Noiz Forum

TamTam Radio
TamTam Radio
Όλα καλά θα πάνε. ΟΙ κτηνίατροι το κάνουν πλέον σε mode ρουτίνας αυτό.
Γλύκα είναι!

npap
npap
φάτσα... φυσικά όλα καλά θα πάνε...✌️

fusiongtr
fusiongtr
Βρε ταμταμ εσύ ζεις στα εξωτερικά, εδώ δεν ξέρω τι γίνεται, άσε που αυτός ο γιατρός δεν μου γέμισε το μάτι και πολύ.

Θα τον κοπανήσω αν κάτι ...

fusiongtr
fusiongtr
Μακάρι να πάνε όλα καλά βρε παιδιά, σας ευχαριστώ.

Εδώ κοιμάται αγκαλιά με το αρκουδάκι της.

Προβολή συνημμένου 20078

TamTam Radio
TamTam Radio
Ναι αλλα τα σκυλάκια μου ζουν στην Ελλάδα.
Σε τι γιατρό πήγες? Δεν ρώταγες τίποτα φίλους σου που έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο να σου συστήσουν;
Πάντως μην ανησυχείς.
Πάρε και κάποιες συμβουλές για τη διατροφή της μετά (πολλά ζωάκια παχαίνουν μετά τη στείρωση) και με το καλό να πάνε όλα.
Πώς τη λέτε?

TamTam Radio
TamTam Radio
fusiongtr
fusiongtr
Μπουμπού την λένε.

Έχουμε πάρει ήδη τροφή για στειρωμένες γάτες και της αρέσει πολύ, όπως επίσης αρέσει πολύ και στην μεγάλη μας (κοντά 7,5 χρονών), την Λίζα.

Ο γιατρός ήταν συστημένος, απλά εμένα δεν μου γέμισε το μάτι.

Ξαναμανά "ευχαριστώ".

fusiongtr
fusiongtr
Απίθανες είναι βρε ταμταμ, να τις χαίρεσαι.

TamTam Radio
TamTam Radio
Σε νιώθω, αλλά μην ανησυχείς.
Τα ζώα είναι το καθένα μια ιστορία, για την οποία θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες.
Η Μερέντα έμενε μαζί μου όλον τον καιρό που ήμουν άνεργος στην Ελλάδα, στη βαθειά κρίση. Έφευγε η φίλη μου για δουλειά και εγώ έμενα με τη σκυλίτσα στο σπίτι οι δυο μας , μέχρι που χώρισα με το κορίτσι ύστερα από 7 χρόνια. Ουσιαστικά η Μερέντα μεγάλωσε μαζί μου. Μετά το χωρισμό, σε κάθε προσπάθεια που κάναμε να τα ξαναβρούμε με την πρώην και με έβλεπε η Μερέντα, μετά σπάραζε όταν ανεβαίνα στη μηχανή για να φύγω, και δεν ήθελε να μπει στην πολυκατοικία.
Η Σαϊτα, είναι πολύ εύθυμος χαρακτήρας, αλλά έχει κακοποιηθεί τόσο πολύ (δεν ξέρει να παίξει με μπαλάκι ή στικ, πάσχει από φόβο εγκατάλειψης - δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά σου, πιάνεις τη σκούπα να σκουπίσεις και τρέχει να κρυφτεί κλπ) που αν φωνάξει κάποιο παιδάκι ή την ώρα που χοροπηδάει από τη χαρά της (είναι πολυ΄δυνατό σκυλί και γυμνασμένο -τζακ ράσελ αφού) από τη χαρά ή απ' το φόβο της όταν λουφάζει, κατουριέται πάνω της. Όταν την πρωτοπήγα στον κτηνίατρο, τα δόντια της ήταν μες την πέτρα επειδή έτρωγε μονίμως από τα σκουπίδια. Τώρα, μέσα σε λίγους μήνες από το καλοκαίρι,  έχουν αστράψει!
Σόρυ για την πολυλογία

BillTrantos
BillTrantos
Κι εγώ έχω/φροντίζω 4, όλα αδέσποτα από τη γειτονιά και την ευρύτερη περιοχή. Πρόσφατα στείρωσα και τον πιο μικρό, την ίδια αγωνία είχα κι ας ήταν η τέταρτη φορά. 

Άντε με το καλό η επιστροφή και με πολλά γουργουρητά. 

TamTam Radio
TamTam Radio
Ρε , μήπως να φτιάχναμε ένα άλλο, φιλοζωικό φόρουμ, αντρικό να ούμε? ?

fusiongtr
fusiongtr
Ποια πολυλογία βρε ταμταμ, γράφε τα να τα διαβάζουμε.

Μπράβο βρε Bill γι' αυτά που κάνεις, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Βρε γράψτε για "ζώα" (μου φαίνεται ότι τα προσβάλω κάποιες φορές που τα αποκαλώ "ζώα").

Είναι (ίσως οι μόνοι πραγματικοί) οι σύντροφοι της ζωής μας.

cos_dr
cos_dr
Μιαου!! 

gvour
gvour
Tι ομορφη που ειναι ρε φιλε και τι βλεμμα εχει.

Γλυκα.

Οοολα καλα θα πανε,σιγουρο.

Yameth
Yameth
Υπάρχουν 2 τιμές για στείρωση. Φτηνή 40-50 και 100-150 απο όσο ξέρω και η διαφορά έγκειται στον τύπο της νάρκωσης (ο ακριβός είναι αυτός που κάνουν στον χόμο σάπιενς) αλλά και την μετεγχειρητική παρακολούθηση καθώς τα κρατάνε ένα 24ωρο μετά. Καλό κάνεις πάντως στα αυτιά και την ψυχική σου ηρεμία γιατί δεν υπάρχει χειρότερο απο το νιαούρισμα την εποχή του οίστρου μερόνυχτα συνέχεια (μπορεί να σου φύγει κιόλας) αλλά και για ότι άλλο συνεπάγεται μετα απο γέννα. Βρες να τα δώσεις (ασε που θα κρατήσεις 1-2) κ.α. 

Κουράγιο. Μια χαρά θα σου επιστρέψει. Η δική μου στειρωμένη απο μικρή, έζησε 17 χρόνια.

Superfunk
Superfunk
Εγώ έχασα το αγόρι μου από λάθος στη νάρκωση κατά τη στείρωση οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου,ούτε στον χειροτερο μου εχθρο δεν ευχομαι τετοιο πονο.... 

Προβολή συνημμένου 20083

Back