Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
Εγω θα κΣυλωθω και θα του κανω δωρο ενα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ της BVG ,ΜΗΝΙΑΙΟ, ωστε να επισκεφθει το Βερολινο και να κλαπΣει στον ωμο της Μερκελ ,θα αΝγκαλιαστουνε   και θα κλαινε ΓΟΕΡΑ , θα του λεει η αΝγκελα "αχ @cos_dr μου εχασε ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μου ΑλεκΣης που τον ειχα σαν ΣΚΥΛΑΚΙ του ΚΑΝΑΠΕ και εκανε ολα τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ μου ,παλι αΦτος ο ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ ο ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ βγηκε που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ αυτα που του λενε "

?

cos_dr
cos_dr
Αφήστε το κυκλοφοριακό σύστημα και δείτε το κυκλοφορικό σύστημα του λαού που μαστίζεται από εμφράγματα από τη στεναχώρια, την αναδουλεια, τη ΦΤΩΧΙΑ που μπήκε στις ΑΥΛΕΣ και κλαίμε και πεινάμε και ο λαός τις περιμένει αυτές τις εκλογές που δήθεν δεν θα έκανε. Τις περιμένει για να τον σκίσει σαν σαρδέλαχαχαχαχασα?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Τις περιμένει για να τον σκίσει σαν σαρδέλαχαχαχαχασα?"

Εμμμ... μήπως εννοείς: "Τις περιμένει για να τον σκίσει, όπως έσκισε ο Αλ6 το μνημόνιο"; ?

cos_dr
cos_dr
Όταν πήγε να το σκίσει οι τωρινοι πήγαιναν στον Σοιμπλε και του έλεγαν να πείσει τη Μερκελ να μην ενδώσει και φώναζαν γερουν γερά...... Ο λαός τα έζησε ? δεν ξαναγράφει η ιστορία, ο λαός δεν ξέχνα τι σημαίνουν και τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ. #ΑΙΡΧΟΜΑΣΤΑΙ ??? Καθαρίστε τους αρμούς της εξουσίας γιατί ερχόμαστε να τους καταλάβουμε ?τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ ?

cos_dr
cos_dr
We will take the arms of power and then we will be accounted????

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Να τα πάρετε... να τα πάρετε... Τα σύννεφα όμως να προσέχετε ?

cos_dr
cos_dr
Καμία αύξηση να πάρουμε γιατί δεν τη βγάζουμε. Ήμουν περήφανος και τώρα κλαίω και ανησυχώ γιατί οι τιμές είναι ψηλά και μετράω τις μπουκιές μου ? έχω τύψεις να φωνάζω στο παιδί μην κάθεται παραπάνω στο μπάνιο και καίει ο ταχυθερμαντης. 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"μετράω τις μπουκιές μου"

Να κάνεις τα παράπονά σου στο φίλο σου τον Vlad ?

cos_dr
cos_dr
Τον vlad τον τσιγλισαν οι δυτικοί και τον αγριεψαν. Εσείς λέγατε πως δεν θα επιτεθεί στην οικρανια γιστι φοβάται τον δυτικό κόσμο. ? Και εχθές που είπαν δυσνενως οι Ρώσοι για τον Μητσοτάκη μου είπαν πως χλωμιασε και είπε στην αυλή του, ιαως έπρεπε να κάτσω λίγο πίσω, να μην κάνω τον νταή και να δίνω όπλα.???

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Οι δυτικοί τσίγκλισαν τον κόμη... Vlad Dracul; (εγώ αυτόν εννοούσα)... Θα επιτεθούν στη Ρουμανία και τα Καρπάθια; Πες, μην με κρατάς σε αγωνία... Όταν λες τον αγρίεψαν, εννοείς ότι θα μας πιει το αίμα με το μπουρί στης σόμπας; 

Τι μαθαίνει κανείς την σήμερον ημέρα ?

cos_dr
cos_dr
Το κακό της πείνας και της χρεοκρατιας βρήκε τον ελληνικό λαό προ ΠΟΥΤΙΝ και σε αυτόν πάνε να ξεπλυνουν τώρα την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους. Και στον κορωναιο που η πολιτική τους έφερε 93899 νεκρούς ενώ κορδωνονταν πως πήραν σκληρά μέτρα γι αυτό επετυχαν. Απόκομμένοι, τους έμειναν μερικοί ρομαντικοί σαν εσένα να τους θεωρούν το λιγότερο κακό, πως θα βρουν τρόπο να μας σώσουν, πως τα πάνε καλά, πως θα μας σώσουν. Όμως ήταν και είναι το ΑΠΌΛΥΤΟ ΚΑΚΌ? και έρχεται η ώρα. Η ΏΡΑ της ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ???ΧΑΧΑΧΑΧΑ ???

