Noiz Forum

Αετός
Αετός
Στη μουσική, είναι πιο πολύπλοκο.Εννοώ, να γράφεις παρτιτούρα.

Όχι να παίζεις.

E
ekim
Καλημέρα, εμένα μου άρεσε. Είναι η πραγματικότητα. 
Πιστεύω δεν έχουμε εξελιχθεί ακόμα ως είδος και αντιμετωπίζουμε τόσο λάθος την πάροδο των χρόνων και την φθορά που φέρνει.

Ως Κρητικός να πω μια μαντινάδα, εννοείται όχι δική μου,

Να ζήσεις μόνο μιαν αυγή

τόση ζωή σου φτάνει

ρόδο που ανθεί πολύ καιρό 

την ομορφιά του χάνει 

V
Vasilis1
Η πραγματικότητα της ηλικίας δεν είναι κανόνας ότι μας αντιπροσωπεύει όλους με τον ίδιο τρόπο.  Δεν ξέρω αν είναι στο DNA η στον τρόπο σκέψης ίσως ακόμη και σε βιώματα. 

Μπορεί να μην έχει μπράτσα ο 55αρης όπως ο 25ρης όμως η ωριμότητα του χάριζε άλλες αρετές. (Εγώ είμαι 65αρης? )

Όμως τώρα αν το συνδέσουμε με τη μουσική,  επειδή πια στη σημερινή κοινωνία έχει πια συνδεθεί με το θέαμα,  δύσκολα θα δεχτεί η κοινωνία έναν ηλικιωμένο τραγουδιστή-α όμως αν στο σχήμα υπάρχει ένας ηλικιωμένος μουσικός δεν νομίζω επηρεάζει το θέαμα..ίσα ίσα το αντίθετο. 

Superfunk
Superfunk
Σε έχει πάρει από κάτω βλέπω....

Ξεκίνα βαρη ,ποδήλατο ή πολύ περπάτημα και διαλειμματικη νηστεία.

Και φυσικά κάνε άμεσα buzz cut στο μαλλι και καθημερινό ξύρισμα (καντο παραδοσιακό με DE και πινέλο για να το απολαμβάνεις κι ολας και να κάνεις και meditation)

Το 55 θα μετατεθεί ΑΜΕΣΑ στο 75 :)

Εγώ είμαι 56 και κανεις δεν πιστεύει οτι είμαι παραπάνω από 40 αντε 45.

Ο βασικός λόγος πάντως που κρατιέμαι νέος λέει η γυναίκα μου είναι ότι στην πραγματικότητα είμαι....6 και όχι 56  :)

roberto30
roberto30
Βρε Στράτο στα 55 ο άνθρωπος είναι ακόμα νέος, όσα γράφεις ταιριάζουν σε ηλικία 85 και πάνω :).

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι το ψυχολογικό κομμάτι, το πως νοιώθει κανείς με τον εαυτό του και την ηλικία του. Από αυτή την οπτική, τα όσα γλαφυρά περιγράφεις στο ποίημα σου, μπορεί να τα νοιώσει και ένας πολυ νεότερος.

Πάντως από τον τρόπο που γράφεις στο noiz και ιδίως από το χιούμορ σου, δίνεις την εικόνα ενός πολύ ζωντανού και νέου ανθρώπου. Καμία σχέση με την αίσθηση που διαχέετσι στο ποίημα σου :)

E
ekim
Για το κοντό κούρεμα κ το τακτικό, αν όχι καθημερινό, ξύρισμα δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Όσο για την καθημερινή άσκηση, αυτή θεωρείται αυτονόητη. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα που τραβάω κάποια ζόρια με τους γονείς έχω αναθεωρήσει και φιλοσοφήσει πολλά…

C
cigaret13
Βρες γυναίκα......

fusiongtr
fusiongtr
Βρε παιδιά, όλα προκύπτουν από την σύγκριση με το πώς είναι κάποιος και το πώς ήταν, και όχι από την σύγκριση με άλλους.

Σίγουρα δεν ταιριάζουν αυτά σε έναν 55άρη, αλλά έρχονται κάτι στιγμές, που όταν αυτός ο 55άρης "δει" πώς ήταν κάποτε, και διαπιστώσει ότι έχει γίνει μια ξεθωριασμένη φωτοτυπία του πώς ήταν, τον χτυπάει κατακούτελα.

Όσο για τα συχνά κουρέματα και ξυρίσματα .... είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μου.

Άσκηση?

