Noiz Forum

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ουστ και αμάν- αμάν Ερχόμαστε λαίμαι ?

fusiongtr
fusiongtr
Και αυτό το δεύτερο ήταν πολύ ωραίο.

Δεύτερη φορά που την πατάνε οι Αργεντίνοι έτσι.

Μετά την Ολλανδία τώρα και από την Γαλλία.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Για να δούμε πώς θα πάει...

Αετός
Αετός
Δεν ξαναπάω για κατούρημα.

fusiongtr
fusiongtr
Πάντως είναι ματσάρα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Το χάνι της Γραβιάς λαίμαι... ?

fusiongtr
fusiongtr
Εντελώς όμως.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Χμμμ... ? (ξανά)

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Αφτός ινε διετητής (ξανά λαίμαι) ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Μας έφαγαν οι αλγόριθμοι, το σύστημα, η διεθνής συνωμοσία, η παράγκα της FIFA, οι Ιλουμινάτοι και οι ινφλουένσερς λαίμαι. Συγχαρητήρια στην Αργεντινή ?

mpamps
mpamps
Ωραιο ματς! Απολαυστικό! 

fusiongtr
fusiongtr
Ματσάρα!

Yameth
Yameth
Απσογο! Εγινε θριλερ όταν άλλαξε τακτική η Αργεντινή αποσύροντας και τον Ντε Μαρία. Ωραίο ματς.

Οι σπορτκάστερ πολύ λίγοι. Πολλά τα κορμιά.?

cos_dr
cos_dr
Συγκλονιστικότατο μουντιάλ θα έλεγα, από τα πρώτα ματς μέχρι και τώρα στην απονομή. Μπράβο στην Ευρώπη και την Εύα μας για την στήριξη στο Κατάρ ? Χαλάλι οι 6500 εργάτες.? Είδαμε πράγματι τρομερό ποδόσφαιρο. Άξιοι όλοι θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους παίκτες και τους διοργανωτές και ΜΠΡΆΒΟ στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ!!!! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας ❤️❤️❤️ 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Συγκλονιστικότατο μουντιάλ θα έλεγα"

Ε, καλό ήταν, αλλά το "συγκλονιστικότατο" τώρα έρχεται: Ελλάδα- Αίγυπτος- Σαουδική Αραβία 2030, ερχόμαστε λαίμαι ?

Κλείνω από τώρα εισιτήρια ?

fusiongtr
fusiongtr
"Κλείνω από τώρα εισιτήρια"

Θα πας Σαουδική Αραβία βρε θηρίο?

fusiongtr
fusiongtr
Εγώ πάντως έχω να δηλώσω ότι στα μουντιάλ γενικά δεν βλέπουμε τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο βλέπουμε σε άλλες διοργανώσεις.

Και αυτό συμβαίνει γιατί συμμετέχουν εθνικές ομάδες που έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και όχι σύλλογοι.

Αλλά ....

Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ, έδωσε την τελειότερη παράστασή του σε μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα.

Και επίσης η καλύτερη ομάδα που έχω δει ποτέ, έτυχε να είναι εθνική ομάδα και την απόλαυσα σε μουντιάλ.

Η Σοβιετική Ένωση των υπερηχητικών του Βαλέρι Λομπανόφσκι, στο μουντιάλ του Μεξικό, που τόσο άδικα την πέταξαν έξω οι διαιτητές.

Αετός
Αετός
Στράτο,λές το Μουντιάλ που είχαν ρίξει έξι στην Ουγγαρία, και μετά,δεν θυμάμαι σε ποιόν αγώνα,τους είχαν ακυρώσει τρία γκόλ;

fusiongtr
fusiongtr
Ναι Δημήτρη.

Όμως δεν τους είχαν ακυρώσει τρία γκολ.

Ήταν το ματς με το Βέλγιο που είχαν χάσει 4-3 και τα 2 από τα 4 γκολ ήταν οφσάιντ.

Αετός
Αετός
Σωστά.Οχτώ χρόνων ήμουν τότε.Το 86 νομίζω.

Σαν τώρα θυμάμαι, τα καντήλια, που είχε ρίξει ο Πατέρας μου.

Back