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
" η πολιτική τους έφερε 93899 νεκρούς"

Φίλος θα σε μαλώσω... Ξέχασες ένα μηδενικό στο body count. Το σωστό είναι 938.990... 

Άμα είναι να τα γράφεις πλέρια αριστερά, να τα γράφεις σωστά ?

Superfunk
Superfunk
Το σωστό είναι 938.990..

Το σωστό είναι 9.380.990 το διαβασα και στο Documento & στο MAKELEIO & στο ΧΩΝΙ.

Superfunk
Superfunk
Το σωστό είναι 9.389.990..

τωρα που το σκεφτομαι μήπως αΦτο το νουμερο είναι το νουμερο που θα ειχαμε αν υπουργος υγειας ηταν ο... αντιεμβολιαστης ΑΠΣΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ?

Ενας θεος μας φυλαξε δηλαδη απο οτι καταλαβα.

cos_dr
cos_dr
Μόλις πάει 3 ευρώ το λίτρο η βενζίνη τα γεγονότα θα τρέξουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλάβουν να τα γράφουν οι δημοσιογράφοιερχονταιοικρεμαλες??

Τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ τικ τοκ 

Προβολή συνημμένου 31876

????????????

cos_dr
cos_dr
Αν νομίζεις πως ο δικηγορος και ο βιβλιοπωλης ξέρουν την υγεία καλύτερα από όσο την ξέρει ο γιατρός και όσοι δουλεύουμε σε αυτή και ασπρισαν τα μαλλιά μας τότε εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι. 

Εσύ απλά ζεις τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης εμπορευματοποιησης της  και την αναγωγή των καταστροφών σε επιχειρηματική ευκαιρία. Ο σοφός όμως εγώ θα σου πω μια μαντινάδα. "Οι νόσοι δεν κάνουν διακρίσεις. Όσο και να τρυπηθεις αν είναι να σου κάτσει θα ψοφήσεις" Χαχαχαχαχαχα #ΑΙΡΧΟΜΑΣΤΕ ????????

Superfunk
Superfunk
από όσο την ξέρει ο γιατρός

Γιατρος ητντουστασανε αΦτος?

Εγω  πορτιερης σε στριπτιτζαδικο στο Ρεθυμνο  νομιζα οτι ηταν με τετοια φατσα

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Δεν καταλαβαίνω... Ο Κωστάκης μας, με αυτές τις κρεμάλες μας προϊδεάζει ότι αν δεν βρουν... σύννεφο για να πέσουν, θα αυτοκτονήσουν ομαδικώς; ?

ΥΓ: Μόλις πάει το λίτρο 3 ευρώ, να πάτε να φωνάξετε έξω από την πρεσβεία.

ΥΓ1: Όχι σε αυτήν που πάτε από συνήθειο. Στην άλλη... ?

Superfunk
Superfunk
》Όχι σε αυτήν που πάτε από συνήθειο. Στην άλλη... 《

Η άλλη είναι ιερή, τόσο ιερή που δεν ξέρουν που βρίσκεται και αν την βρουν ποτέ ή αν έχει καν υπάρξει 

Σαν τον σοσιαλιΖμο ένα πράγμα δηλαδή. 

cos_dr
cos_dr
Ενταξει, δεν θα γίνουν εκλογές, ο λαός περνά καλά, τον θέλει, θα φέρουνε ανάπτυξη, είναι ο κατάλληλοτερος και για πρώτη φορά έχουμε μηδενική διαφθορά και διαπλοκή γιστι έχουν αποδόσεις από τους ελέγχους. Μηδενική εγκληματικότητα, άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και ένα γενικό αίσθημα ευμάρειας για τους πολίτες που προγραμματιζουν από τώρα ένα πολύ ήμερο καλοκαίρι λόγω της απελευθέρωσης των μέτρων. Μια κυβέρνηση αριστων που αντιμετωπίζει άριστα κάθε πρόκληση και πρωταγωνιστει θα έλεγα και ας παρεξηγηθώ? στις διεθνείς εξελίξεις. Έρχονται καινοτόμα προγράμματα όπως το "ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΠΑΤΊΝΙ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΣΠΙΤΙ"  και "ΕΝΑ ΤΣΙΖΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ" με διεύρυμενη γκάμα δικαιούχων, δεν λέω τα διεύρυμενα κριτήρια για να μην ρισκάρω υστερίκες αντιδράσεις του τύπου νεολαία του 60 που συναντά τους Μπητλς και θα θα.... ΑΙΡΧΟΜΑΣΤΕ και θα τη φάει τη φόλαχαχαχαζα??

Back