Noiz Forum

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Μπράβο φίλος που κέρδισε η επανάστα... αλλά δεν βλέπω μοντιάλ λαίμαι ?

ΥΓ: Άσε που απ' ότι διαβάζω οι συμπάθειες μου- βλέπε Αρτζεντίνα, Γερμανία- πάνε άκλαυτες.

ΥΓ1: Ακόμα δεν έχω αρχίσει τα τσάγια. Άμα τα αρχίσω μπορεί να δω και εγώ κάνα ματσάκι ? 

cos_dr
cos_dr
Ο μικρός μου όμως βλέπει και εμείς δεν μπορούμε να επιβαρυνόμαστε το κόστος των παιχνιδιών των ΙΔΙΩΤΩΝ ?ιδιαίτερα σε τέτοια περίπτωση που ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ για δωρεάν προβολή από τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Από τις εργολαβίες περάσαμε στις συγχρηματοδοτήσεις κράτους και πολιτών δηλαδής?

Γίναμε μέτοχοι μόνο στη ΧΑΣΟΥΡΑ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

το PSI?

Δεν έχουμε να πληρώσουμε, πεινάμε?

Θέλουμε Black Friday ουσίας, Όχι κοροϊδίας?

Ούτε για συνδρομή στο soundcloud δεν βγαίνουμε πια.

Εκλογές εδώ και τώρα?

Yameth
Yameth
Φοβεροί αγώνες! Αυστραλία - Γαλλία, Ισπανία - Κοστα Ρίκα ήταν ματσάρες μεχρι τώρα. Εγω έχω αποσυρθεί στο χειμερινό ανάκτορο μ' ένα λάπτοπ, μια τηλεόραση και μια... κιθάρα. Κάνω και δίαιτα για τη χοληστερίνη. Ωραίο το τσάι. Αν 'έπινα μπύρες 1, 3, 6 κι 9μμ καθημερινά δεν νομίζω να καταλάβαινα και πολλά απο αγώνα. 

cos_dr
cos_dr
Και εγώ θέλω δίαιτα, πρέπει να μπω σε πρόγραμμα. ?

fusiongtr
fusiongtr
Τα μόνα φαβορί που πήγαν καλά ήταν η Γαλλία, η Ισπανία και η Αγγλία.

Οι άλλοι ... "τον εκλαίγανε".

Καλό είναι το μουντιάλ.

Αλλά αποδεικνύεται ότι όσοι τρέχουν πάνε καλά.

Άμα περιμένεις μόνο από μπαλαδόρους κάηκες.

Το Βέλγιο φθηνά την γλίτωσε.

Τους ξεπατώσανε οι Καναδοί.

Αλλά δεν ξέρουνε να βάλουνε την μπάλα στο πλεκτό ασούμε.

Μέχρι αύριο να παίζανε, θα θέλανε εισαγγελική εντολή για να βάλουνε την μπάλα στο μπακλαβωτό.

Αλλά ρε παιδιά έπαθα πλάκα με τους Ιάπωνες.

Κερδίσανε την Γερμανία, τεράστια νίκη, πρώτη φορά στην ιστορία τους, και όταν τελείωσε το παιχνίδι, αντί να ανάβουνε καπνογόνα, να σπάνε καθίσματα, να κάνουνε το γήπεδο π$@τάνα, αυτοί καθίσανε μετά τον αγώνα και μαζεύανε τα σκουπίδια από τις εξέδρες του γηπέδου.

Ρε δεν υπάρχουνε λαίμαι.

FiQsz7zWQAI7kF6

FiQsz7vXoAEjn6-

cos_dr
cos_dr
Γι αυτό δεν θα πάνε ποτέ μπροστά. ?

Yameth
Yameth
Γι αυτό αν δεν ταξιδέψεις να δεις τέτοιες συμπεριφορές απο άλλους λαούς, δεν γίνεσαι άνθρωπος. Εκτός κι αν είσαι ο καλύτερος, οπότε δεν υπάρχει θέμα.?

Back