Noiz Forum

fusiongtr
fusiongtr
"Άλλο πράμα να ακούς τους Άγγλους οπαδούς να τραγουδούν."

Δεν το συζητώ.

Spyros Delta
Spyros Delta
Γκοοοοοοοοοολ
ο Μυκονιατης το 2ο

Spyros Delta
Spyros Delta
Χαρικειν 3ο και η σεμνη τελετη ελαβε τελος

fusiongtr
fusiongtr
Δεν τους γουστάρω με τίποτα φέτος.

Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Spyros Delta
Spyros Delta
Ποιοι σαρεσουν;

Yameth
Yameth
Ο λόγος που αποφεύγω τα αθλητικά είναι οι σπορτκαστερ που παριστάνουν τον Σεφερλή και ο άθλιος ήχος γενικότερα. Ακόμα και στα μηχανοκίνητα οι κινητήρες δεν ακούγονται και έχεις τον παπ-αρα να μη βάζει γλώσσα μέσα του και να τραβάει την τελευταία συλλαβή κάθε λέξης. Οι ηχολήπτες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τον compressor, αφήνουν τα fader σε μια θέση και πάνε για καφέ. Παντού όμως, σε όλα τα κανάλια ιν δε γκρισ.

Spyros Delta
Spyros Delta
Ετσι.
Δεν εχουν καταλαβει εδω και 200 χρονια οτι ο τηλεθεατης .... θελει να νιωσει θεατης.

Yameth
Yameth
Και δεν πρόκειται να αλλάξει μιας και οι από πάνω τους είναι κι αυτοί αθλητικογράφοι ( επιπέδου "η ψυχολογία ανέβηκε") και δεν υπάρχει quality control από σοβαρό γενικό μάνατζερ. Τα ξέρω καλά αυτά δυστυχώς.

Spyros Delta
Spyros Delta
Ε, η ζωη προχωραει, καποια στιγμη θα μπορουν ολοι να επιλεξουν να δουν τα ματς απο ξενα καναλια που ξερουν να κανουν μεταδοσεις. Θα το κλεισουν το μαγαζι.

Yameth
Yameth
Ας πούμε, τώρα βλέπω F1 από  cosmote στην επιλογή γλώσσας "αγγλικά", πού δεν έχει περιγραφή και ακούω στέρεο μόνο τον ήχο του αγώνα. Απόλαυση!

fusiongtr
fusiongtr
"Ποιοι σαρεσουν;"

Κανένας ιδιαίτερα.

Μου αρέσουν οι Δανοί, αλλά ήταν χάλια με την Τσεχία, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Ιταλοί, αλλά ήταν καλοί με το Βέλγιο.

Σίχαμα οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, δεν αντέχω το τίκι τάκα των Ισπανών, ψιλοκαραγκιοζάκοι οι Ολλανδοί, "καμμένοι" οι Ουκρανοί, απατεώνες οι Βέλγοι, κλπ.

Back