Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ποιος; Το όλο πράμα. Δεν είναι και Στραβίνσκυ.
Spyros Delta 2926 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Δεν συμφωνώ. Απλά κλιμακώνει όμορφα. Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να αρχίσει όπως παίζει από την μέση και μετά. Για μένα είναι πολύ ωραίος και ολοκληρωμένος ο τρόπος που λέει την ιστορία του σε ελέχιστο χρόνο. Δεν ειπα να παιξει και στην αρχη, παρομοια οπως απο τη μεση και μετα. Απλα δεν μου αρεσε το πρωτο μερος. Στο δευτερο μερος μου αρεσαν αυτα που επαιξε αλλα δεν μου αρεσε ο ηχος του. Πολυ μπριτζιλα μαγνητης για τετοιο backing edit Τωρα που το ξανακουσα ουτε και στο πρωτο μερος ηταν τιποτα ιδιαιτερο ο ηχος του. Eχω ακουσει πολυ καλυτερους ηχους απο αυτον. Με ψιλοαπογοητευσε. Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου 2020 από Spyros Delta 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έλα ρε Σπύρο μου που είσαι και confused (ώπα το άλλαξες, είσαι πονηρίδης ). Μιλάμε για πολύ προχώ αρμονία τώρα, τι δεν αντέχει και δεύτερο άκουσμα και κουραφέξαλα ασούμε. Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr 1
dimsonic 5323 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, pipityri said: Το όλο πράμα. Δεν είναι και Στραβίνσκυ. Δεν ειναι αλλα μια μονο φορα ισως δεν αρκεί να μην αδικηθει κανεις ή για να δουμε τι παρατηρησαμε μεταξυ μας. Αλλιως θεωρητικα εκτος του Pierce και Thorn δεν αξιζει να δοθεί βαρος σε κανεναν. Καναλια εχουν δεν ειναι πετυχημενοι μουσικοι
Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Έλα ρε Σπύρο μου που είσαι και confused. Μιλάμε για πολύ προχώ αρμονία τώρα, τι δεν αντέχει και δεύτερο άκουσμα και κουραφέξαλα ασούμε. Πάτησα λάθος μουτράκι... Ντάξει, το ξέρω το προγκρέσιον, το κάνουνε και οι Ρέντιοχεντ στο Κριπ. 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν ειναι αλλα μια μονο φορα ισως δεν αρκεί να μην αδικηθει κανεις ή για να δουμε τι παρατηρησαμε μεταξυ μας. Αλλιως θεωρητικα εκτος του Pierce και Thorn δεν αξιζει να δοθεί βαρος σε κανεναν. Καναλια εχουν δεν ειναι πετυχημενοι μουσικοι Σωστός. Απλά,κάνε εσύ τον κόπο-εγώ πίνω, έχω δουλειές, δεν προλαβαίνω-και κάνε το σχετικό update. 2