Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Σατανάδες ....

Nestoras
Nestoras
cos_dr
cos_dr
εγώ ρε παιδιά όλες ίδιες τις βλέπω.

fusiongtr
fusiongtr
Σωστός, τι δεξιά τι αριστερά, όλα τα ίδια σκατά είναι.

cos_dr
cos_dr
Εγώ στο σχήμα ίδιες τις βλέπω όλες. Είμαι πληκτρομπλιμπλικάς. Και πολλοί που δεν ασχολούνται με τα synthesizer και τα αρμόνια όποια και να τους δείξεις ίδια τα βλέπουν. Λογικό δεν είναι?χαχαχαχαχαχαχαχαχχα? Ευτυχώς που συναναστρέφομαι με εσάς τόσα χρόνια και κατάλαβα και εκτίμησα τις διαφορές και κατάλαβα πολλά γι αυτό το όργανο. Εσείς με κάνατε καλύτερο μουσικά, ελπίζω και εγώ εσάς αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

fusiongtr
fusiongtr
Βρε Κώστα, τι μάρκα είναι η κιθάρα της φωτογραφίας?

Για κοίτα καλύτερα.

cos_dr
cos_dr
Τον κατάλαβα τον υπαινιγμό δεν είμαι χαζός, απλά με έχουν απειλήσει να κόψω τα πολιτικά γιατί θα με διώξουν για παράβαση των κανόνων του forum και φυσάω και το γιαούρτι. αχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
Βρε δεν είπα ότι είσαι χαζός, τι λες τώρα ...

Δεν ήξερα αν το είχες προσέξει, νόμιζα ότι όλες οι κιθάρες λίγο πολύ σου φαίνονται ίδιες.

cos_dr
cos_dr
και το είχα προσέξει και όλες μου φαίνονται ίδιες στην όψη.

fusiongtr
fusiongtr
Με τάπωσες τώρα.

cos_dr
cos_dr
είμαι ειλικρινής.

Παρόλα όσα έχω μάθει για αυτές, τις μελετάω, τις μιμούμαι, ιδιαίτερα τις ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ, τα παρελκόμενά τους, τους ενισχυτές, τα εφφε, τις παρατηρούσα, παρατηρούσα και άκουγα αυτούς που τις παίζουν, έχω τόσους φίλους κιθαρίστες, τελικά στην όψη ίδιες μου φαίνονται.

20220104163224_korg_synthesizer_nautilus_61_me_61_dynamika_pliktra_mayro.jpeg

20201019113832_native_instruments_komplete_kontrol_s49_mk2.jpeg

Korg-Pa5X-88.png

και αυτά σε έναν που δεν ξέρει από συνθ και τέτοια, όλα τα αποπάνω ίδια θα του φαίνονται.

ε? οχι? χαχαχαχαχαχα?

fusiongtr
fusiongtr
Ε, εντάξει, βρήκες κι εσύ κι έβαλες το ίδιο συνθ 3 φορές και μας δουλεύεις ότι είναι άλλο κάθε φωτό.

cos_dr
cos_dr
To θέμα είναι γιατί όταν ποστάρω φωτογραφίες κάποιες φορές τις κάνει resize περίεργα και άμα κάνεις το πόστ edit και το διορθώσεις τις πΕρνει?

Yameth
Yameth
Διότι δεν επιλέγεις "Διατήρηση αρχικής αναλογίας εικόνας" όταν κάνεις resize τη φωτογραφία, αριστερέ μου ηγέτη.

Με 70'ς χεντστοκ η Fidel. Δεν μ' άρεσε ποτέ.

cos_dr
cos_dr
@Yannis Methenitis Θα παρακαλέσω όχι πολιτικά σχόλια. Όχι πολιτικά σχόλια στο forum του noiz, κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τους κανόνες, ευχαριστώ. Επίσης παρόλο που το κάνω αυτό για τη διατήρηση κάποιες φορές μου τα βγάζει έτσι και για να διορθωθεί απλά κάνω edit το πόστ και ξαναεπικολλώ τα link που θέλω. Κάποιο glitch πιστεύω πως είναι αλλά δεν έχω δώσει σημασία, απλά βαριόμουν εχθές να κάνω edit γιατί έκλειναν τα μάτια μου όταν έκανα το post, πήγα να ψοφολογήσω χαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχα?

C
cigaret13
""Με 70'ς χεντστοκ η Fidel. Δεν μ' άρεσε ποτέ.""

Γεροπαραξενιές......?       το καλύτερο χεντστοκ της Φένδερ!!

Back