gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Κακό... Γιατί έτσι; Πριν 42 μέρες δηλωσε ότι η στρατ είναι πιο όμορφη από την τελε, και ο γιατρός του ξεκινησε θεραπεία, και του έκοψε τα τσίπουρα (μη γίνει καμία αλλεργική αντίδραση και μετά θα του αρέσουν και οι gretcsh) 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Τα είχαμε πει με κάποια παιδιά και σε παλαιότερο θρεντ αλλά τέλος πάντων... εντολή γιατρού. Άσε, το εξήγησα εγώ... 2
dimsonic 5323 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ναι ρε ειρωνικά το έγραψα για να τις "μειώσω"! Τσίπουρα έχω να πιω 42 μέρες! Σοβαρά.. εντάξει βρε συ, εγώ έχω να φάω σοκολάτα 112 3
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Πριν 42 μέρες δηλωσε ότι η στρατ είναι πιο όμορφη από την τελε, και ο γιατρός του ξεκινησε θεραπεία, και του έκοψε τα τσίπουρα (μη γίνει καμία αλλεργική αντίδραση και μετά θα του αρέσουν και οι gretcsh) Κοπέλι, οι Gretch μου αρέσουν και πολύ μάλιστα! Η συγκεκριμένη δεν μου αρέσει... 1 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Πάλι τσιπούρα πίνεις? Την πίνω στα κάρβουνα με λαδολέμονο ασούμε ... 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Τσίπουρα έχω να πιω 42 μέρες! Σοβαρά μιλάω. Άντε να κόψεις και το τσιγάρο να γίνεις υγιής άνθρωπος παλικάρι μου. 1