Noiz Forum

Superfunk
Superfunk
Τι ζηταει αυτός?

ΑΡΙΣΤΕΙΑ & EXCEPTIONAL ABILITY?

Στην ΠΥΡΑ.

?

LK
LK
Μεχρι ενός σημείου συμφωνω γιατι φυσικά τα πτυχια δεν παιζουν και κανεναν ρόλο και από μονα τους δεν λενε τίποτα.

Ομως μιλάει εκ του ασφαλούς........λεει ότι θα προσλαμβανε κάποιον σαν τον Μπιλλ Γκέιτς και σαν τον Στηβ Τζόμπς.

ΠΟΤΕ? Στην αρχή τους  ........ή τοτε που κατάλαβε τι έκαναν και ηδη μπορούσαν να τον αγοράσουν ενα εκατομμύριο φορές αυτοί; (παρα να τους προσλάβει αυτός).

Και ο Hugh  Hefner  έκανε το Playboy όταν έφυγε απο το Esquire ......γιατι δεν του έδιναν 5 δολάρια αύξηση.

Πολλά Χρόνια μετά, σε κατι γεννέθλιά του, το Esquire του έστειλε για δωρο ενα κορνιζαρισμένο πεντοδόλαλρο και του έγραφε ..."Ελά πίσω όποτε θες".

Yameth
Yameth
Σαν παράδειγμα τρανταχτά πετυχημένων χωρίς πτυχία τους ανέφερε. Εμένα να πει;?

Η πορεία των επιχειρήσεων του (Tesla, Space X, κ.α.) δείχνουν πως έχει μαζέψει φωτεινά μυαλά.

LK
LK
Μακαρι να χει το χαρισμα να τους αναγνωριζει.......γιατι μετα Χριστόν προφήτες πολλοι.

Μην ξεχνάμε και το : «Οι Beatles; Μπα, δεν θα κάνουν καριέρα!»

LK
LK
Και στο φινάλε @yameth δεν κατάλαβα γιατί να μην σε αναφέρει;

Πολύ καλά τα κατάφερες........με όλα όσα έκανες .............κόντρα σε όλη την Ελληνική νοοτροπία (εχει σημασια και αυτό) που κυρίως ζουμε για μια θεση στην θαλπωρη του δημοσίου.

Yameth
Yameth
Ευχαριστώ για την ψήφο Λάκη μου αλλά δεν νομίζω πως το να επιβιώνεις εδω είναι και φωτεινό σημείο αναφοράς για τον κόσμο.

Ο Musk δεν μιλάει εκ του ασφαλούς. Είναι εργοδότης σε χιλιάδες κόσμο και συνεχίζει να τους πληρώνει, ενω είναι ένα απο τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά μυαλά που δεν έγινε με τον άνθρακα και το πετρέλαιο αλλά τον πλανήτη Άρη και την ηλεκτροκίνηση.

Κάτι σωστό θα κάνει και σίγουρα δεν το κάνει μόνος του αν και έχει 160 IQ. Ξέρει να τους διαλέγει.

LK
LK
Προφανως δεν το έκανε απο τυχη (αν και η τυχη παιζει και αυτη ρολο).

Νομιζω τέλος ότι αν τα καταφερει κάποιος στην Ελλάδα, μπορεί να τα καταφερει επίσης σχεδον παντου ?

Yameth
Yameth
Αν συμφωνώ λέει... τίποτα δεν είναι δεδομένο εδώ. Ου μπλέξεις!

Διότι αν μπλέξεις... κλάψτα Χαράλαμπε.

LK
LK
......Χριστόδουλος ?

cos_dr
cos_dr
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!

Back