Προς το περιεχόμενο

Boss Katana vs Tube Amps - 3 Examples Why It's Not Worth Buying A Tube Amp

Από Nekkon, 06/17/23
  • 5542 views
  • 88 comments

ΠΟΛΥ ενδιαφέρον βίντεο.

Θέλω απόψεις, κύριοι. 

Ο τύπος συγκρίνει έναν Matchless, έναν Marshall και έναν Boss Katana και παίρνει όχι ίδια, αλλά εφάμιλλα αποτελέσματα. Να πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ το tone του Katana. 

Πρόταση

Σχόλια

σκούφοΣ

Δημοσιευμένο

@fusiongtr αν εξαιρεσεις το πως ο παληκαρος που ανεβασες ετσι οπως παιζει θα εβγαζε ηχο κ με stagg ενισχυτη με 8αρι ηχειο, θα ηθελες να μας πεις με τι παιζει ο τυπος. Clarus acoustic image φαση μηχανημα ακουγεται

ΑpussyΑ

Δημοσιευμένο

5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

@fusiongtr αν εξαιρεσεις το πως ο παληκαρος που ανεβασες ετσι οπως παιζει θα εβγαζε ηχο κ με stagg ενισχυτη με 8αρι ηχειο, θα ηθελες να μας πεις με τι παιζει ο τυπος. Clarus acoustic image φαση μηχανημα ακουγεται

Εδώ είσαι...

image.png.29f35b8776b9730b1940bfb3f8725993.png

• Like 1
  • Ευχαριστώ 1
σκούφοΣ

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Παντως αυτου του ειδους οι λυσεις, το quilter κ το clarus που ανεφερα πιο πριν, αν κ πολυ ευελικτες, οσες φορες τις εχω δει καποιος να τις αξιοποιει κ να βγαζει ωραιο ηχο ηταν παντα σε πιο τζαζ ή πειραματικης προσεγγισης παιχτες. Ηταν πιο σκοτεινοι ηχοι, με αερα κ αυτη την ακουστικη ποιοτητα στα highs. Φοβεροι ηχοι αλλα δε νομιζω πως θα ηταν πολυ χρησιμοι αρεστοι σε καποιον με rock/blues backround. 

Επεξεργασμένο από vrasidas27
  • Συμφωνώ 1
Superfunk

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

Παντως αυτου του ειδους οι λυσεις, το quilter κ το clarus που ανεφερα πιο πριν, αν κ πολυ ευελικτες, οσες φορες τις εχω δει καποιος να τις αξιοποιει κ να βγαζει ωραιο ηχο ηταν παντα σε πιο τζαζ ή πειραματικης προσεγγισης παιχτες. Ηταν πιο σκοτεινοι ηχοι, με αερα κ αυτη την ακουστικη ποιοτητα στα highs. Φοβεροι ηχοι αλλα δε νομιζω πως θα ηταν πολυ χρησιμοι αρεστοι σε καποιον με rock/blues backround. 

Ακριβως.

Ειναι οι ενισχυτες που στο Nashville εχουν αντικαταστησει τους παλιους χΤηνΩδες Peavey Session που ηταν οι bread and butter ενισχυτες για steel guitar &  traditional καθαρη country & western swing και τους Polytone οταν μιλαμε για modern jazz ενισχυτες.

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

• Δημοσιεύστε κάτι...