Superfunk 5107 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, cigaret13 είπε Ομολογουμένως η πιο όμορφη κιθάρα στο βίντεο η Stratocaster. Μακράν... Η πιο άσχημη, εκείνος ο μαύρος στραβοχυμένος λουκουμάς η Gretsch Duo Jet - όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω LP.... Προσωπικά μια χαρά τον βρίσκω τον Paul. Καταρχάς ΠΑΝΤΑ και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν η ομορφότερη κιθάρα είναι και θα είναι η Jazzmaster. Kατα δεύτερον.. Ε όχι και άσχημη η κουκλαρα Πήγαινε και εδώ στο 9ο λεπτό να δεις τι λέει ο δάσκαλος Επεξεργασμένο 13 Αυγούστου 2022 από Superfunk 1
Nekkon 229 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 Είναι δύσκολο να απομονώσεις το εμφανισιακό από όλα τα υπόλοιπα. Αν γινόταν, όλοι θα βλέπαμε ότι πχ η telecaster είναι άΣκΗμη. Αλλά είναι φοβερό εργαλειο. Άρα η ασχήμια περνάει σε δεύτερη μοίρα. Παρομοίως και οι prs. Πολλές είναι όμορφες. Αλλά τι να το κανω αν δεν είναι Fender ή Gibson ή Gretsch ασούμε...
Superfunk 5107 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, Nekkon είπε Παρομοίως και οι prs. Πολλές είναι όμορφες. Δεν υπάρχει ασχημότερη κιθάρα από την PRS κατά τη γνώμη μου,σα σερβαντα είναι
Nekkon 229 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Δεν υπάρχει ασχημότερη κιθάρα από την PRS κατά τη γνώμη μου,σα σερβαντα είναι Δεν είναι και η πιο όμορφη κιθάρα που έχω δει, αλλά ...σερβαντα;;;
Superfunk 5107 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Nekkon είπε Δεν είναι και η πιο όμορφη κιθάρα που έχω δει, αλλά ...σερβαντα;;; Εντελώς λαιμε :)