Noiz Forum

Spyros Delta
Spyros Delta
ωπααααα

fusiongtr
fusiongtr
Δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ.

Κατά την γνώμη μου είναι πλασματικό.

Σίγουρα έχει τα χίλια μύρια θέματα, αλλά μιλώντας καθαρά για το σημερινό παιχνίδι, το σκορ ήταν πλασματικό.

Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν μου άρεσε.

Εμφάνισε κραχτές αδυναμίες, και μου έκανε εντύπωση αυτό.

Απλά ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια τόσο καλά, όσο καλά η ΑΕΚ ξέρει να τα χάνει.

Όμως το παιχνίδι μου άρεσε, είχε ενδιαφέρον, ωραίες προσπάθειες, και κάποιες φορές με ξεσήκωσε (βάλτο ρε Μάνταλε, βάλτο).

Spyros Delta
Spyros Delta
Ο Ολυμπιακός έχει σκληρό πρόγραμμα κάθε τρεις μέρες αγώνα και είχα προβλέψει ότι θα το πάμε στο χαλαρό με άνετη νικη 2-0 και το έπαιξα και στοίχημα.

Όταν βάλαμε το 2ο γκολ, έβλεπα πόσο χάλια είναι η ΑΕΚ, και έκανα cash out με κέρδος και τα εβαλα ότι θα μπει κι άλλο γκολ και το κέρδισα κι αυτο.

Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα.

Προβολή συνημμένου 27043

fusiongtr
fusiongtr
Έχω την εντύπωση, ότι αν έμπαινε του Σιμόες ή του Μάνταλου πάντως, θα βλέπαμε άλλο ματς μετά.

Χωρίς να σημαίνει αυτό φυσικά ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ.

Να φανταστείς έλεγα στην μάνα μου χθες το πρωί, ότι στις 19:30 έχει τσόντα, και απόρησε που βάζουν πορνό τόσο νωρίς το απόγευμα.

Spyros Delta
Spyros Delta
Ναι οντως αλλο ματς μετα.

Θα αναγκαζοταν ο Ολυμπιακος να παιξει μπαλα ???

fusiongtr
fusiongtr
Σωστά, το θέμα είναι αν θα μπορούσε .....

Φέτος ο Ολυμπιακός έχει θέματα.

Σπύρο μου τα βλέπω όλα τα παιχνίδια άσχετα με το αν παίζει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ή ο μΠΑΟΚ.

Δεν είμαι οπαδός με παρωπίδες, πρώτα βλέπω μπάλα.

Οι απόψεις μου δεν είναι οπαδικές, αλλά ποδοσφαιρικές.

Spyros Delta
Spyros Delta
Αν εβαζε γκολ η αεκ, αν θα μπορουσε να παιξει καλη μπαλα μετα ο ολυμπιακος, πολλα αν.
Ας μεινουμε στα 3 και σιγουρα ?

Back