Επισκευή κιθάρας στα βόρεια προάστια;

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
963
Γνωρίζετε κάποιον στα Βόρεια Προάστια (Μαρούσι-Κηφισια) που να αναλαμβάνει ηλεκτρικές κιθάρες, όχι μόνο για απλό setup (αυτό το κάνω και μόνος μου) αλλά και για πιο σύνθετες εργασίες;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο 39 Custom είναι Κηφισιά και φτάχνει ακόμα και φουλ custom κιθάρες, οπότε φαντάζομαι θα μπορεί να σε βοηθήσει.

https://www.facebook.com/39-custom-guitars-265676140119470
Σ ευχαριστώ αλλά έχω επικοινωνήσει ήδη μαζί του και τα τελευταία δύο χρόνια δεν λειτουργεί το εργαστήρι. Θα ανακοινώσει στο fb πότε θα ανοίξει. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με επιφύλαξη (γιατι δεν ειμαι ΒΠ) νομίζω ότι κάπου εκει είναι και ο Βερβερίδης (verve guiatrs) που σίγουρα κάνει και setup και συνθετες εργασιες. Αλλά δεν εχω προσωπική πείρα. Μια ερώτηση όμως θα ελυνε το σκοτεινο σημειο.

Αυτό για την περιπτωση που επαναλαμβάνεις το ερώτημα του OP που ζητά πιο συνθετες εργασίες. Αν θέλεις απλο setup μπορει και ο Παπανταντωνάκης που ειναι Αγια Παρασκευή αν θυμαμαι καλα.

Μια partscaster ήθελα να ταιριάξω γιατί ήθελα μια φθηνή strat για τον χαβαλέ. Τελικά μου άρεσε παραδόξως η strat οπότε πούλησα τη φθηνή κρατώντας τους καλούς μαγνήτες και συναρμολόγησα μόνος μου μια MJT/Musikraft (όταν τα parts έχουν φτιαχτεί για να ταιριάζουν...)

Μια partscaster ήθελα να ταιριάξω γιατί ήθελα μια φθηνή strat για τον χαβαλέ. Τελικά μου άρεσε παραδόξως η strat οπότε πούλησα τη φθηνή κρατώντας τους καλούς μαγνήτες και συναρμολόγησα μόνος μου μια MJT/Musikraft (όταν τα parts έχουν φτιαχτεί για να ταιριάζουν...)
Ναι για τον φίλο απο πάνω το λέω που ψαχνει τεχνικο στα ΒΠ.

Κατα τα άλλα θέλω και εγώ strat. Μου αρέσει η ultra εκτός απο τα χρώματά της. Ειδικα φέτος η fender έχει βγάλει κάτι χρώματα σαν ειδη υγιεινης δεκαετιας 80. Όχι αυτές με τον έβενο γιατι μου ακούγονται μπίγκι μπλίγκι παρά το ότι δείχνουν ωραίες (και θα ειναι και η αισθηση στο χέρι καλη). Οι άλλες με το maple.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back