Noiz Forum

sultan of string
sultan of string
εγω θέλω να μου πεις πως στο διάολο το καταβάζεις μέχρι αύριο γιατί δεν έβγαλα άκρη

Alex Raptakis
Alex Raptakis
@dimsonic Στο Celemony Account κάνεις register το προϊόν και μετά σου βγάζει κουμπί Download. Διαλέγεις Mac ή Windows και σου κατεβάζει ένα zip. Κάνε extract/unzip πρώτα και μετά τρέχεις το αρχείο setup.exe. Λογικά θα σου βγάλει να εγκαταστήσεις standalone/vst. Σιγουρέψου ότι έχεις το vst εννοείται.

Αφού το κάνεις εγκατάσταση, μπες στο cubase και φτιάξε ένα audio channel. Κάνε ένα ψευτο-rec να εμφανιστεί ένα audio event. Διάλεξέ το και πάνω δεξιά θα σου βγάλει στην μπάρα "Extention".
Εκεί διαλέγεις το Melodyne. Θα σου πετάξει ένα παράθυρο για να κάνεις actiave στο συγκεκριμένο PC, ε και αφού γίνει αυτό είσαι κομπλέ.

Προβολή συνημμένου 32894

sultan of string
sultan of string
thanks.

will try and report (failure?)

sultan of string
sultan of string
το dirty tape το εγκατέστησες?

Alex Raptakis
Alex Raptakis
@dimsonic Ναι, αυτό ενεργοποιείται μέσω του iLok. Εγώ έχω διάφορα plugins εκεί και ήταν εύκολο. Αν δεν έχεις, πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό και εκεί, να το κατεβάσεις να το έχεις στο PC για να διαχειρίζεσαι κάποια licenses, και ο λογαριασμός σου έχει ένα Username που το ορίζεις εσύ.

Αφού κάνεις λογαριασμό και στη Softube, πρώτα κάνεις register στη Softube και μετά από κάτω σου χει να το συνδέσεις με iLok όπου εκεί βάζεις το Username. Αφού το συνδέσεις, πας στο Software της iLok και κάνεις activate στο pc. Έχει μέχρι 3 activations ταυτόχρονα, αλλά να θυμάσαι να κάνεις deactivate αν κάνεις ποτέ format σε αυτό το pc.

sultan of string
sultan of string
το dirty tape, ενώ εχει activation στο Ilok, μου βγάζει όταν το φωνάζω ότι δεν βρίσκει valid license

Back