Noiz Forum

sultan of string
sultan of string
βεβαίωση εργοδότη ίσως....

fusiongtr
fusiongtr
Τίποτα δεν κάνεις λάθος.

Yameth
Yameth
Πάρε μια φίλη σου παρέα και αφήστε να καταλάβουν πως είστε ζευγάρι. Κάποιοι καθωσπρέπει του κώλου ιδιοκτήτες, θεωρούν πως οι μοναχικοί άντρες δεν θα το προσέξουν αν δεν υπάρχει "νοικοκυρά". Δοκίμασε το.

Bullshit in, bullshit out.

sultan of string
sultan of string
επειδή πρόσφατα την έπαθα από ενοικιαστές, και μάλιστα ζευγάρι και με παιδιά θα έλεγα ότι το τελευταίο δεν πιάνει.

σίγουρα δεν θα πιάνει στο μέλλον με μένα. 

Βεβαίωση εργοδότη και επικοινωνία με τον εργοδότη όπως γίνεται σε όλη την ευρώπη.

Εκτός αν ο μεσίτης εγγυηθεί. Όπως γίνεται επίσης στην Ευρώπη.

fusiongtr
fusiongtr
Ρε συ Άλεξ, πες λίγο τι σπίτι ψάχνεις (τετραγωνικά, όροφο, τι θέλεις να έχει, κλπ), να ρίξω κι εγώ κανένα σύρμα στον αδερφό μου που μένει Π.Φάληρο να έχει το νου του για κανένα προς Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη, Φάληρο μεριά.

sultan of string
sultan of string
εγω θα έλεγα, αν θες να σε εκτιμήσει ο ιδιοκτήτης, ντύσου καλά, και δείξε ενδιαφέρον για το σπίτι και τις λεπτομέρειες.

Μελλοντικοί ενοικιαστές που δεν ασχολούνται με ουσιώδεις και προφανείς λεπτομέρειες προβληματίζουν και πρέπει να προβληματίζουν τους ιδιοκτήτες.

Alex Raptakis
Alex Raptakis
Δεν έχω καν αυτή τη δυνατότητα, ο κοινωνικός μου κύκλος είναι μηδαμινός. Επίσης απαιχθάνομαι κάθε είδους ψέμα, ακόμα και αυτά που δεν έχουν κακές προθέσεις. Βεβαίωση εργοδότη δε μου χουν ζητήσει ακόμα, αλλά μου χουν πει ότι "θα με ψάξει λογιστής". Με τέτοια ζήτηση που υπάρχει νομίζω απλά διαλέγουν όποιον είναι στο δημόσιο, ή γιατρούς...

@fusiongtr Ψάχνω ανακαινισμένο 2άρι 50-65τμ μέχρι 400€, μη-επιπλωμένο, ισόγειο+. Bonus αν έχει χώρο να μπει μηχανή κάπου, να μη την αφήνω στη μέση του δρόμου. Περιοχές Ν. Σμύρνη και γύρω, μέχρι Ηλιούπολη, ή και κάπου βόρεια δε θα πω όχι. Σίγουρα δε θέλω να ναι δίπλα σε σχολείο και εκκλησία, γιατί έχω θέμα με τη φασαρία.

Όποιος μου βρει, κερνάω πολλές μπύρες και σουβλάκια.

Alex Raptakis
Alex Raptakis
@dimsonicπάντα πάω με πουκάμισο, ξυρισμένος, μπανιαρισμένος, φτιαγμένος. Μόνο γραβάτα που δε βάζω... Έτσι κυκλοφορώ δηλαδή, δεν παριστάνω κάτι.

Σπίτια υπάρχουν, απλά είναι είτε πανάκριβα (500+), που για ένα άτομο μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, παρόλο που μπορώ να τα δώσω - είτε είναι απλά ΣΑΠΙΑ, που πραγματικά δε ξέρω γιατί τα δίνουν. Και στις καλές ευκαιρίες είτε περνάς από casting, είτε είναι όποιος προλάβει.

Yameth
Yameth
@dimsonic Κόβεις τον Άλεξ πως δεν θα έδωσε προσοχή στις λεπτομέρειες ή μήπως δεν έδωσε τα παραπάνω που πρότεινες; Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του τυπικού και παιδί συνεσταλμένο και με τρόπους. (κερνάς μπύρες μικρέ)

Μάλλον έπεσε σε "παραδοσιακούς" ιδιοκτήτες.

Καλή τύχη σου εύχομαι. Τα έζησα κι εγω παλιά αλλά και αργότερα μόνος με παιδί.

Alex Raptakis
Alex Raptakis
Εκτιμώ όσα μου λέτε και προτείνετε. Απλά μεθαύριο αφήνω το σπίτι αναγκαστικά και έχω απηυδήσει. Ψάχνω σπίτι εντατικά εδώ και 9 μήνες, δε την παλεύω άλλο... Εννοείται κερνάω μπύρες όποτε θέλετε, είστε πιο φίλοι από άλλους "φίλους"!

fusiongtr
fusiongtr
Άργησες ρε γμτ να το γράψεις, μέχρι μεθαύριο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι.

Όχι ότι έχω τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά αν υπήρχε χρόνος .... ίσως κάτι να βρισκόταν.

Alex Raptakis
Alex Raptakis
@fusiongtrΈχω κανονίσει με αποθήκη, θα μείνω στης αδερφής μου για όσο χρειαστεί. Αλλά πρέπει να βρω λίαν συντόμως... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όπως και να χει!

Back