Κατα την αποψη μου και στην τεχνολογία υπάρχει τέχνη και υποκειμενικότητα.
Μαντεψε τι θα επελεγα απο τα δυο.
Προβολή συνημμένου 51378
Στο USB παντως του αυτοκινητου, και χωρις να ειμαι μεγαλος φαν των Black Sabbath, εχω τα 3 πρωτα αλμπουμ και το Heaven and Hell.
Απο ... Polyphia (τυχαιο)... τιποτα.
Δεν το λέω για τον Σπύρο, αλλά με αφορμή αυτό που λέει ο Σπύρος, να το ξεκαθαρίσουμε.
Το να σηκώνεις μια φωτογραφία ενός vintage αυτοκινήτου και να λές τί ωραίο είναι και θα το προτιμούσα.....είναι η εύκολη λύση.
Μπορείς να παραστήσεις τον άνθρωπο με εκλεπτισμένο γούστο....ανέξοδα.
Επειδήν είχα vintage αυτοκίνητο, και ασχολήθηκα με 2 πωλήσεις vintage αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες.....ανέβασα πυρετό με την πραγματικότητα.....τουλάχιστον την Ελληνική.
To vintage αυτοκίνητο, είναι δύσκολο και θέλει μεράκι, κόπο, αφοσίωση.......
Όλα είναι δύσκολα γύρω του.
Και το χειρότερο, η πλήρης απαξίωση από αμόρφωτους , άσχημους, ανάγωγους που και δεν μπορούν να εκτιμήσουν τίποτα και ειναι εριστικοί.
το 90% των σχολίων σε μια αγγελία πώλησης (και σε λογική τιμή) ενός vintage αυτοκινήτου θα συγκεντρώσει σχόλια τύπου "χαχα- η παλιατζούρα".
Το 10 % θα συγκεντρώσει σχόλια τύπου "όχι ρε φίλε...μην το πουλάς ...κράτα το".
Το 100% δηλαδή θα συγκεντρώσει ΧΑΣΟΜΕΡΙΔΕΣ , που δεν έχουν καμία πρόθεση να αγοράσουν vintage αυτοκίνητο....απλά κάνουν καφέ και γράφουν ....λαλακίες.
Το vintage αυτοκίνητο λοιπόν , όχι μόνο δεν είναι για όλους....είναι για ελάχιστους (ευτυχώς).......οπότε άλλο πράγμα να φανταζομαστε πως θα θέλαμε να είμαστε κάτοχοι ενός τέτοιου.....και εντελώς άλλο να είμαστε.
Για την ιστορία, τα πούλησα και τα δύο.......ύστερα από πολύ σπάσιμο και διάθεση για εμετό........