Noiz Forum

A
Ali Barout
Σκεφτόμουν ότι ό,τι και να γίνει, θα καεί η Γαλλία απόψε.?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Σκεφτόμουν ότι ό,τι και να γίνει, θα καεί η Γαλλία απόψε.?"

Ναι έχει μεγάλες πιθανότητες. Αλλά φαντάσου στη θέση του Μαρόκου να ήταν η Αλγερία... Εκεί θα γινόταν "Κούγκι".

fusiongtr
fusiongtr
Θα σκάσουνε οι Μαροκινοί τον καλό τον μπάφο, τον Μαροκινό, και δεν θα μπορούνε να πάρουνε τα πόδια τους.

Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, άμα τους πάρουνε τους Γάλλους τα ντουμάνια.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ντρέπομαι που το λέω ?, αλλά το Μαρόκο παίζει μπαλάρα υψηλότατου επιπέδου. Πραγματικά πολύ ευχάριστη έκπληξη. 

fusiongtr
fusiongtr
Το Μαρόκο πάντα είχε παικταράδες.

Το θέμα ήταν ότι υπήρχαν κόντρες μεταξύ αυτών που έπαιζαν στο εξωτερικό με αυτούς που έπαιζαν στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Τώρα αποπνέουν σύμπνοια.

Αυτό αποδεικνύει η αμυντική τους λειτουργία.

Στον ημιτελικό έφαγαν το πρώτο γκολ από αντίπαλο (το άλλο που έφαγαν από τον Καναδά ήταν αυτογκόλ) και δεύτερο συνολικά.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Εγώ πάλι έχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα τους, αλλά και από την τεχνική τους- δεν είναι απλά τρεχαλατζήδες, έχουν τρομερή κατάρτιση. Και είναι και πολύ ωραίος ο προπονητής τους. Γαλλία υποστηρίζω, αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε ομάδες που χαρίζουν ουσία και θέαμα.    

fusiongtr
fusiongtr
Οι Μαροκινοί πάντα τεχνίτες ήντουσαν.

Ποτέ δεν ήντουσαν ξυλοκόποι τρεχαλατζήδες.

Αλλά ήταν πολύ ατομιστές, έπαιζαν την μπάλα της αλάνας.

Τώρα είναι πολύ πειθαρχημένοι.

Και έχεις δίκιο, ωραία ομάδα που παίζει ωραία μπάλα.

Yameth
Yameth
Είναι η ομάδα που παίζει όπως θα ήθελα να παίζει μια που θα προπονούσα εγώ.

Γρήγορα, με άμεσες πάσες. Οσο μένει η μπάλα στα πόδια καθυστερεί η προσπάθεια και δίνει χρόνο στους αντίπαλους. Η μπάλα πηγαίνει πιο γρήγορα και μακρύτερα με πάσα παρα με ντρίμπλα. Και το Μαρόκο αυτό έπαιξε. Ενα πολύ ομαδικό παιχνίδι, που δεν το περιμένεις απο μια μεσογειακή ομάδα. Μπράβο στον προπονητή που τα κατάφερε.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Coach καλά τα λες, ήταν ? στο transition το Μαρόκο. Πάρε εμάς (τον γαύρο) μπας και δούμε άσπρη μέρα ?

fusiongtr
fusiongtr
"Είναι η ομάδα που παίζει όπως θα ήθελα να παίζει μια που θα προπονούσα εγώ.

Γρήγορα, με άμεσες πάσες."

Παίζει κάθετα αφεντικό.

Κατ' αρχήν είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη ομάδα αμυντικά, και δεν μιλάω μόνο για τους αμυντικούς αλλά για όλη την ομάδα.

Έχει γρήγορη ανάκτηση, αλλά το θέμα είναι ότι όταν ανακτήσει την μπάλα, αναπτύσσεται γρήγορα, ορθολογικά και κάθετα.

Στους κενούς χώρους είναι σφαίρα.

Αν είχανε και λίγο καλύτερα τελειώματα, μπορούσαν ίσως και την υπέρβαση, δεδομένου ότι τα γκολ που δέχτηκαν ήταν προϊόν καραμπόλας/τύχης και όχι ασίστ για να πάει η μπάλα στον επιθετικό που σκόραρε.

Τους βγάζω το καπέλο.

Back