Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Γιασάν του κομάντο που ξεπέρασε τις κακουχίες.

Πάντα τέτοια παιδιά.

Περίεργο αφρό έχει αυτός ο καφές.

Μπας και είναι τίποτα άλλο? ?

sultan of string
sultan of string
αν κάποιος μου έλεγε ότι είστε αδέρφια δεν θα τον πίστευα....

gkourmoul1
gkourmoul1
Τελικά αποφασίσατε εάν θα ονομάσουμε το φόρουμ "Twang"??

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ο ήλιος στην φωτο είναι τρελή απάτη... Αμέσως μετά μαύρισε ο τόπος και άρχισε το... σόου

Ο "καφές" Στράτο μας είναι κάτι άλλο... ? Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο "ζόρικη" η συνάντηση με τον admin λόγω καιρικών συνθηκών και κακής επιλογής διαδρομής από τη Χέλγκα...  

fusiongtr
fusiongtr
Είναι φανταστικά να βρέχει στην εξοχή.

Μυρίζει το χώμα και τα δέντρα, αυτή την υπέροχη χαρακτηριστική μυρωδιά.

Τώρα για την Χέλγκα, τι να πω ...

Να την αλλάξεις ασούμε.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Δεν μπορώ να την αλλάξω ρε φίλος- είναι κομμάτι του αμαξιού, έτσι λέω το navigator ?

fusiongtr
fusiongtr
Το κατάλαβα Τέρρυ μου.

Να πάρεις gps εννοούσα.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Προς υπεράσπιση της Χέλγκας, επέλεξε τη "βέλτιστη" διαδρομή- η οποία όμως ήταν μέσα στη "φουρκέτα". Υπήρχε όμως ένας άλλος δρόμος, που ναι μεν έκανες μια παράκαμψη, αλλά γλίτωνες το στροφιλίκι. Αλλά ήταν και η ομίχλη (ανέβηκα-κατέβηκα δύο βουνά απ' εκεί που ήμουν για να πάω στον Γιάννη), που το έκανε αρκούντως ζόρικο. Είμαστε στα τέλη Αυγούστου και εκεί πάνω νόμιζες ότι ήταν... Φλεβάρης. Ήταν σουρεαλιστικό ?  

Yameth
Yameth
Έτσι είν' τα βουνά. Για τους λεβέντες!

fusiongtr
fusiongtr
Έχω περάσει πάρα πολλές φορές από εκεί και ξέρω Τέρρυ μου.

Στυμφαλία, Καστανιά, Γκούρα, Φενεό, Καρυά, Τρίκαλα, κλπ τα έκανα 5-6 φορές τον χρόνο κάποτες.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Εγώ πάλι πρώτη φορά τα συγκεκριμένα- Φενεό και Στυμφαλία. Είναι πανέμορφα μέρη και είναι πολύ ωραίες διαδρομές υπό κσ. Βέβαια, στην επιστροφή (στην Κλειτορία, νότια από τα Καλάβρυτα), πήρα the safe way, καθώς είχε λυσσάξει στη βροχή και δεν ήθελα να πάω από τα βουνά... Τράβηξα προς Νεμέα, πήρα την εθνική για Τρίπολη και μετά προς Λεβίδι κλπ...  Και εδώ να τονίσω ότι η Χέλγκα μας πήγε σύμφωνα με το route που μου είπε ο admin ? Κύκλος, δεν το συζητώ, αλλά ήταν πολύ πιο εύκολο. 

cos_dr
cos_dr
To ξέρουμε.

Έχουμε επισυνδεθεί για λόγους εθνικής ασφαλείας και σας ακούμε. ?

Back