Όταν κάποτε έκανα 4 ώρες βάρη την ημέρα (κάθε μέρα), και όταν τα σταμάτησα έκανα πάνω από 1200 πουσάπς (απλά για να λέω ότι κάτι κάνω), να πηγαίνω για περπάτημα (γιατί πια δεν αντέχω παραπάνω)?

Άλλος ένας λόγος που χτυπάει το ρημάδι το "καμπανάκι" σχετικά με το πώς ήμουν και πώς είμαι.

Φώτη μου, τι να την κάνω την γυναίκα?

Να ταλαιπωρώ κι άλλον δηλαδή εκτός από μένα?

C
cigaret13
""Φώτη μου, τι να την κάνω την γυναίκα?

Να ταλαιπωρώ κι άλλον δηλαδή εκτός από μένα?""

Για το ακριβώς το αντίθετο το έγραψα...Μπας και σε "ξυπνήσει"!

fusiongtr
fusiongtr
Δεν νομίζω, μάλλον θα συμβάλει κι αυτή στην σύγκριση παρελθόντος και παρόντος.

Ξέρω ότι κανονικά όλοι είμαστε συμφιλιωμένοι με την διαδικασία του να γερνάμε, και προσαρμοζόμαστε.

Αλλά είναι κάποιες φορές ....

C
cigaret13
Άκουσε ξανά το "don't worry be happy" του Bobby McFerrin....

C
cigaret13
Άααα και μην το ξεχάσω... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Superfunk
Superfunk
》Όσο για τα συχνά κουρέματα και ξυρίσματα .... είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μου.《

Αμ για αυτό γέρασες πλην της ώρας σου.

"Άνθρωπος αξουριστος γερος απελεκυτος" ελεγαν οι παλαιοί. 

Κατι ήξεραν  :)

Αετός
Αετός
Στράτο,για να το ελαφρύνω λίγο.

Δές τον τύπο, που έπαιζε στο "Whiplash"τον J.K. Simmons πώς τουμπάνιασε, στα εξηνταεφτά του!

Ξέρω,δεν είναι αυτό,το ζητούμενο σου.

Τη λύση, την έχεις, μέσα σου...

Προβολή συνημμένου 30741

fusiongtr
fusiongtr
Πάνο όντως, αλλά εξαρτάται από τον άνθρωπο και την εποχή.

Δημήτρη έχεις δίκιο, αλλά για κάθε έναν τέτοιο, υπάρχουν 50 πρώην bodybuilders που έχουν "λιώσει" πια.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω το κουράγιο και τις δυνάμεις πια.

Δεν είναι δηλαδή τα χρόνια, είναι ότι λίγο λίγο "φεύγει η ψυχή", η δύναμη.

Αετός
Αετός
Καλά,αυτοί έχουν λιώσει, απ'τα αναβολικά που κατέβαζαν.

Θα ξαναβρείς τη δύναμη.

Όλοι παλεύουμε,με τους διαμονές μας.

Superfunk
Superfunk
Νομίζω ότι το ΒΑΣΙΚΟ σου πρόβλημα είναι ότι σου λείπει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ Κιθάρα.

ΠαρετηνΑ

Και θα ξανανΓιωσεις

E
ekim
Στράτο μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Όλα είναι θέμα οπτικής. Εννοείται κάθε μέρα που περνάει μας βαραίνει την πλάτη αλλά και αυτό είναι μέρος του ‘’παιχνιδιού’’

Παρ’ το αλλιώς, η ζωή έχει πολλές χαρές σε όλες τις ηλικίες και περιμένουν να τις ανακαλύψεις

fusiongtr
fusiongtr
Να 'σαι καλά παλικάρι μου, έχεις δίκιο, ευχαριστώ.

Yameth
Yameth
Τι να πουν και οι μεγαλύτεροι... εμείς τι είμαστε δηλαδή; Τυρί;

Θα πάρω Tele αμα μεγαλώσω. Τωρα είμαι ακόμα 64.

Για την ώρα ψάχνω να πάρω νέα μοτοσυκλέτα. Πούλησα την παλιά, των 2 ετών.

Κι ας πονάει η μέση. Είναι μέρος της ύπαρξης μου, όπως ήταν πάντα. 

Το νόημα της ζωής για κάποιον που δεν πιστεύει σε κάποιο δόγμα είναι να μην μεμψιμοιρεί, να απολαμβάνει την κάθε μέρα και να συμμετέχει στην διαδικασία της ζωής κάνοντας σχέδια, όπως έκανε πριν αρχίσει να μετράει τα χρόνια ανάποδα.

Κάποια μέρα θα σταματήσει να ζει. Ας μην το επιμηκύνουμε δεκαετίες νωρίτερα.

Back