Noiz Forum

gmoukou
gmoukou
Τέτοια λέγε του να μας βάλει σε μαύρη λίστα  :classic_laugh:

cos_dr
cos_dr
θα σας πω το πρωϊ

cos_dr
cos_dr
έχει εκείνο το γνωστό θέμα στο soundtrack, το θέμα το ξέρω, την ταινία δεν έχω δει.

Φαντάσου, το έπαιζα μικρός που το άκουγα.

Δεν το είχε αυτή η εγκυκλοπαίδεια η Χαρη Πάτση πως την έλεγαν?

ναι ναι. σε αυτή τη διαφήμιση το είχαν βάλει.

Τώρα το βάζω, αράζω.

Αντε καλο βράδυ.

gmoukou
gmoukou
Also sprach zarathustra του Strauss ωρε, θα μας κάνεις να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε....!

cos_dr
cos_dr
fusiongtr
fusiongtr
Όχι, είναι αρχή ακόμα, σε λίγο θα δείξει τις πισίνες με τα γκομενάκια.

gmoukou
gmoukou
Με το κινητό στο χέρι βλέπει Κιούμπρικ ρε παιδιά ο χούλιγκαν.......Θα τρελαθώ...

cos_dr
cos_dr
Καλό είναι. Είμαι εκεί που συναντήθηκε με τον δόκτορα και δεν μπορεί να συζητήσει το θεμα που έχουν χάσει την επικοινωνία με τους άλλους και ένα σκάφος γύρισε γιατί δεν του έδωσαν άδεια να κατέβει. Καλό είναι. Γουστάρω. Και προχωρημένο για την εποχή του. Ωραία εφφε. 

gmoukou
gmoukou
"Ωραία εφφε."

Καλομελέτα κι έρχεται!

cos_dr
cos_dr
Άλλη φορά όταν μιλάνε να καλύπτουν και το τζάμι. 

Τώρα θα τους γλεντήσει ο Χαλ ε? "Χαχαχαχαχα 

Είναι δυνατό το έργο. 

Με αγχωσε τώρα. 

Είναι κορυφή ο σκηνοθέτης. 

sultan of string
sultan of string
Για την ωρα εισαι στο συμβατικό

cos_dr
cos_dr
Το έργο ήταν εξαιρετικό, έχω δει τα άλλα αυτού του σκηνοθέτη, είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα ο άνθρωπος να αποδίδει σενάρια και σκηνές. Αλλά θα πω την αλήθεια. Το τέλος δεν το κατάλαβα. Θα ψάξω να βρω μήπως το ερμηνεύει κανένας, θα ψάξω τώρα στο google.

Ήταν επαναστατικό το έργο.

Αριστερό, μου άρεσε?

sultan of string
sultan of string
το τέλος είναι σαν την ιστορική ρήση του Ντέρτυ Χαρυ

sultan of string
sultan of string
πρέπει να σου εξομολογηθώ όμως ότι το έχω δει 21 φορές (σε κινηματογράφο. Οι άλλες δεν μετράνε)

cos_dr
cos_dr
έλα εντάξει, το βρήκα.

Κατάλαβα ?

Έξυπνο.

Διάβασα, το έχει εξηγήσει ο ίδιος.

gmoukou
gmoukou
"πρέπει να σου εξομολογηθώ όμως ότι το έχω δει 21 φορές (σε κινηματογράφο. Οι άλλες δεν μετράνε)"

Δηλαδή την αγαπημένη σου ταινία πόσες φορές την έχεις δει;;;;;;;;;;!;!;!;!;!;!;

Πέρα απο τα αστεία, η ταινία είναι για να τη δεις κινηματογράφο.

Πραγματικά άλλο επίπεδο αίσθησης.

Πρόπερσυ έγινε μια προβολή 4K στους κινηματογράφους (για μια εβδομάδα θαρρώ) με αφορμή τα 50 χρόνια απο τη προβολή του στις Κάννες και δεδομένου οτι την είχα δεί μόνο σε σπιτική προβολή έπαθα πλακάρα....

Αφήνω εδώ το πρώτο εκ των οχτώ(!) μισάωρων επεισοδίων απο το πώς γυρίστηκε η ταινία να δείτε, πραγματικά αξίζει όσο και η ίδια η ταινία (το δε Jupiter Mission είναι α-δι-α-νό-η-το αν δείτε σκηνικά και τρόπους λήψεων......)

sultan of string
sultan of string
αυτή είναι η αγαπημένη μου ταινία.

Πρώτη φορά την είδα αρχές του 1969 με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου παρέα. 

gmoukou
gmoukou
Και'γω έπρεπε να βγάλω νούμερο ένα απο όλες τις ταινίες που έχω δει μέχρι στιγμής, θα έβαζα αυτή. (που φυσικά δε γίνεται γιατί......είναι σα να σε ρωτάνε ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι....)

sultan of string
sultan of string
η ταινία ήταν το γεγονός της χρονιάς, υπερδιαφημισμένη, γυρισμένη σε cinerama αν και δεν προβλήθηκε ποτέ έτσι στην Ελλάδα, παρά μόνο στην έκδοση των 70mm και στην απλή των 35. Την είδα στον ιστορικό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης Ανατόλια σε 70mm και έπαθα μια σχετική πλάκα....

Αργότερα το 2001 βγήκε αυτό το συλλεκτικό και εσπευσα.... (μαζί με ένα αυθεντικό καρέ της ταινίας)

51R6KM404QL.jpg

Back