς για καμιά εβδομάδα.

Υπάρχει καμιά Ελληναράδικη πατέντα να πηγαίνεις σε κανένα συμβεβλημένο ξενοδοχείο, και να σου δίνουν το 70%-80% στο χέρι, για να τα πάρουν αυτοί μετά από το κράτος?

Έτσι που κάναμε δηλαδής παλιά με τα κουπόνια στην ΑΣΟΕΕ?

Ταμάμ απαντήσεις δίνω για το θρεντ με την κατάντια του Έλληνα.

LK
LK
Από την άλλη θα μου πεις, ένας τρόπος υπάρχει να το μάθω....να το δοκιμάσω. ?

LK
LK
.....Δεν γίνεται. Πήρα και sms :"......δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω μη επιτρεπτής κατηγορίας εμπόρου".....άρε Πιερρακάκη...? Τζάμπα έψαχνα πως θα φαω 150,00 € με τα μεταφορικά.

Μου την έδωσε τώρα, πάω να πάρω μια original Gibson SG.....να χαλαρώσω. (μου μπήκαν ιδέες) ?

Προβολή συνημμένου 34717

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Φυσικά και μπορείς... http://leptokaria.gr/en

Και είναι και μια ώρα δρόμος από εσένα ?

fusiongtr
fusiongtr
Μια βόλτα στην Περαία στην Ζαλονίκη ....

https://www.tripadvisor.com.gr/LocationPhotoDirectLink-g1574368-d7093145-i125938111-Thomas-Peraia_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html

thomas-s-taverna.jpg

A
Ali Barout
Δηλαδή, μισό λεπτό. Αν πας με την κάρτα σου σε ένα αναψυκτήριον. Και καθίσεις κάτω. Και έρθει το γκαρσον ή η φιγιε και πει "Παρακαλώ, ο κύριος; Τι θα πάρει;" Και πεις εσύ: "Θα ήθελα παρακαλώ 2 πουράκια lewitt, μια στερεόμπαρα σοκολατένια, κι ένα κανταΐφι xlr. Μπορώ να σας πληρώσω με κάρτα;" "Βεβαίως," θα πει "μισό λεπτό να ετοιμάσω την ειδική σας παραγγελία." Και μπαίνει στον τόμανν, παραγγέλνει, χρεώνει την κάρτα κατιτις παραπάνω, κόβει παροχή υπηρεσιών 24% ΦΠΑ.

Τι το κολάσιμο;

fusiongtr
fusiongtr
Το είπα εγώ, δεν το είπα?

Να τη η πατέντα.

Αμανέχεις κανένα φίλο ξενοδόχο ή εστιάτορα δεν παίζει πρόβλημα.

LK
LK
Το σχέδιο "Θωμάς" απέτυχε παταγωδώς.

Θα το δοκιμάσω αύριο να πλερώσω καμία ΔΕΗ ξερω γω...

fusiongtr
fusiongtr
Να κυρ Αλή μου πώς θα βγάλεις την RME.

Θα μαζευτούνε καμιά 500αριά νοματαίοι με fuel pass, και θα τους δώνεις το 90% κάθε κάρτας.

Άμα το παίρνανε στην τράπεζα θα παίρνανε το 80%, εσύ θα τους δώνεις το 90% και θα κρατάς το 10%.

Ε με 500 κεφάλια κόσμο, πας για UFX III.

Back