σκούφοΣ 830 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι να σου πω Βρασίλη μου, μπορεί, δεν ξέρω. Κοίτα παρόμοια λένε κ για τις παλιές valley arts (εντάξει όχι τόσο για το playbility κ το ότι παίζουν σαν πιάνο αυτές, όσο για το 80s ύφος) κ μια φορά που έπαιξα απογοητεύτηκα... Οπότε ούτε εγώ ξέρω.. Παρόλα ταύτα θέλω Tyler
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε παίζουν σαν πιάνο Λοιπόν έχει μια strat ο @panorios, που αν δεν κάνω λάθος είναι warmoth, και μόλις την έπιασα, είπα ακριβώς αυτό. Πιάνο κανονικό μιλάμε. Καμπάνα. 2
σκούφοΣ 830 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Κάτι τέτοια είναι που απεχθάνομαι σε κιθάρες. Εμένα μου αρέσει όχι απλά να μην παίζουν μόνες τους αλλά να μην παίζουν ούτε με προσπάθεια. Να πρέπει να έχεις τσακωθεί και να της έχεις βάλει τις φωνές για να παίξει. Ηχητικά συμφωνώ με το Στράτο, τίποτα ιδιαίτερο. Στο ηχητικά θα συμφωνήσω. Στο ότι παίζουν μόνες τους, παλιά το ήθελα μόνο σε σουπερστρατ. Πλέον παντού.. Έχουν αρχίσει κ μου αρέσουν πάρα πολύ κιθάρες στουντιακου χαρακτήρα κ πιάνα κ ας τους λείπει προσωπικότητα ηχητικά. Καταλαβαίνω απόλυτα το τι λες όμως. Επεξεργασμένο 2 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Εμένα μου αρέσει όχι απλά να μην παίζουν μόνες τους αλλά να μην παίζουν ούτε με προσπάθεια. Να πρέπει να έχεις τσακωθεί και να της έχεις βάλει τις φωνές για να παίξει. Να ρωτήσω τον λόγο Σπύρο μου? Για να καταλάβεις, η sg μου έπαιζε μόνη της, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν παίζει ούτε με μένα. 2
σκούφοΣ 830 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λοιπόν έχει μια strat ο @panorios, που αν δεν κάνω λάθος είναι warmoth, και μόλις την έπιασα, είπα ακριβώς αυτό. Πιάνο κανονικό μιλάμε. Καμπάνα. Φαντάζομαι δε θυμάσαι λεπτομέρειες;