Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
Αφού σ' αρέσει ρε δγιάολε, γιατί δεν γράφεις κανένα τέτγοιο για το κορίτσι σου?

Να πας στις Ολλανδίες και να βγαίνουνε ουρές οι κόσμοι από τα κοφισόπς και να σε προσκυνάνε?

Για ψάξτο λίγο περισσότερο ...

Έχεις το μυαλό, την τεχνολογία, την υπομονή, τα πάντα όλα έχεις.

Ε βάλτα να δουλέψουν για το κορίτσι σου ...

C
cigaret13
Δεν ήξερα ότι τραγουδάει και έβγαλε βίντεο κλιπ η eleven....

sultan of string
sultan of string
@fusiongtr

εσένα δηλαδής για να έχουμε καλό ρώτημα δεν σου αρέσει?

fusiongtr
fusiongtr
Αφτή η έντεκα πάλι ποια είναι?

fusiongtr
fusiongtr
@dimsonic

Δεν τρελαίνομαι είναι η αλήθεια.

Αλλά τι σημασία έχει?

Αυτά που μου αρέσουν εμένα (από αυτά που θεωρώ καινούρια) από αυτά που ακούω στο ραδιόφωνο, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι πάνω από 10-15 χρόνια κομμάτια.

Και δεν τα θυμάμαι κιόλας.

Πχ

sultan of string
sultan of string
@fusiongtr

το 7 seconds είναι παλιό.

το αγάπησα όταν βγήκε και δεν ξερω αν είναι της μόδας ξανά

επί του ερωτήματος

1. το σκέφτομαι σοβαρά, για να δω πως μπορώ να μπω σε τέτοιο καλούπι

αλλά.... σχετικά με την θυγατέρα....

2. γράφει μόνη της πλέον. Εγραψε 2 περσι που ήταν στην audition της για να μπει στη σχολή (βοήθησα λίγο στην παραγωγή και στις κιθάρες, αλλά η ενορχήστρωση ήταν δικιά της-και μου απαγορεύτηκε κάθε ανάμιξη). Το ένα από αυτά το ξαναενορχήστρωσε φέτος και ήταν ένα από τα 5 για το φετεινό audition στις εξετάσεις του πρώτου έτους. Περιττό να σου πω ότι είναι επιεικώς ισάξιο με το παραπάνω που συζητάμε.

3. Πολύ δύσκολα θα δεχτεί να πει κάτι δικό μου κι ας ήμουν ο Στηβι Γουόντερ

4. είναι απίστευτα τελειομανής και για να βγούν στην επιφάνεια τα δικά της θα πρέπει να τα ηχογραφήσει με τον Μαρκ Ρόνσον...ή κάτι τέτοιο...

fusiongtr
fusiongtr
Μπράβο στο κορίτσι.

Καλό θα είναι όμως να μάθει να ρίχνει και λίγο νερό στο κρασί της.

Ας ακούσει και κάτι που έγραψε ο πατέρας της γι' αυτήν.

Αλλά να γράψει κι αυτός με την καρδιά του, και να τα "δώσει όλα", χωρίς να έχει την σιγουριά ότι η κοπέλα θα τα γουστάρει επειδή τα έγραψε ο μπαμπάς.

Και όπως είπες "το σκέφτομαι σοβαρά" και μπράβο σου, να το κάνεις, χωρίς να θεωρείς ότι θα πιάσει απαραίτητα τόπο η δουλειά σου και θα της αρέσουν.

sultan of string
sultan of string
μερικές λεπτομέρειες....

περσι τα κομμάτια τα ηχογράφησε στο daw με την βοήθειά μου.

Φέτος έπρεπε να τα παρουσιάσει στις εξετάσεις με μπάντα από συμφοιτητές είτε του έτους είτε μεγαλύτερους σε σχήμα 6-7 το πολύ, τα ενορχήστρωσε ξανά, τους έγραψε και τους έδωσε παρτες και εννοείται συμμετείχε σε άλλων τα σχήματα για τον ίδιο σκοπό...

όπως καταλαβαίνεις σιγά σιγά...δεν είμαι πλέον απαραίτητος...

Back